- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Kızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
Sonuç: 13,98 :) etiketleme yapmıyorum çünkü anca tek kişi etiketleme yapabiliyorum telefondan ikinci yi yapinca mesaj komple siliniyor
Merhabalarr bende 2020 anne adayıyım galiba benide eklermisiniz☺
Merhaba anne adayları..
Aa ben bu listede yokum
Sonunda kuzum sonunda başardın hayırlı olsun inşaallahKızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
Sonuç: 13,98 :) etiketleme yapmıyorum çünkü anca tek kişi etiketleme yapabiliyorum telefondan ikinci yi yapinca mesaj komple siliniyor
Ben çok yanlış anlamışımKızlar bu topik bat bekleyip hamile kalanlar için açıldı :)
hkalps kuzu sen zaten ekim analarında varsın ♥
N neeoglakmigeliyor canım sende doğum yapacağın ayın anne adaylarının topiğine yazarsan seni listelerine eklerler ♥
Estafırullah gitmek nedemek kuzum . Kalabılırsın sadece listeye kimleri eklediğimi söyledim . Kalıp hamile kalmak isteyen arkadaşlara tecruben varsa anlatabılırsınBen çok yanlış anlamışım
Hemen gidiyorum ❤
Latife yaptım canım benimEstafırullah gitmek nedemek kuzum . Kalabılırsın sadece listeye kimleri eklediğimi söyledim . Kalıp hamile kalmak isteyen arkadaşlara tecruben varsa anlatabılırsın ♥
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlarrr , eşim rahatsız onla ilgilenirim pek giremeyenilirim haberiniz olsun
Randevum çarşambaya kaydırdım haberiniz olsun merak etmeyin
Sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canımRabbim şifa versin inşallah
Canım ben biraz anlıyorum testler den bakabilir miyim testlere tabi istiyorsanne biliyim kızlar yaa sperm sayısı çok iyide ileri hızda sıkıntı var benim anladıgım kadarıyla.
ama çok şükürki çözümü olan şeyler.
bakalm kısmette ne varsa o olacak :)
tabikide haber veririm kuzum
TabiCanım ben biraz anlıyorum testler den bakabilir miyim testlere tabi istiyorsan
Canim şimdi gördüm evet dediğin gibi ileri hızda sıkıntı var bu da önemli ama toplam sayı iyi olduğu için çok sıkıntılı değil gibisonucu atmadım canım yokk bkaalım bizimki yarın ne diyecek eşime.
bizde varikosel yok eminim çünkü muayene etti bi problem yok dedi.
sperm sayısındada problem yok sigaradan dolayı sanırım harekette ve yapıda sıkıntı var daha test sonucunu görmeden bile sigarayı bırak demişti kesin yarın bırak diyecek.
bende kürler falan yaparım artık bi şekilde denicez düzelmesini kısmet bakalımm
ekliyorum sonucu
Peki normal yapıda sperm %30 iyimi ?Canim şimdi gördüm evet dediğin gibi ileri hızda sıkıntı var bu da önemli ama toplam sayı iyi olduğu için çok sıkıntılı değil gibiRabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah meleğini ❤
O da iyi canım bence benim eşimin morfolojisi yani normal yapıda sperm i %3 dü ve ben hamile kaldım tabi 9 haftalıkken düşük oldu ama çok şükür oldu yaniPeki normal yapıda sperm %30 iyimi ?
İnternette baktım %14 ve üzeri normal değer diyor
Tesekkür ederim bu arada inşallah allah isteyen herkese ve banada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?