Hiç negatif düşünme , allah ol dedikten sonra olur nasip kısmet herşeykızlar eşimin sperm sonuçlarını mail olarak attılarda biraz sıkıntılar var bakalım doktor ne dicek yarın.
ben bu ay boşyere ümitlenmiyim hepsi kuruma çizgisi belliki :)
bunun en güzel çaresi keçiboynuzu pekmezi canım sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı eşin içsin çok etkili ama tabi doğal soğuk sıkım mı ne diyorlar ondan olması lazımne biliyim kızlar yaa sperm sayısı çok iyide ileri hızda sıkıntı var benim anladıgım kadarıyla.
ama çok şükürki çözümü olan şeyler.
bakalm kısmette ne varsa o olacak :)
tabikide haber veririm kuzum
Saol cnm sonucu iyi olsunda ben beklemeye razıyımgeçmiş olsun 15 gün bekleyeceksin
inşallah kuzum dua et nasibimizde varsa çıksın karşımızaAy hadi inşallahhhh
Hep dualarımdasın canımmm hadi inşallah sevinelim bu ayinşallah kuzum dua et nasibimizde varsa çıksın karşımıza
Hadi bakalım 15 gün sayıcazKizlar sanırım artik testede calismayada gerek yok beklemeye gectim dimi
Aynen canım soğuk sıkım k.boynuzu özü bayağı iyibunun en güzel çaresi keçiboynuzu pekmezi canım sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı eşin içsin çok etkili ama tabi doğal soğuk sıkım mı ne diyorlar ondan olması lazım
Saol cnm sonucu iyi olsunda ben beklemeye razıyım
Yok valla folik asit bende hiç öyle bir etki yapmadı kuzum aralıktan beri kullanıyorumkızlar folic ait kullanıp iştahı açılan var mı ? ayyy doymuyorum resmenn sürekli yemek istiyorum. 60 kiloyum dikkat etmeye çalışıyorum , valla etmesem baya kilo alırım. evlenmeden önce 52 kiloydum 55 i göremezdim
Ne dediler iş yerinde canım, kalacak mısın 32. haftaya kadarYok valla folik asit bende hiç öyle bir etki yapmadı kuzum aralıktan beri kullanıyorum
Kalıcam kuzum, valla pek bi sevindiler hayırlı olsunlar falan baya yüzlerinde güller açıyordu ama yüzüme gülmüşlerdir tabi, dedim doktorum da onaylarsa 32.haftaya kadar burdayım diyeNe dediler iş yerinde canım, kalacak mısın 32. haftaya kadar
Yok valla folik asit bende hiç öyle bir etki yapmadı kuzum aralıktan beri kullanıyorum
Ye gitsin bacım, bende zayıfım baya keşke bana da az iştah yapsaydıgerçekten mi ne güzelll ya . Normalde yemek yemeyen ben iştaha geldim ve ciddi anlamda yesemde doymaz oldum , oturur 1 ekmeği yer öyle rahatlarım.
Benim de iştahımı açtı demir hapı b12 dvit folik asit derken.. hiç doymuyorum.. özellikle adete yakın tatlı acı ekşi tuzluu. Ye babam ye
Ye gitsin bacım, bende zayıfım baya keşke bana da az iştah yapsaydı
bakalım canım doktor yarın ne diyecekk o bişeyler verirse vitamin falanbunun en güzel çaresi keçiboynuzu pekmezi canım sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı eşin içsin çok etkili ama tabi doğal soğuk sıkım mı ne diyorlar ondan olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?