Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba cnm. Bende 4 ay oncesine kadar doktorum yardim almadan gebe kalamasin dedi.yaza tup dusunuyorduk. O sure icerisinde Bende ibrahim saracoglunun sogan kuru ,testeredisli aslanpencesi ve incir kurunu uyguladim, suan 7 haftalik gebeyim. :)) allahin izniyle ise yaradigini dusunuyorum.incir yumurtlamayi kalitelestiriyormus.

Dr mu önerdi progestan ı
Ben düşük yaptım canım yakın zamanda , 2. hamileliklerde önlem olarak mutlaka progestan veriyorlar , bende de kalmıştı , hem kolay hamile kalmak için varsa da tutunması için devam etmeye başladım. bakalım sonuç ne olacak

Peki ne zaman başladınız progestan a yumurtlama zamanı mı

Geçmiş olsun bu arada inşallah bu sefer tutunur bebeğiniz

kızlar eşimin sperm sonuçlarını mail olarak attılarda biraz sıkıntılar var bakalım doktor ne dicek yarın.
ben bu ay boşyere ümitlenmiyim hepsi kuruma çizgisi belliki :)
Allah tan ümit kesilmez belli mi olur düşük degerlede hamile kalan var cnm inşallah vardir

kızlar eşimin sperm sonuçlarını mail olarak attılarda biraz sıkıntılar var bakalım doktor ne dicek yarın.
ben bu ay boşyere ümitlenmiyim hepsi kuruma çizgisi belliki :)
Niye ümitlenmiyormuşsun ya sen ümidinden bir şey kaybetme bizim tanıdığın tek yumurtalığını aldılar öbürüde yarım çalışıyordu ikiz doğurdu 2 sene önce. Haber ver bize doktora gidince

Allah tan ümit kesilmez belli mi olur düşük degerlede hamile kalan var cnm inşallah vardir
ne biliyim kızlar yaa sperm sayısı çok iyide ileri hızda sıkıntı var benim anladıgım kadarıyla.
ama çok şükürki çözümü olan şeyler.
bakalm kısmette ne varsa o olacak :)
tabikide haber veririm kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…