Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımm cok geçmiş olsun hala iyileşemedin dimi
ben bugun biraz daha iyiyim çok şükür.
işe gitmedinmi bugun?
Yok kuzum işteyim şu an, ofise gelir gelmez yazdım size. Yok bebeğim hala iyileşemedim ama cumaya göre daha iyiyim çok şükür..

Kızzz bata kaç kaldı?

Kız hadi inşallahhh test yaptın mı?
sence ?
10 kaladan beri yapıyorum
bişeyler çıkıyo ama kuruma cizgisi olma ihtimali yüksekkk bakalım 4-5 kala anlarız kuzummm
üstünde yazı olmayanları bu sabah yaptım lh ve hcg

Eklentiler

• 0E8D8F21-23ED-49A8-AF47-4E273445BB42.webp
    24 KB · Görüntüleme: 55
  • 3FAD87F9-BB64-4D12-A138-1F15FF088FA6.webp
    79,8 KB · Görüntüleme: 52
ben sigara hariç herşeye dikkat ettim son 2 3 gündürde kırıklık vardı ama çorba sıcak duş falan kendime dikkat ettim son şansı 26 sına kadar tuttu tuttu tutmadı söktürücüye başlayacagım

sence ?
10 kaladan beri yapıyorum
bişeyler çıkıyo ama kuruma cizgisi olma ihtimali yüksekkk bakalım 4-5 kala anlarız kuzummm
üstünde yazı olmayanları bu sabah yaptım lh ve hcg
çizgimii var ordaaa anammmm doğuma az kalmışş günaydınn bacımmm 3 kala 5 kala diye diye bebegi koydun sonunda galiba

ne biliyim kuzum ya inşalalh öyledirr ama bu testleri biliyonuzzz işte insan güvenemiyo
aynen yavrumm benim de bu testlerde hep çıkıyordu 1 2 saat sonra 2. çizgii o yüzden hemen ümitlenme sen yine dee bu ay da olmazsa sana bir sır vericem ikimizde aynı anda onu yapıcaz

gülüyorsun ama çok etkili ve çok pratikk benim komşumun yaptıgı birşey ve bunların dogal yöntem ile çocuk sahibi olması imkansızmış o yüzden ilk çocukları tüp bebek ne de olsa başka türlü olmuyor diye bunlar serbest takılmışlar sonra birinden bu sırrı ögrenmiş bi yapayım demiş yaptıgı ay kızına hamile kalmışş şuan 6 aylık çok tatlı bi kızı var

Ece ÇAT LA RIM

o sır ne ki bana da söylücen mi?

Günydın kızlaar
Şimdi bir rüya gördüm ikizlere hamileymişim kardeşim evelniyormuş onun düğünündeyim ve o akşam doğuma gidicekmişim herkesle hellaleşiyodum çok duygusaldım ve bebeklerim kıpırdamıyordu ona çok endişe ettim çok garip bir rüyaydu Allahım hayırlara çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…