Su içsem yarıyor demiyoruumm.. ne güzel yiyorum yiyorum kilo almıyorum diyorumm
Femara kan hapı değil kuzu.. yumurtalar için vermişlerdir onu.. benimki oroferon o da kilo aldırıyor diyorlar lakin bende öyle olmadı demirim yükselmiş ama adetle kaybediyoruz diye 8 9 gün içiyorum şimdilik.. ☺bende o durumdayım . Canım bende de demir eksikliği vardı famera öle bişi verdi , kabız oldum mahvetti çıkartmak için ayrıca bi ilaç daha kullanıp bu kezde ishal olmuştum. Sen ne kullanıyorsun , bir de yan etki yapmadı mı ?
Bebiş iyi olsun yeter yaaayyy bir göbeğimmm olduu sorma hiç alışık değilim dar bişi giyemiyorum eşim dalga geçer oldu. Boşver sıkı can iyidir , kilo alıp napçan , bebişin alsın dah agüzel
pardon ya karıştırdım feramat dı ismiFemara kan hapı değil kuzu.. yumurtalar için vermişlerdir onu.. benimki oroferon o da kilo aldırıyor diyorlar lakin bende öyle olmadı demirim yükselmiş ama adetle kaybediyoruz diye 8 9 gün içiyorum şimdilik.. ☺
Yok kız ne pişmanlığı hiç sanmıyorumRed Phoenix iş yerinemi söyledin kuzum
iyi olmuş pişman olmuşlardır inşallah cuma günü seni o halde eve yollmadıklarına
ama hiç sanmıyorum
yap bebeğim hakettiler :)Yok kız ne pişmanlığı hiç sanmıyorumBiliyosun ben doktora haftasonu akşamları gidiyorum ama bunalınca valla randevum var der çıkıveririm intikamım kötü olacak
40 artık kuzu.. ama düşünce şeklinin öyle olması gerek ben çok faydasını gördüm. 62de çakılı kaldım aaa ama şimdi fark ediyorum, bu sözüm de yanlış.. ideal kilomu sölemeliyim '58 kiloyumm yiyorum yiyorum kilo almıyooruumm'çok iyi. Bende öyle derdimm ama yaşım 27 , 30 a merdiven dayarken sanırım metabolizma da az yakmaya başladı. Sen kaç yaşındasın ?
Bebiş iyi olsun yeter yaaSende eşinle dalga geç kendileri vücut geliştirme şampiyonu muymuş
De kızkarşılıklı gömüşüyoruz o konuda Belki benim canım baklava istiyor diyorum
yok normal çıkıyorumm rengi değişiyor sadece çok afedersin..pardon ya karıştırdım feramat dı ismikabızlık vs yapmadı mı ?
40 artık kuzu.. ama düşünce şeklinin öyle olması gerek ben çok faydasını gördüm. 62de çakılı kaldım aaa ama şimdi fark ediyorum, bu sözüm de yanlış.. ideal kilomu sölemeliyim '58 kiloyumm yiyorum yiyorum kilo almıyooruumm'
De kızO sana göbekli diyorsa açta baklava görek az de
yok normal çıkıyorumm rengi değişiyor sadece çok afedersin..bol su iç kuzu..
biliyorum o rengi
He erkek olunca döt göbek salınabiliyor yanidimiii heççç . O benden fazla kilo aldı neymiş erkekmiş . Erkek balkonlu olurmuş. Ben balkonsuz fit seviyorum, yağlı güreş tutmaya adam aramıyorum diyorum ahahha
canınız sağolsun Rabbim tedavisi mümkün olandan versin kuzu bak soğuk sıkım keçiboynuzu özü ben de kullandım 1 ayda demiri yükseltti.. hem sen hem eşin kullansın..zaten kadınların çoğunda demir kan eksikliği mevcut..kızlar eşimin sperm sonuçlarını mail olarak attılarda biraz sıkıntılar var bakalım doktor ne dicek yarın.
ben bu ay boşyere ümitlenmiyim hepsi kuruma çizgisi belliki :)
hay maşallah canım.. sen ne yiyorsun ne yediriyorsun adamaa bir gün boş geçmişsin..Kizlar sanırım artik testede calismayada gerek yok beklemeye gectim dimi
ilahi canım kısır çeker cips çekerrr asitli çekeeerr noluyorsa vücuda hiç anlamıyoom yaa
He erkek olunca döt göbek salınabiliyor yaniHiçç kafana takma ye iç valla
hee dediimkısır mı dedinnn uffff
Bak ne güzel işte allah kucağına da almayı nasip eder inşallah ben bir sağlık calisaniyim ama alternatif tip ve tabiri caizse koca karı ilaçları gayet etkili :)Merhaba cnm. Bende 4 ay oncesine kadar doktorum yardim almadan gebe kalamasin dedi.yaza tup dusunuyorduk. O sure icerisinde Bende ibrahim saracoglunun sogan kuru ,testeredisli aslanpencesi ve incir kurunu uyguladim, suan 7 haftalik gebeyim. :)) allahin izniyle ise yaradigini dusunuyorum.incir yumurtlamayi kalitelestiriyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?