- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
İlk idrarla mı yaptın bu testi?Kızlar sabah yaptığım ovulasyon testi böyle ama beta negatif Eki Görüntüle 2261464
Baya bir koyu cikmis aslindaKızlar sabah yaptığım ovulasyon testi böyle ama beta negatif Eki Görüntüle 2261464
Canım ben yaptırmadım ama sanırım o aşamaya geçeceğiz 1 kez klomen+çatlatma 2 kez de femara+ çatlatma denedik bu ay olmazsa 2 ay dinlenip aşılama için gideceğim bende bakalım bat 1 mayıs inşllh olur ve gerek kalmazKızlar ben bu sabah doktora gittim doktorum daha titiz olacağız bu ay klomeni günde 2 kez kullanıp yumurta yeterli boyuta gelince çatlatma iğnesi yapıp işimizi şansa bırakmayıp aşılama yapacağız dedi ve takviye vitaminlerde yazdı yani içimde baya umut yeşerdi Rabbimden her zaman umudum var çok şükür hayırlı zamanda evlatlarımızı bize nasip edeeck inşallah ❤ben merak ediyorum bu şekilde aşılama yapılan var mı bu grupta???
Canım kan testi garanti sonuç veriyor diye biliyorum ama yine de ne mucizelere tanık oluyoruz adet gelmeden hep bi umut bekliyor insan. Bekle bence bir kaç gün daha gelmezse tekrar verirsin kanBana da cevap verir misiniz lutfen
ben yaptırdım canım ocak ayında iki tane yumurtam kocaman oldu çatladı ve aşılamaya girdim hatta doktor iki yumurtaya da atış yaptı eşimin değerleri mükemmele yakındı hem sporcu hem de sigara alkol vs kullanmadığı için. ama tutmadı benimkisi doktorum da çok umutluydu bilmiyorum olmadı... herkes böyle olacak değil tabi ki ilk aşılamayla tutan çok duydum benimkinin vakti zamanı değilmiş daha.Kızlar ben bu sabah doktora gittim doktorum daha titiz olacağız bu ay klomeni günde 2 kez kullanıp yumurta yeterli boyuta gelince çatlatma iğnesi yapıp işimizi şansa bırakmayıp aşılama yapacağız dedi ve takviye vitaminlerde yazdı yani içimde baya umut yeşerdi Rabbimden her zaman umudum var çok şükür hayırlı zamanda evlatlarımızı bize nasip edeeck inşallah ❤ben merak ediyorum bu şekilde aşılama yapılan var mı bu grupta???
Kasık ağrıları ilk zamanda çok normal,çoğumuz yasadik.Kendinizi yormamaya ve dinlenmeye bakın.Degeriniz konusunda ise geç dollenmedir ya da belki sizin için normali böyledir bilemedim ama değer 5ten büyük olduğunda büyük olasılık gebelik beklenir ama değer artışı da onemlidir.İlk ne zaman hcg baktirdiysaniz iki gün sonra tekrar baktirmanizi öneririm.Belki iki katından fazla da bir yükselişle sizi mutlu ederKızlar banada yardım edin yoksa şuan kafayı yiyebilirim. Uyku tutmuyor. Tam adet günümde beta hcg baktırdım 12.85 çıktı. İki gün sonra 2 e katlanması lazım dediler değer ççok düşükmüş. Çok korkuyorum o yüzden hem yarın hemde sonraki gün test yaptırsam olur mu? Bide acayip kasık ağrılarım var
Canım hemşerimsonucu atmadım canım yokk bkaalım bizimki yarın ne diyecek eşime.
bizde varikosel yok eminim çünkü muayene etti bi problem yok dedi.
sperm sayısındada problem yok sigaradan dolayı sanırım harekette ve yapıda sıkıntı var daha test sonucunu görmeden bile sigarayı bırak demişti kesin yarın bırak diyecek.
bende kürler falan yaparım artık bi şekilde denicez düzelmesini kısmet bakalımm
ekliyorum sonucu
Tamam canım benim cok tesekkür ederimm düşügün içinde cok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın nur topu gibi bi bebiş nasip etsin herbirimize:)O da iyi canım bence benim eşimin morfolojisi yani normal yapıda sperm i %3 dü ve ben hamile kaldım tabi 9 haftalıkken düşük oldu ama çok şükür oldu yanibu değerler iyi ama yine de keçi boynuzu özü yada ben çakşır suyu içiriyorum bunları içmek isterse eşin içir ileri hıza iyi gelir yada doktor vitamin yazar belki ama her zaman Rabbim den ümidini kesme
Hemşerim ben senin pozitifliğini yerimCanım hemşerimkimyasal gebeliklerin arkasında yatan sebep buymus demek.o zaman yavaştan sevinmeye baslayabiliriz ki erkeklerde durum kurlerle kolay toparlaniliyor.varikosel de yoksa ekstra bir hastanelik durumu da olmayacak inşallah.
Biz eşimde varikosel şüphesiyle randevu almıştık,doktorda şüpheli görmüştü o zamanlar eşimin yaşadığı ağrılar sebebiyle.Cok şükür gerek kalmadan ve sorun varikosel olmadan yoluna girdi her şey.Seninde sürecin cook hızlı ilerlicek biliyorum
Amin canım inşallahCanım ben yaptırmadım ama sanırım o aşamaya geçeceğiz 1 kez klomen+çatlatma 2 kez de femara+ çatlatma denedik bu ay olmazsa 2 ay dinlenip aşılama için gideceğim bende bakalım bat 1 mayıs inşllh olur ve gerek kalmaz
Anladım canım nasip ya vakti saati vardır inşallah olmazsa da uzulmeyelim inşallahben yaptırdım canım ocak ayında iki tane yumurtam kocaman oldu çatladı ve aşılamaya girdim hatta doktor iki yumurtaya da atış yaptı eşimin değerleri mükemmele yakındı hem sporcu hem de sigara alkol vs kullanmadığı için. ama tutmadı benimkisi doktorum da çok umutluydu bilmiyorum olmadı... herkes böyle olacak değil tabi ki ilk aşılamayla tutan çok duydum benimkinin vakti zamanı değilmiş daha.
Allah razı olsun canımTamam canım benim cok tesekkür ederimm düşügün içinde cok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın nur topu gibi bi bebiş nasip etsin herbirimize:)
Bakalım dr ne diyecekkk ilaç ne vercek
Yazarım muhakkak sana.
Ben böyle bir sonuç bekliyordum zaten sigara içiyor uyku düzensiz vs. Bakalım en kötü aşılamayla falan olur yine olur cok şükürki şimdilik bende bi problem yok 3 kimyasal gebelik olmuştu sebebide buymuş demekki hayırlısı artık :)
SöyledimGünaydınlar canlarımmmmmm
1609ece kız davıgım hala inanamıyorum sağ sola yumurta bıraka bıraka yaptın o bebişi helal sana
Eşine söyledinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?