Aynen kuzum sonu güzel olsun dua beklerimHadi bakalım 15 gün sayıcaz
Aynen ole kuzum insallahhele bi tutsunlar onun pokunu temizleyecemmm
Valla kuzum gecen ay findik badem ceviz keci boynuz u dayadim 3 gün tek oldu birliktelik bnde kizdim bu ay hic ozel bişey yapmadim kendime maydanoz süt buhari yaptim sadece bakti 2.5 yıldır olmuyor babalik istegi tuttu ablam hemsire yasiniz genc sizdr sperm kalitesinde sikinti olmaz dedi Allah ne verdiyse dedik bizde bele kuvvet sonucu guzel olur insallah ama uzun sure ikimizde iliskinin i sini duymak istemiyoruzcanınız sağolsun Rabbim tedavisi mümkün olandan versin kuzu bak soğuk sıkım keçiboynuzu özü ben de kullandım 1 ayda demiri yükseltti.. hem sen hem eşin kullansın..zaten kadınların çoğunda demir kan eksikliği mevcut..
hay maşallah canım.. sen ne yiyorsun ne yediriyorsun adamaa bir gün boş geçmişsin..
Bence net sonuç icin 2 3 kalaya kadar bekle cnm belirtin varmış inşallah hamissindirElimde labonun erken gebelik testi var şeytan dürtüklüyor yarın yapsam sonuç alır mıyım acabakızlaaarr ne dersiniz uarın bata 6 gün kqlmış oluyor
Bende aldım 15 20 dakikaya yaparım eve geçiyorumElimde labonun erken gebelik testi var şeytan dürtüklüyor yarın yapsam sonuç alır mıyım acabakızlaaarr ne dersiniz uarın bata 6 gün kqlmış oluyor
Niye o kadar pahali ki inşallah pozitif cikar cnm dogmadan iyi yedi paralarıBu çocuğa harcadığım son paradayanamadım prodictor aldım adete 6 gün kala gösteriyormuş 38 tl verdim nette indirimdeydiiii negatif çıkarsa çarşamba gidip söktürücü alicam G gamzeli_bebis
Gece gece acikmada varsa bendensin bende doymuyorummm hava aciktiriyor herhaldeKızlar doymayangiller olarak bende burdayım son günlerde fütursuzca yiyorum inşallah psikolojik değilidr yaa
Dogsun ona bez bile yokNiye o kadar pahali ki inşallah pozitif cikar cnm dogmadan iyi yedi paraları
Gece gece acikmada varsa bendensin bende doymuyorummm hava aciktiriyor herhalde
Bende aldım 15 20 dakikaya yaparım eve geçiyorum
HahahaDogsun ona bez bile yokdirek tuvalet egitimi vericem almadigim mayis ayi maasini bitirdim yaa
çatlakBu çocuğa harcadığım son paradayanamadım prodictor aldım adete 6 gün kala gösteriyormuş 38 tl verdim nette indirimdeydiiii negatif çıkarsa çarşamba gidip söktürücü alicam G gamzeli_bebis
Dogsun ona bez bile yokdirek tuvalet egitimi vericem almadigim mayis ayi maasini bitirdim yaa
çatlak
inşallah pozitif olur sonuç kuzum
Aminn insallah cnm ... evet alternatif tip a bende inaniyorum. :)))Bak ne güzel işte allah kucağına da almayı nasip eder inşallah ben bir sağlık calisaniyim ama alternatif tip ve tabiri caizse koca karı ilaçları gayet etkili :)
hiç fikrim yokYa birşey sorucam bu emici uçlu testler var ya ben bir video da görmüştüm c t çizgisi çıkana kadar idrar kabında tutuyordu normalde 10 saniye tutup kapagini kapatin falan diyor yaziyor ya acaba o video da ki gibi yapsam test bozulur mu simdi gram altin degerinde cop olmasin
bakalım canım doktor yarın ne diyecekk o bişeyler verirse vitamin falan
ve muhtemelen sigarayı bırak diyecek.
bende onu kürlerle falan desteklicem artık :)
Ya birşey sorucam bu emici uçlu testler var ya ben bir video da görmüştüm c t çizgisi çıkana kadar idrar kabında tutuyordu normalde 10 saniye tutup kapagini kapatin falan diyor yaziyor ya acaba o video da ki gibi yapsam test bozulur mu simdi gram altin degerinde cop olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?