Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar eşimin sperm sonuçlarını mail olarak attılarda biraz sıkıntılar var bakalım doktor ne dicek yarın.
ben bu ay boşyere ümitlenmiyim hepsi kuruma çizgisi belliki :)
Hiç negatif düşünme , allah ol dedikten sonra olur nasip kısmet herşey

bunun en güzel çaresi keçiboynuzu pekmezi canım sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı eşin içsin çok etkili ama tabi doğal soğuk sıkım mı ne diyorlar ondan olması lazım

Yok valla folik asit bende hiç öyle bir etki yapmadı kuzum aralıktan beri kullanıyorum

Ne dediler iş yerinde canım, kalacak mısın 32. haftaya kadar
Kalıcam kuzum, valla pek bi sevindiler hayırlı olsunlar falan baya yüzlerinde güller açıyordu ama yüzüme gülmüşlerdir tabi, dedim doktorum da onaylarsa 32.haftaya kadar burdayım diye

Yok valla folik asit bende hiç öyle bir etki yapmadı kuzum aralıktan beri kullanıyorum
gerçekten mi ne güzelll ya . Normalde yemek yemeyen ben iştaha geldim ve ciddi anlamda yesemde doymaz oldum , oturur 1 ekmeği yer öyle rahatlarım.

Benim de iştahımı açtı demir hapı b12 dvit folik asit derken.. hiç doymuyorum.. özellikle adete yakın tatlı acı ekşi tuzluu. Ye babam ye
bende o durumdayım . Canım bende de demir eksikliği vardı famera öle bişi verdi , kabız oldum mahvetti çıkartmak için ayrıca bi ilaç daha kullanıp bu kezde ishal olmuştum. Sen ne kullanıyorsun , bir de yan etki yapmadı mı ?

bunun en güzel çaresi keçiboynuzu pekmezi canım sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı eşin içsin çok etkili ama tabi doğal soğuk sıkım mı ne diyorlar ondan olması lazım
bakalım canım doktor yarın ne diyecekk o bişeyler verirse vitamin falan
ve muhtemelen sigarayı bırak diyecek.
bende onu kürlerle falan desteklicem artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…