Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Femara kan hapı değil kuzu.. yumurtalar için vermişlerdir onu.. benimki oroferon o da kilo aldırıyor diyorlar lakin bende öyle olmadı demirim yükselmiş ama adetle kaybediyoruz diye 8 9 gün içiyorum şimdilik.. ☺

ayyy bir göbeğimmm olduu sorma hiç alışık değilim dar bişi giyemiyorum eşim dalga geçer oldu. Boşver sıkı can iyidir , kilo alıp napçan , bebişin alsın dah agüzel
Bebiş iyi olsun yeter yaa Sende eşinle dalga geç kendileri vücut geliştirme şampiyonu muymuş

pardon ya karıştırdım feramat dı ismi kabızlık vs yapmadı mı ?

Red Phoenix iş yerinemi söyledin kuzum
iyi olmuş pişman olmuşlardır inşallah cuma günü seni o halde eve yollmadıklarına
ama hiç sanmıyorum
Yok kız ne pişmanlığı hiç sanmıyorum Biliyosun ben doktora haftasonu akşamları gidiyorum ama bunalınca valla randevum var der çıkıveririm intikamım kötü olacak

çok iyi. Bende öyle derdimm ama yaşım 27 , 30 a merdiven dayarken sanırım metabolizma da az yakmaya başladı. Sen kaç yaşındasın ?
40 artık kuzu.. ama düşünce şeklinin öyle olması gerek ben çok faydasını gördüm. 62de çakılı kaldım aaa ama şimdi fark ediyorum, bu sözüm de yanlış.. ideal kilomu sölemeliyim '58 kiloyumm yiyorum yiyorum kilo almıyooruumm'

çokk iyiiiii cidden ya keşkemmm bende almasam , inan atırştırmalık yanıma formlardan alıyorum 1 hafta 1 paket çıkartır yerim diye , snra bi acıkma hissi geliyor bir günde 5 paketi birden yuvarlıyroum

dimiii heççç . O benden fazla kilo aldı neymiş erkekmiş . Erkek balkonlu olurmuş. Ben balkonsuz fit seviyorum, yağlı güreş tutmaya adam aramıyorum diyorum ahahha
He erkek olunca döt göbek salınabiliyor yani Hiçç kafana takma ye iç valla

kızlar eşimin sperm sonuçlarını mail olarak attılarda biraz sıkıntılar var bakalım doktor ne dicek yarın.
ben bu ay boşyere ümitlenmiyim hepsi kuruma çizgisi belliki :)
canınız sağolsun Rabbim tedavisi mümkün olandan versin kuzu bak soğuk sıkım keçiboynuzu özü ben de kullandım 1 ayda demiri yükseltti.. hem sen hem eşin kullansın..zaten kadınların çoğunda demir kan eksikliği mevcut..

Kizlar sanırım artik testede calismayada gerek yok beklemeye gectim dimi
hay maşallah canım.. sen ne yiyorsun ne yediriyorsun adamaa bir gün boş geçmişsin..

Bak ne güzel işte allah kucağına da almayı nasip eder inşallah ben bir sağlık calisaniyim ama alternatif tip ve tabiri caizse koca karı ilaçları gayet etkili :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…