12 si son pikti 13 unde çatladı 10 günlük yani şuanYuppiiiiison pikten kaç gün geçti kuzum
Yaa inanamıyorumKızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
Sonuç: 13,98 :) etiketleme yapmıyorum çünkü anca tek kişi etiketleme yapabiliyorum telefondan ikinci yi yapinca mesaj komple siliniyor
Sağlıkla ilerlesinKızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
Sonuç: 13,98 :) etiketleme yapmıyorum çünkü anca tek kişi etiketleme yapabiliyorum telefondan ikinci yi yapinca mesaj komple siliniyor
Yaa süpperr maşallah sabrın sonu eceeee ilk geldiğin günü hatırladım daKızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
ay hadi masallah12 si son pikti 13 unde çatladı 10 günlük yani şuan
Selammm biz de dün başladık bismillahh
Yaa ciddi misin ?hem çok sevindim hem.cok şaşırdımKızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
İnşallah canım benim bakalım hayırlısı olur inşallah AminnnHep dualarımdasın canımmm hadi inşallah sevinelim bu ay
Yaa inanamıyorumİnşallah sağlıkla devam eder
Sağlıkla ilerlesinekstra birşey yaptın mı bu ay
Yaa süpperr maşallah sabrın sonu eceeee ilk geldiğin günü hatırladım dainşallahh sağlıkla seninle olsun bebeğiiinn. Darısı bize. ❤
A
ay hadi masallah
Kızlar çok sağolun öncelik umarım inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder . Bu ay özellikle birşey yapmadım tek yaptığım ateş takibi yani yumurtladigim zamanı çok iyi denk getirdim ve yumurtlama ağrılı veya kendini belli eden cinsten olursa kesin değerlendirin ben son yumurtlama da çok umitliydim olmasaydı şaşırırdım artık civcivler hayalden gerçeğe döndü:)Yaa ciddi misin ?hem çok sevindim hem.cok şaşırdım
Sürekli yumurtaeken ne ara hamile kaldin
Gozun aydın bu arada
1609ece yaaa çok mutlu oldum hadi sağlıkla ilerlesin inşallah hayırlı olsun canım demekki gece acıkmalarının bi anlam varmış
He benim instagramıda yazın buraya alenenyolim sizi
İki kişide var instagramım biri elçincim biride cadı ceylo
Ayyy çıkarcak vallah civciviKızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin cnm.Kızlar çok sağolun öncelik umarım inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder . Bu ay özellikle birşey yapmadım tek yaptığım ateş takibi yani yumurtladigim zamanı çok iyi denk getirdim ve yumurtlama ağrılı veya kendini belli eden cinsten olursa kesin değerlendirin ben son yumurtlama da çok umitliydim olmasaydı şaşırırdım artık civcivler hayalden gerçeğe döndü:)
Wuuu hadi gözün aydın davuğumuzKızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
Çokk sevindim hayırlı olsunnKızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
Masallah canim saglikla devam eder insallah cok sevindim kuzum Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah❤Kızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?