Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım 15 gün sayıcaz
Aynen kuzum sonu güzel olsun dua beklerim

hele bi tutsunlar onun pokunu temizleyecemmm
Aynen ole kuzum insallah

Valla kuzum gecen ay findik badem ceviz keci boynuz u dayadim 3 gün tek oldu birliktelik bnde kizdim bu ay hic ozel bişey yapmadim kendime maydanoz süt buhari yaptim sadece bakti 2.5 yıldır olmuyor babalik istegi tuttu ablam hemsire yasiniz genc sizdr sperm kalitesinde sikinti olmaz dedi Allah ne verdiyse dedik bizde bele kuvvet sonucu guzel olur insallah ama uzun sure ikimizde iliskinin i sini duymak istemiyoruz

Elimde labonun erken gebelik testi var şeytan dürtüklüyor yarın yapsam sonuç alır mıyım acaba kızlaaarr ne dersiniz uarın bata 6 gün kqlmış oluyor
Bence net sonuç icin 2 3 kalaya kadar bekle cnm belirtin varmış inşallah hamissindir

Niye o kadar pahali ki inşallah pozitif cikar cnm dogmadan iyi yedi paraları

Gece gece acikmada varsa bendensin bende doymuyorummm hava aciktiriyor herhalde

Kız sabah kalkıyorum erkenden eşimi işe gönderirken hafif bende atıştırıyorum sonra uyıyorum kalkınca 11 12 den aha bu saatlere kadar sürekli ağzımq bi şeyler atasım geliyor artık akşama hafif yerim inşallah

Zaten akşam olmuş hala yeme peşindeyim

Ya birşey sorucam bu emici uçlu testler var ya ben bir video da görmüştüm c t çizgisi çıkana kadar idrar kabında tutuyordu normalde 10 saniye tutup kapagini kapatin falan diyor yaziyor ya acaba o video da ki gibi yapsam test bozulur mu simdi gram altin degerinde cop olmasin

hiç fikrim yok
tut derim test bozulur çirkefsinde sen biraz bana carlarsın 38 tl için

bakalım canım doktor yarın ne diyecekk o bişeyler verirse vitamin falan
ve muhtemelen sigarayı bırak diyecek.
bende onu kürlerle falan desteklicem artık :)

Sonuclari attınmı canim ben goremedim
Biz doktorlar la konuştuk doktor güzelce anlattı bize yumurtayı ve damarları çizdi iki tane normal damar diğer tarafta ince damarlar ama genişlemişler microcerrahi işlemle çift taraflı bağlayip yedek damarların faaliyete gecmesini beklicekmis doktor ilaç takviyesi dedik üç ay hiç bise vermem dedi beklerim bakarım üç ayda hemen yükselme yaşanmaz zaten dedi üç ay sonra tekrar test isticem baktım yükselmedi ozaman ilaç tedavisi olur dedi ama bu işlem yüzde yüz etkiler demiyorum sigara içiyormusun dedi evet dedi esim bende doktora dedim tartışıyoruz doktorda dedi hiç tartışmanıza gerek yok çocuk istiyorsan net bir şekilde sana söylüyorum sigarayı bırak dedi senin en büyük avantajınız çift taraflı olması dedi bakalım cumartesi amilyat olacak inşallah en kısa zamanda düzelecek

Canım ovideoyu bende izlemiştim bence idrarı emdikten sonra çıkar zaten alacağını alır o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…