Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sonucu atmadım canım yokk bkaalım bizimki yarın ne diyecek eşime.
bizde varikosel yok eminim çünkü muayene etti bi problem yok dedi.
sperm sayısındada problem yok sigaradan dolayı sanırım harekette ve yapıda sıkıntı var daha test sonucunu görmeden bile sigarayı bırak demişti kesin yarın bırak diyecek.
bende kürler falan yaparım artık bi şekilde denicez düzelmesini kısmet bakalımm
ekliyorum sonucu

Eklentiler

• 1E79149C-E680-4BAF-A708-D28A35489508.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 59

Kuzu sizinkide sıkıntı yok gibi yanlış hatirlamiyorsam o 40 la 10 nin toplamı 50 olması lazımmış doktor öyle dedi yanlış bilgi vermek istemem bizimki biri 10 biri 20 toplamı 30 olduğu için çok düşük dedi doktor ama dediign gibi belki sigarada etkiliyordur ben macunhaneden sipariş verdim erkekler için istersen bak cnm doktor amilyattan sonra başlayabilir dedi sende bak canim gişe yorumlar var ileri hızını artırıyormuş

bakalım doktor ne diyecek kuzum biz doktor değiliz sonuçta o nasıl yönlendirecek görcez :)
bakarım dediklerinede

Kız numaramı atayım at bana ben paylaşayım oldum meraktan sen ciddiisin ozaman bu kadar uğraştığına göre
Olur valla sınır oldum yemin ediyorum yazıyorum buraya ben numaramı isteyen whatsapp tan yazabilir kızlar nicki belli edin ama

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…