Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
Sonuç: 13,98 :) etiketleme yapmıyorum çünkü anca tek kişi etiketleme yapabiliyorum telefondan ikinci yi yapinca mesaj komple siliniyor

Hastalar kervanına katıldım uyuya kalınca bütün olayı kaçırdım kuzum kusura bakma inşallah sonuçların katlanarak artar

Kızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
Sonuç: 13,98 :) etiketleme yapmıyorum çünkü anca tek kişi etiketleme yapabiliyorum telefondan ikinci yi yapinca mesaj komple siliniyor
Sonunda kuzum sonunda başardın hayırlı olsun inşaallah

Ben çok yanlış anlamışım
Hemen gidiyorum

Canım ben biraz anlıyorum testler den bakabilir miyim testlere tabi istiyorsan

Canim şimdi gördüm evet dediğin gibi ileri hızda sıkıntı var bu da önemli ama toplam sayı iyi olduğu için çok sıkıntılı değil gibi Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah meleğini

Peki normal yapıda sperm %30 iyimi ?
İnternette baktım %14 ve üzeri normal değer diyor
Tesekkür ederim bu arada inşallah allah isteyen herkese ve banada nasip etsin

Peki normal yapıda sperm %30 iyimi ?
İnternette baktım %14 ve üzeri normal değer diyor
Tesekkür ederim bu arada inşallah allah isteyen herkese ve banada nasip etsin
O da iyi canım bence benim eşimin morfolojisi yani normal yapıda sperm i %3 dü ve ben hamile kaldım tabi 9 haftalıkken düşük oldu ama çok şükür oldu yani bu değerler iyi ama yine de keçi boynuzu özü yada ben çakşır suyu içiriyorum bunları içmek isterse eşin içir ileri hıza iyi gelir yada doktor vitamin yazar belki ama her zaman Rabbim den ümidini kesme

Kızlar ben bu sabah doktora gittim doktorum daha titiz olacağız bu ay klomeni günde 2 kez kullanıp yumurta yeterli boyuta gelince çatlatma iğnesi yapıp işimizi şansa bırakmayıp aşılama yapacağız dedi ve takviye vitaminlerde yazdı yani içimde baya umut yeşerdi Rabbimden her zaman umudum var çok şükür hayırlı zamanda evlatlarımızı bize nasip edeeck inşallah ben merak ediyorum bu şekilde aşılama yapılan var mı bu grupta???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…