hemende söylemiş yaw insan bi sürpriz yapardıSöyledimyeni uyandım şimdi klinige geçiyim müsait olduğum da günlük belirtileri ateş tablomu falan paylaşıcam
bir zamanlar bir tembel tavuk varmış ..1609ece tüm hikayeyi bekliyoruzzz
Günaydınn kızlarr
aaa hoşgeldiniz bende gop tayım :) hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz ?Kızlar ben kısaca kendimden bahsetmek istiyorum bi konudada fikrinizi almak istiyorum 3 yıl oldu evleneli 30 yaşındayım bir tane kimyasal gebelik oldu avrupa yakası gopta oturuyorum kadıköyde doktora gidiyorum eşimde bi sorun yok bendede rahim filmi çekildi sag kanal çok dar sol gayet iyi dedi ama yumurtalarım büyüyüp çatlayamıyo çatlayanlarda kalitesiz mart ayında klomen kullandım çatlatma ignesi yapıldı tutmadı polikistik overde var 40 45 günde oluyorum adeti geç yumurtluyorum birde ovulasyon testine bu ay başladım instagramda macun satan bi sayfa var acaba alıp kulananlar varmı bende kullanmak istiyorum ama emin degilim şimdiden çok teşekkür ederim
gopun neresindesiniz :)Ayyy çok sevindim inş birgün tanışmak nasip olur bekarken ataşehirde oturuyodum bu tarafa gelin geldim doktorum zeynep kamil başhekim yardımcısıydı şimdi kadıköyde kendi muayenehanesini açtı ve çok güvendigim için kendi ailemdede çok giden oldu doktoruma memnun kalmayan olmadı o yüzden oraya gidiyorum
ay cok yakınızCanım alifuat başgile yakınım
Kızlar günaydın.. Ece gebe misin testi bulamıyorum kız ciddi mi Allaaaaahhhhh
zeynepcim öncelikle hoş geldinn benimde adet döngüm uzun çünkü 2 defa yumurtlama oluyor bende ve bu yüzden uzun sürüyor adet görmemKızlar ben kısaca kendimden bahsetmek istiyorum bi konudada fikrinizi almak istiyorum 3 yıl oldu evleneli 30 yaşındayım bir tane kimyasal gebelik oldu avrupa yakası gopta oturuyorum kadıköyde doktora gidiyorum eşimde bi sorun yok bendede rahim filmi çekildi sag kanal çok dar sol gayet iyi dedi ama yumurtalarım büyüyüp çatlayamıyo çatlayanlarda kalitesiz mart ayında klomen kullandım çatlatma ignesi yapıldı tutmadı polikistik overde var 40 45 günde oluyorum adeti geç yumurtluyorum birde ovulasyon testine bu ay başladım instagramda macun satan bi sayfa var acaba alıp kulananlar varmı bende kullanmak istiyorum ama emin degilim şimdiden çok teşekkür ederim
benmi yaşadım kızım belirtielri ben ne bilim senin belirtiniRed Phoenix G gamzeli_bebis heyyy gidi heyy birde bacı olacaksın dün akşam çalkalandı burası 13,98 kan sonucu çıktı hatta seni etiketledim dün akşam ben neredesin diye görmedin herhaldee kübiii tek tek belirtileri yazmak zor olacak yaa benim yerime sen yapsana o işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?