Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
söyle bakim neymiş burda söylenmicek gibiyse özelden şeeet

geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize

G gamzeli_bebis canım bende çizgi görüyorum inşallah yarın daha koyusunu görürsüünn
Tenizliğe girişmeyi düşünüyormuşsun şimdiden kolay gelsin bacım bende dün eşim evdeyken bunu fırsat bilip başladım perdeler camlar koltukların yerini değiştirme falan derkeeenn hafiflettim işlerimi herşeyi yukayasım var

yaptım kuzum negatif akşama kadar bekledikçe pozitif oluyor bata 3 var bakalım
Ay hadi inşallah kurban olduğum rabbimmmm Bak negatif çıkarsa bile üzülme adet gelene kadar umut hep var bak bana 3 gün sonra bile anca hayalet çizgi çıkmıştı

söyle bakim neymiş burda söylenmicek gibiyse özelden şeeet
ya hadi heyecan yapmayın çokta bilinmeyen birşey degil ama etkisini burdan anlayınn dogal yöntem ile gebe kalması imkansız bir kadının tüp bebek ile dogum yapmış birinin günde 3 öğün 1 avuç kuru incir ( eşide yiyecek ama ) o ay gebe kalıyor ben şok oldum incirin her türlüsünü yiyebilirsin ama kuru incir de 1 avuç yenmesi lazımmış eşinde sıkıntı varmış bu kadının eşine dayamış sürekli inciri kendisi de o sırada tüketmiş

tamda bunu okurken kahvenin yanında kuru incir yiyodum
ama 2 tane nası bi avuç yiyim
tamam bidahaki ay onu deneriz artık
bugun eşim sperm sonucunu alcak bakalım ne cıkcak

Ay hadi inşallah kurban olduğum rabbimmmm Bak negatif çıkarsa bile üzülme adet gelene kadar umut hep var bak bana 3 gün sonra bile anca hayalet çizgi çıkmıştı
inşallah canım bakalım nasip

ne kadar üzülmeyeyim dese de insan ister istemez üzülüyor ama iyi tarafından bakıp en azından düzenli adte olabiliyorum diye de seviniyor ne bileyim karmaşık düşünceler bakalım 3 güne netleşir herşey

Ayy benim de kasığıma giriyordu inşallahhhhh
kasığıma da giriyor bilmiyorum hayırlısı inşallah ya, süt kesiği gibi de akıntım geldi , bakalım göğüslerim sızlarsa hamile teşhisi koyacağım kendime

Kız amaaann bende dedim ne incirse yeriz bee

tamda bunu okurken kahvenin yanında kuru incir yiyodum
ama 2 tane nası bi avuç yiyim
tamam bidahaki ay onu deneriz artık
bugun eşim sperm sonucunu alcak bakalım ne cıkcak
abii bende hiç sevmem öyle kuru incir kuru kayısı kuru olan şeyleri genelde sevmem ama alırım yerimm artıkkk klomene de çok sıcak bakmamaya başladım çünkü yine komşum kadın herşeyi biliyor ezberlemiş yıllarca çogul gebelik çok oluyor o ilaçta dedi sağlıklı gebelik olmayabiliyor bazılarında dedi istisna tabi bu durumlar ama olabilecek şeyler bunlar dedi

önce batlarımızı bekliyoruzz ondan sonra söyliycemm buarada dün gece benimde karnım agrıdı dedim adet olucam herhalde sonra sabah yine agrıdı şuan da birşey yok
ayy hadi hayırlısı inşallah ya , benim ağrı gibi değildi böyle mide acır ya hani karnımda öyle acıma hissi oluyor gçiyor , popomda da belden bir sızı

bi adet olalım bakalım nolucakkk inşalalh olmayız gerçide

valla o çizgilere pembeleşmeden umut bağlamıycam
ne zaman ki 4-5 kala şak diye pembe cıkar o zaman var derim
sanada kolay gelsin canım temizlik için :)

Kızlaaarr benim bazı sorularım var
Dün sabah bir iki damla pembe leke geldi
Dünde çok ayakta kaldığım için mi.bilmiyorum sol kalçama bi sancı girdi üzerine basamadım bi kaç dk
Göğüslerim dokununca çok acıyor bu adetime yakın günlerde olurdu daha 7 8 gün var hatta belki daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…