Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba hayırlı akşamlar , rahatsızlandiğım diye hastaneye gitmistik ve kan almışlardı hamilelik olabileceğini doktoruma dedim ve kanda ona da baktılar (1 aydır korunmuyoruz ) 2 yıllık evliyim. Adetimden dört gün önce kan vermiştim çıkmadı fakat adetim 2 gün gecikti , ihtimal var mıdır geç döllenme felan olabilir mi? Belirti olarak aşırı göğüs şişkinliği ve bel ağrısı var ara ara vuruyor bacaklarım çekiliyor (adetle hemen hemen aynı belirtiler ) olsa da söylemekte fayda var

Canım ben yaptırmadım ama sanırım o aşamaya geçeceğiz 1 kez klomen+çatlatma 2 kez de femara+ çatlatma denedik bu ay olmazsa 2 ay dinlenip aşılama için gideceğim bende bakalım bat 1 mayıs inşllh olur ve gerek kalmaz

ben yaptırdım canım ocak ayında iki tane yumurtam kocaman oldu çatladı ve aşılamaya girdim hatta doktor iki yumurtaya da atış yaptı eşimin değerleri mükemmele yakındı hem sporcu hem de sigara alkol vs kullanmadığı için. ama tutmadı benimkisi doktorum da çok umutluydu bilmiyorum olmadı... herkes böyle olacak değil tabi ki ilk aşılamayla tutan çok duydum benimkinin vakti zamanı değilmiş daha.

Kızlar banada yardım edin yoksa şuan kafayı yiyebilirim. Uyku tutmuyor. Tam adet günümde beta hcg baktırdım 12.85 çıktı. İki gün sonra 2 e katlanması lazım dediler değer ççok düşükmüş. Çok korkuyorum o yüzden hem yarın hemde sonraki gün test yaptırsam olur mu? Bide acayip kasık ağrılarım var

Kasık ağrıları ilk zamanda çok normal,çoğumuz yasadik.Kendinizi yormamaya ve dinlenmeye bakın.Degeriniz konusunda ise geç dollenmedir ya da belki sizin için normali böyledir bilemedim ama değer 5ten büyük olduğunda büyük olasılık gebelik beklenir ama değer artışı da onemlidir.İlk ne zaman hcg baktirdiysaniz iki gün sonra tekrar baktirmanizi öneririm.Belki iki katından fazla da bir yükselişle sizi mutlu eder yani hem yarın hem sonraki gün hcg baktirmayin,iki gün arayla baktırmis olun ki değer artışı beklendiği gibi mi gorebilin.

Canım hemşerim kimyasal gebeliklerin arkasında yatan sebep buymus demek.o zaman yavaştan sevinmeye baslayabiliriz ki erkeklerde durum kurlerle kolay toparlaniliyor.varikosel de yoksa ekstra bir hastanelik durumu da olmayacak inşallah.
Biz eşimde varikosel şüphesiyle randevu almıştık,doktorda şüpheli görmüştü o zamanlar eşimin yaşadığı ağrılar sebebiyle.Cok şükür gerek kalmadan ve sorun varikosel olmadan yoluna girdi her şey.Seninde sürecin cook hızlı ilerlicek biliyorum

Tamam canım benim cok tesekkür ederimm düşügün içinde cok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın nur topu gibi bi bebiş nasip etsin herbirimize:)
Bakalım dr ne diyecekkk ilaç ne vercek
Yazarım muhakkak sana.
Ben böyle bir sonuç bekliyordum zaten sigara içiyor uyku düzensiz vs. Bakalım en kötü aşılamayla falan olur yine olur cok şükürki şimdilik bende bi problem yok 3 kimyasal gebelik olmuştu sebebide buymuş demekki hayırlısı artık :)

Hemşerim ben senin pozitifliğini yerim tam diyorum foruma takılmasammı bi süre bıraksam tümüyle gebelik olayıbı kafamdan diyorum. Sizin bu mesajları görüyorumm ben sizi nası bırakayım
İnşallah hemşerim bakalım cok şükürki anlayan bi kaç arkadas baktı cok kötü dğl dediler bakalım doktor ne diyecek bugun

Amin canım inşallah

Anladım canım nasip ya vakti saati vardır inşallah olmazsa da uzulmeyelim inşallah

Allah razı olsun canım Amin canım inşallah yaz canım muhakkak

Günaydınlar canlarımmmmmm
1609ece kız davıgım hala inanamıyorum sağ sola yumurta bıraka bıraka yaptın o bebişi helal sana
Eşine söyledinmi
Söyledim yeni uyandım şimdi klinige geçiyim müsait olduğum da günlük belirtileri ateş tablomu falan paylaşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…