Ya inanmıyorum sonundaaaKızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
Sonuç: 13,98 :) etiketleme yapmıyorum çünkü anca tek kişi etiketleme yapabiliyorum telefondan ikinci yi yapinca mesaj komple siliniyor
Belirli bir bat vermen lazım .H E benim son adet 3 nisanda oldum cnm polikistikover var adet aralıgım 40 ilen45 gün arası degişiyor
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
Sonuç: 13,98 :) etiketleme yapmıyorum çünkü anca tek kişi etiketleme yapabiliyorum telefondan ikinci yi yapinca mesaj komple siliniyor
Ovu testine pek güven olmuyor canım ben denemek için adet geçince yaptım hep silikti en garanti gebelik testi hayırlısıyla çıkar inşallahBende gebelik testim zayi olmasın diye bi tane ovuyu feda ettim ama silik çıktı
Yarın sabah yapıp yapmamakta çok kararsızımm
Ovu testine pek güven olmuyor canım ben denemek için adet geçince yaptım hep silikti en garanti gebelik testi hayırlısıyla çıkar inşallah
Canım hayırlı olsun inş sağlıkla ilerlerKızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
Merhabalarr bende 2020 anne adayıyım galiba benide eklermisiniz
Hayırlı olsunMerhabalarr bende 2020 anne adayıyım galiba benide eklermisiniz☺
Ben 4 kala yaptım normal test silik bisekilde çıkmıştı testin çoksa yap az ise bekle Bi kaç gün inşallah çıkar canimO zaman erken gebeliği yarın sabah yapsam mı ki :) bata 6 kalmış oluyor yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçmiş oluyor çıkarmı acaba
Hayırlı olsuunn darısı tümm bekleyenlerin başına :) yeni mi öğrendiniz sizde
Amiin çok teşekkür ederim.evet bende yeni öğrendimHayırlı olsun
Ben 4 kala yaptım normal test silik bisekilde çıkmıştı testin çoksa yap az ise bekle Bi kaç gün inşallah çıkar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?