Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1609ece tüm hikayeyi bekliyoruzzz
bir zamanlar bir tembel tavuk varmış ..
kendine çalışkan bir horoz bulup evlenmiş
tek işi yumurtlamak ve yumurtlama testleri yapmak olan bu tavuk evde başka hiç bir iş yapmayıp herşeyii kocasına yaptırıyormuş
yumurtalarıda hep boşa gidiyorr bi civciv yapamıyormuş
ve bir gün ... oda neee ikinci çizgi yoksa civcivmi geliyormuş
1609ece

Kızlar ben kısaca kendimden bahsetmek istiyorum bi konudada fikrinizi almak istiyorum 3 yıl oldu evleneli 30 yaşındayım bir tane kimyasal gebelik oldu avrupa yakası gopta oturuyorum kadıköyde doktora gidiyorum eşimde bi sorun yok bendede rahim filmi çekildi sag kanal çok dar sol gayet iyi dedi ama yumurtalarım büyüyüp çatlayamıyo çatlayanlarda kalitesiz mart ayında klomen kullandım çatlatma ignesi yapıldı tutmadı polikistik overde var 40 45 günde oluyorum adeti geç yumurtluyorum birde ovulasyon testine bu ay başladım instagramda macun satan bi sayfa var acaba alıp kulananlar varmı bende kullanmak istiyorum ama emin degilim şimdiden çok teşekkür ederim

aaa hoşgeldiniz bende gop tayım :) hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz ?
niye taaa kadıköye :)

Ayyy çok sevindim inş birgün tanışmak nasip olur bekarken ataşehirde oturuyodum bu tarafa gelin geldim doktorum zeynep kamil başhekim yardımcısıydı şimdi kadıköyde kendi muayenehanesini açtı ve çok güvendigim için kendi ailemdede çok giden oldu doktoruma memnun kalmayan olmadı o yüzden oraya gidiyorum

Bu arada kızlar benim ikinci evliligim eşiminde eşimin ilk evliliginden bi oglumuz var bizle kalıyo çok şükür ben evlat özlemimi onla dindiriyorum çok şükür inş oda çok kardeşi olsun istiyo inş rabbim nasip eder bana va bütün isteyen kullarına

gopun neresindesiniz :)

zeynepcim öncelikle hoş geldinn benimde adet döngüm uzun çünkü 2 defa yumurtlama oluyor bende ve bu yüzden uzun sürüyor adet görmem ovü testleri ile her gün takip yap ama sana en güzel önerim ateş ölçüm takibi bu formda başka topikte var eski tarihli ama onlara baka baka anlarsın takip nasıl yapılıyor ne şekilde devam etmesi gerekiyor gerekirse bana da yazabilirsin ben yönlendiririm seni o konuda . bence önce kendi vücudunu iyice bir dinle ve tanı ondan sonra macunu dene derim :) ben geçen ay tanıdım bu ay hamile kaldım :)

benmi yaşadım kızım belirtielri ben ne bilim senin belirtini
hadi anlat şimdi sonilişki ne zamandı pik ne zamandı piktn sonra neler hissettin
son kan verdiğin günden kaç gün geçti ne zman yerleşmiş anlamaya çalışalım
röportaj yapıyoruz hadi

1609ece çok teşekkür ederim canım inş dikkat edicem tabiki ateş konusunuda araştırdım ölçüm yapıyorum inş dogru zamanı yakalarım takıldıgım yerde sorarım sana olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…