Hahahahahahahiç fikrim yok
tut derim test bozulur çirkefsinde sen biraz bana carlarsın 38 tl için
sonucu atmadım canım yokk bkaalım bizimki yarın ne diyecek eşime.Sonuclari attınmı canim ben goremedim
Biz doktorlar la konuştuk doktor güzelce anlattı bize yumurtayı ve damarları çizdi iki tane normal damar diğer tarafta ince damarlar ama genişlemişler microcerrahi işlemle çift taraflı bağlayip yedek damarların faaliyete gecmesini beklicekmis doktor ilaç takviyesi dedik üç ay hiç bise vermem dedi beklerim bakarım üç ayda hemen yükselme yaşanmaz zaten dedi üç ay sonra tekrar test isticem baktım yükselmedi ozaman ilaç tedavisi olur dedi ama bu işlem yüzde yüz etkiler demiyorum sigara içiyormusun dedi evet dedi esim bende doktora dedim tartışıyoruz doktorda dedi hiç tartışmanıza gerek yok çocuk istiyorsan net bir şekilde sana söylüyorum sigarayı bırak dedi senin en büyük avantajınız çift taraflı olması dedi bakalım cumartesi amilyat olacak inşallah en kısa zamanda düzelecek
Haydi bismillah gidiyorum yapmayaaa
bırak şimdiKizlarrr hamileyimmm
sonucu atmadım canım yokk bkaalım bizimki yarın ne diyecek eşime.
bizde varikosel yok eminim çünkü muayene etti bi problem yok dedi.
sperm sayısındada problem yok sigaradan dolayı sanırım harekette ve yapıda sıkıntı var daha test sonucunu görmeden bile sigarayı bırak demişti kesin yarın bırak diyecek.
bende kürler falan yaparım artık bi şekilde denicez düzelmesini kısmet bakalımm
ekliyorum sonucu
Kizlarrr hamileyimmm
bakalım doktor ne diyecek kuzum biz doktor değiliz sonuçta o nasıl yönlendirecek görcez :)Kuzu sizinkide sıkıntı yok gibi yanlış hatirlamiyorsam o 40 la 10 nin toplamı 50 olması lazımmış doktor öyle dedi yanlış bilgi vermek istemem bizimki biri 10 biri 20 toplamı 30 olduğu için çok düşük dedi doktor ama dediign gibi belki sigarada etkiliyordur ben macunhaneden sipariş verdim erkekler için istersen bak cnm doktor amilyattan sonra başlayabilir dedi sende bak canim gişe yorumlar var ileri hızını artırıyormuş
bakalım doktor ne diyecek kuzum biz doktor değiliz sonuçta o nasıl yönlendirecek görcez :)
bakarım dediklerinede
Kizlarrr hamileyimmm
niyeeeeeYaaa paylasamiyorummm
Geçersiz mesaj yazıyor
Olur valla sınır oldum yemin ediyorum yazıyorum buraya ben numaramı isteyen whatsapp tan yazabilir kızlar nicki belli edin amaKız numaramı atayım at banaben paylaşayım oldum meraktan sen ciddiisin ozaman bu kadar uğraştığına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?