Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
Sonuç: 13,98 :) etiketleme yapmıyorum çünkü anca tek kişi etiketleme yapabiliyorum telefondan ikinci yi yapinca mesaj komple siliniyor
Yaa inanamıyorum İnşallah sağlıkla devam eder

Sonuç: 13,98 :) etiketleme yapmıyorum çünkü anca tek kişi etiketleme yapabiliyorum telefondan ikinci yi yapinca mesaj komple siliniyor
Yaa süpperr maşallah sabrın sonu eceeee ilk geldiğin günü hatırladım da inşallahh sağlıkla seninle olsun bebeğiiinn. Darısı bize. ❤

Yaa ciddi misin ?hem çok sevindim hem.cok şaşırdım
Sürekli yumurtaeken ne ara hamile kaldin
Gozun aydın bu arada

Yaa inanamıyorum İnşallah sağlıkla devam eder
Sağlıkla ilerlesin ekstra birşey yaptın mı bu ay
Yaa süpperr maşallah sabrın sonu eceeee ilk geldiğin günü hatırladım da inşallahh sağlıkla seninle olsun bebeğiiinn. Darısı bize. ❤
A

ay hadi masallah
Yaa ciddi misin ?hem çok sevindim hem.cok şaşırdım
Sürekli yumurtaeken ne ara hamile kaldin
Gozun aydın bu arada
Kızlar çok sağolun öncelik umarım inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder . Bu ay özellikle birşey yapmadım tek yaptığım ateş takibi yani yumurtladigim zamanı çok iyi denk getirdim ve yumurtlama ağrılı veya kendini belli eden cinsten olursa kesin değerlendirin ben son yumurtlama da çok umitliydim olmasaydı şaşırırdım artık civcivler hayalden gerçeğe döndü:)

Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin cnm.

Masallah canim saglikla devam eder insallah cok sevindim kuzum Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…