Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur valla sınır oldum yemin ediyorum yazıyorum buraya ben numaramı isteyen whatsapp tan yazabilir kızlar nicki belli edin ama
Kız allah senı herkese açık no nı mu paylaştın mesajı düzenle sil kuzum. Herkes okuyor burayı

Son düzenleyen: Moderatör:
Olur valla sınır oldum yemin ediyorum yazıyorum buraya ben numaramı isteyen whatsapp tan yazabilir kızlar nicki belli edin ama
Eceee çatlak yazma buraya tel bütün kk
Görüyo annemmm
Testine sok oldum evet pozitif gibi inşallah vardır kuzum yaaa kan ver diyemicemmm korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız allah senı herkese açık no nı mu paylaştın mesajı düzenle sil kuzum. Herkes okuyor burayı
Yavrum hiç bir müdehale yapamıyorum silemiyorum düzenleyemiyorum her yerden giriyorum olmuyor belki konu sahibi sensin ya bir dene bakalim o mesajı silebiliyormusun buarada kan verdim 21.10 de cikacak sonuc

10 dakika düzenleme süresi varmış o yüzden düzenleme yapamıyorum silme de yapamıyorum yok ya sinir oldum sorun olmaz diye düşündüm yazdimm bu ikidir en krtik zamanda böyle kasıyor

Yavrum hiç bir müdehale yapamıyorum silemiyorum düzenleyemiyorum her yerden giriyorum olmuyor belki konu sahibi sensin ya bir dene bakalim o mesajı silebiliyormusun buarada kan verdim 21.10 de cikacak sonuc
Kuzum mesaj silemem bak ne yap biliyomusun.
O telefon nosu verdiğin mesajları ve bizim alıntıları şikayet et .
Açıklamaya numaramı silermiisniz de

Anaaamm kızın mı olacak hiç demiyorsun yahuuu? Etiketle dediydim beni.. Çok sevindim gerçekten Bu arada 17 Mayıs benim bat, günceller misin?

Anaaamm kızın mı olacak hiç demiyorsun yahuuu? Etiketle dediydim beni.. Çok sevindim gerçekten Bu arada 17 Mayıs benim bat, günceller misin?
Kuzumm annem geldi geçen hafta onlarla kaldım hiç giremedim buralara :)
Kızlara da söyleyip çıktım
İnternet paketim yoktu :)

Hepsi üst üste geldi .
Evet kızım olacak inşallah

Pc ye geçince düzenlerim canım ss aldım

Kızlar şimdiden söylüyorum özellikle kübi çatlar meraktan daha yemek hazırlıyorum eşim gelmedi yemek yeme faslı kaldır yıka falan derken belki buraya geç yazabilirim haberiniz olsun aslında ss alıp sonucu direk paylaşmak isterim ama bugün uyuzluk pesinde uygulama

Sen pozitif yapıştır buraya instadan ben ona haber ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…