- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.303
- 748
Yok kuzum işteyim şu an, ofise gelir gelmez yazdım size. Yok bebeğim hala iyileşemedim ama cumaya göre daha iyiyim çok şükür..canımm cok geçmiş olsun hala iyileşemedin dimi
ben bugun biraz daha iyiyim çok şükür.
işe gitmedinmi bugun?
bata 7 falan var kuzummmYok kuzum işteyim şu an, ofise gelir gelmez yazdım size. Yok bebeğim hala iyileşemedim ama cumaya göre daha iyiyim çok şükür..
Kızzz bata kaç kaldı?
Kız hadi inşallahhh test yaptın mı?bata 7 falan var kuzummm
sence ?Kız hadi inşallahhh test yaptın mı?
Hcg de bildiğin çizgi var amasence ?
10 kaladan beri yapıyorum
bişeyler çıkıyo ama kuruma cizgisi olma ihtimali yüksekkk bakalım 4-5 kala anlarız kuzummm
üstünde yazı olmayanları bu sabah yaptım lh ve hcg
bugunkundemi gördün 8 kala yazandamı ? 8 kala olan sabah yaptım akşama öyle çizgi vardı eve geldiğimdeHcg de bildiğin çizgi var ama
ben sigara hariç herşeye dikkat ettim son 2 3 gündürde kırıklık vardı ama çorba sıcak duş falan kendime dikkat ettimhahahaha bana da aynısı oldu canım ben de en son 7 martta regl olmuştum senin gibi konuşmuştuk. 13 nisanda tekrar yumurtladım ve değerlendirdik ama kendime hiç dikkat etmedim hatta hasta oldum serum yedim ilaç içtim dün saldım artık olursa olur olmazsa mayıs başında ikinci regl tarihimde doktora gideceğim artık.
Ben ikisinde de görüyorumbugunkundemi gördün 8 kala yazandamı ? 8 kala olan sabah yaptım akşama öyle çizgi vardı eve geldiğimde
çizgimii var ordaaasence ?
10 kaladan beri yapıyorum
bişeyler çıkıyo ama kuruma cizgisi olma ihtimali yüksekkk bakalım 4-5 kala anlarız kuzummm
üstünde yazı olmayanları bu sabah yaptım lh ve hcg
ne biliyim kuzum ya inşalalh öyledirr ama bu testleri biliyonuzzz işte insan güvenemiyoçizgimii var ordaaaanammmm doğuma az kalmışş günaydınn bacımmm 3 kala 5 kala diye diye bebegi koydun sonunda galiba
ben bugün kinde gördümmmbugunkundemi gördün 8 kala yazandamı ? 8 kala olan sabah yaptım akşama öyle çizgi vardı eve geldiğimde
aynen yavrumm benim de bu testlerde hep çıkıyordu 1 2 saat sonra 2. çizgii o yüzden hemen ümitlenme sen yine dee bu ay da olmazsa sana bir sır vericem ikimizde aynı anda onu yapıcazne biliyim kuzum ya inşalalh öyledirr ama bu testleri biliyonuzzz işte insan güvenemiyo
neymiş o sıraynen yavrumm benim de bu testlerde hep çıkıyordu 1 2 saat sonra 2. çizgii o yüzden hemen ümitlenme sen yine dee bu ay da olmazsa sana bir sır vericem ikimizde aynı anda onu yapıcaz
gülüyorsun ama çok etkili ve çok pratikkneymiş o sır
Ece ÇAT LA RIMgülüyorsun ama çok etkili ve çok pratikkbenim komşumun yaptıgı birşey ve bunların dogal yöntem ile çocuk sahibi olması imkansızmış o yüzden ilk çocukları tüp bebek ne de olsa başka türlü olmuyor diye bunlar serbest takılmışlar sonra birinden bu sırrı ögrenmiş bi yapayım demiş yaptıgı ay kızına hamile kalmışş şuan 6 aylık çok tatlı bi kızı var
Ayy benim de kasığıma giriyordu inşallahhhhhayy kızlar karnımın içine aralıklarla sancı gibi bi acı girip geçiyor, 2 gündür böyle oluyor. Hayırlısı inşallah ya
gülüyorsun ama çok etkili ve çok pratikkbenim komşumun yaptıgı birşey ve bunların dogal yöntem ile çocuk sahibi olması imkansızmış o yüzden ilk çocukları tüp bebek ne de olsa başka türlü olmuyor diye bunlar serbest takılmışlar sonra birinden bu sırrı ögrenmiş bi yapayım demiş yaptıgı ay kızına hamile kalmışş şuan 6 aylık çok tatlı bi kızı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?