ayy inşallah yerleşme kanamasıdır kzuum yaaaKızlaaarr benim bazı sorularım var
Dün sabah bir iki damla pembe leke geldi
Dünde çok ayakta kaldığım için mi.bilmiyorum sol kalçama bi sancı girdi üzerine basamadım bi kaç dk
Göğüslerim dokununca çok acıyor bu adetime yakın günlerde olurdu daha 7 8 gün var hatta belki daha fazla
ayy inşallah yerleşme kanamasıdır kzuum yaaa
senin kaç gün geçti yumurtlamadan kaçında pik olmuştu ?
Canım belirti var gibi ama ümitlendirmeyim seni yine de bata 2 gün kala yap bakalım testKızlaaarr benim bazı sorularım var
Dün sabah bir iki damla pembe leke geldi
Dünde çok ayakta kaldığım için mi.bilmiyorum sol kalçama bi sancı girdi üzerine basamadım bi kaç dk
Göğüslerim dokununca çok acıyor bu adetime yakın günlerde olurdu daha 7 8 gün var hatta belki daha fazla
ay hiç hamilelik geçirmediğim için bilmiyorum ama inşallahh yerleşmedir :)Canım inşallah ama başka bi sebepten mi oldu bilmiyorım beraberlikten sonra gördüm enfeksiyon falan mı dedim acaba çünkü aşırı yanma ve acı oldu
Benim pik ayın 12 sinde oldı 13 ünde çatladı yani üzerinden bugün tam 10 gün geçti dün 9 gün olmuştu
Canım belirti var gibi ama ümitlendirmeyim seni yine de bata 2 gün kala yap bakalım test
ay hiç hamilelik geçirmediğim için bilmiyorum ama inşallahh yerleşmedir :)
İnşallah canım yapıcam şua andada sanki adet olucam gibi ağrım var hafiften
Ben görüyorumRed Phoenix canım bu dün ki testim bak bakalım bişey görebiliyor musun
gerçekten mi ay inşallah vardır cağnım topiğimizin tavuğuBen görüyorum
Ayy tubam görür gibiyim sankiiiiRed Phoenix canım bu dün ki testim bak bakalım bişey görebiliyor musun
Allahım ben de sigaranın dibine vurdum, kahve, uykusuzluk, ağrı kesici serum.... olmaz olmaz ya bu hafta döllendiysem var yaben sigara hariç herşeye dikkat ettim son 2 3 gündürde kırıklık vardı ama çorba sıcak duş falan kendime dikkat ettimson şansı 26 sına kadar tuttu tuttu tutmadı söktürücüye başlayacagım
DPO ateş ölçme yönteminde kullanılıyor ordan öğrendim yumurta çatladıktan sonra geçen süre canımdpo ne demek kızlarrr
inşallah daha da net görünür kuzum aminnnAyy tubam görür gibiyim sankiiii
kahve sayılıyormuydu yaaAllahım ben de sigaranın dibine vurdum, kahve, uykusuzluk, ağrı kesici serum.... olmaz olmaz ya bu hafta döllendiysem var ya
Bu kaset testlerde çıkmayabilr erken gebelik testi dene predictor denedim ben adete 6 gün kalana kadar çok yüksek oranda doğruluk payı var ben 5 gün kala yapmıştım doğru sonuç verdi azcık pahalı amasence ?
10 kaladan beri yapıyorum
bişeyler çıkıyo ama kuruma cizgisi olma ihtimali yüksekkk bakalım 4-5 kala anlarız kuzummm
üstünde yazı olmayanları bu sabah yaptım lh ve hcg
Dr mu önerdi progestan ıBende şimdiden progestan almaya başladım , ne kadar doğru bilmiyorum ama yumurtlama döneminde devam edilen progestan çoğul gebeliğe sebep verebilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?