- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Haydaaaa bu da 0.01 çıkaraa yuh
5-7 saniye tutman yeterli canımmYa birşey sorucam bu emici uçlu testler var ya ben bir video da görmüştüm c t çizgisi çıkana kadar idrar kabında tutuyordu normalde 10 saniye tutup kapagini kapatin falan diyor yaziyor ya acaba o video da ki gibi yapsam test bozulur mu simdi gram altin degerinde cop olmasin
Selammm biz de dün başladık bismillahhSelam kızçeler, sahalara geri döndüm inşallahDün bugün bebek çalışmalarına başladık. 2 günde bir devam edeceğiz bir aksilik olmazsa..
Nasıl yani anlamadim instagram mi varSen pozitif yapıştır buraya instadan ben ona haber ederim
15 saniye tuttum pozitifi gördüm5-7 saniye tutman yeterli canımm
He benim instagramıda yazın buraya alenenNasıl yani anlamadim instagram mi var
Özellikle kübi burda bekliyor olacakKızlar şimdiden söylüyorum özellikle kübi çatlar meraktan daha yemek hazırlıyorum eşim gelmedi yemek yeme faslı kaldır yıka falan derken belki buraya geç yazabilirim haberiniz olsun aslında ss alıp sonucu direk paylaşmak isterim ama bugün uyuzluk pesinde uygulama
Ben ilk yaptım bişey çıkmadı alla alla olmadı heralde dedim tekrar batırdım15 saniye tuttum pozitifi gördüm
Özellikle kübi burda bekliyor olacak
He benim instagramıda yazın buraya alenenyolim sizi
İki kişide var instagramım biri elçincim biride cadı ceylo
Ben ilk yaptım bişey çıkmadı alla alla olmadı heralde dedim tekrar batırdımseninki de ona benzer olmuş
Ayyy ecee yeni gördüm testini15 saniye tuttum pozitifi gördüm
BekliyoruzYemek yeme toplama faslı bitti bebem bende 2 saatin dolmasını bekliyorum şimdi girdim birşey çıkmadı daha10 geçeye kadar vaktimiz var
Bekliyoruz
İnşallah kuzu inşallah sende yanılmasınn❤Ya şimdi aldığım markanin yorumlarını okudum kötü yorum yapan da var iyi yorum yapanda var benim gibi pozitifi görüp hemen gidip kan vermiş negatif çıkmış
YuppiiiiiKızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
Sonuç: 13,98 :) etiketleme yapmıyorum çünkü anca tek kişi etiketleme yapabiliyorum telefondan ikinci yi yapinca mesaj komple siliniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?