söyle bakim neymiş burda söylenmicek gibiyse özelden şeeetgülüyorsun ama çok etkili ve çok pratikkbenim komşumun yaptıgı birşey ve bunların dogal yöntem ile çocuk sahibi olması imkansızmış o yüzden ilk çocukları tüp bebek ne de olsa başka türlü olmuyor diye bunlar serbest takılmışlar sonra birinden bu sırrı ögrenmiş bi yapayım demiş yaptıgı ay kızına hamile kalmışş şuan 6 aylık çok tatlı bi kızı var
o sır ne ki bana da söylücen mi?
geçmiş olsun canım dikkat edin kendinizeKızlar tünaydın, dün çok hastaydım hiç yerimden kalkamadım. Bugün de sağlık ocağına gittim anca bitti işim, aç aç 2 saat ayakta beklettiler beni Allah düşürmesin valla..
@can09e canım ablam Allah razı olsun darısı başına inşallah
Ay hadi inşallah kurban olduğum rabbimmmmyaptım kuzum negatif akşama kadar bekledikçe pozitif oluyorbata 3 var bakalım
ya hadi heyecan yapmayın çokta bilinmeyen birşey degil ama etkisini burdan anlayınn dogal yöntem ile gebe kalması imkansız bir kadının tüp bebek ile dogum yapmış birinin günde 3 öğün 1 avuç kuru incir ( eşide yiyecek ama ) o ay gebe kalıyor ben şok oldum incirin her türlüsünü yiyebilirsin ama kuru incir de 1 avuç yenmesi lazımmışsöyle bakim neymiş burda söylenmicek gibiyse özelden şeeet
tamda bunu okurken kahvenin yanında kuru incir yiyodumya hadi heyecan yapmayın çokta bilinmeyen birşey degil ama etkisini burdan anlayınn dogal yöntem ile gebe kalması imkansız bir kadının tüp bebek ile dogum yapmış birinin günde 3 öğün 1 avuç kuru incir ( eşide yiyecek ama ) o ay gebe kalıyor ben şok oldum incirin her türlüsünü yiyebilirsin ama kuru incir de 1 avuç yenmesi lazımmışeşinde sıkıntı varmış bu kadının eşine dayamış sürekli inciri kendisi de o sırada tüketmiş
inşallah canım bakalım nasipAy hadi inşallah kurban olduğum rabbimmmmBak negatif çıkarsa bile üzülme adet gelene kadar umut hep var bak bana 3 gün sonra bile anca hayalet çizgi çıkmıştı
kasığıma da giriyor bilmiyorum hayırlısı inşallah ya, süt kesiği gibi de akıntım geldi , bakalım göğüslerim sızlarsa hamile teşhisi koyacağım kendimeAyy benim de kasığıma giriyordu inşallahhhhh
inşallah canım bakalım hayırlısı
ya hadi heyecan yapmayın çokta bilinmeyen birşey degil ama etkisini burdan anlayınn dogal yöntem ile gebe kalması imkansız bir kadının tüp bebek ile dogum yapmış birinin günde 3 öğün 1 avuç kuru incir ( eşide yiyecek ama ) o ay gebe kalıyor ben şok oldum incirin her türlüsünü yiyebilirsin ama kuru incir de 1 avuç yenmesi lazımmışeşinde sıkıntı varmış bu kadının eşine dayamış sürekli inciri kendisi de o sırada tüketmiş
abii bende hiç sevmem öyle kuru incir kuru kayısı kuru olan şeyleri genelde sevmemtamda bunu okurken kahvenin yanında kuru incir yiyodum
ama 2 tane nası bi avuç yiyim
tamam bidahaki ay onu deneriz artık
bugun eşim sperm sonucunu alcak bakalım ne cıkcak
önce batlarımızı bekliyoruzz ondan sonra söyliycemmbuarada dün gece benimde karnım agrıdı dedim adet olucam herhalde sonra sabah yine agrıdı şuan da birşey yok
bi adet olalım bakalım nolucakkk inşalalh olmayız gerçideabii bende hiç sevmem öyle kuru incir kuru kayısı kuru olan şeyleri genelde sevmemama alırım yerimm artıkkk klomene de çok sıcak bakmamaya başladım çünkü yine komşum kadın herşeyi biliyor ezberlemiş yıllarca çogul gebelik çok oluyor o ilaçta dedi sağlıklı gebelik olmayabiliyor bazılarında dedi istisna tabi bu durumlar ama olabilecek şeyler bunlar dedi
valla o çizgilere pembeleşmeden umut bağlamıycamG gamzeli_bebis canım bende çizgi görüyorum inşallah yarın daha koyusunu görürsüünn
Tenizliğe girişmeyi düşünüyormuşsun şimdiden kolay gelsin bacım bende dün eşim evdeyken bunu fırsat bilip başladım perdeler camlarkoltukların yerini değiştirme falan derkeeenn hafiflettim işlerimi herşeyi yukayasım var
valla o çizgilere pembeleşmeden umut bağlamıycam
ne zaman ki 4-5 kala şak diye pembe cıkar o zaman var derim
sanada kolay gelsin canım temizlik için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?