Maşalah bütün değerlerin normal güzküyor inşallah hamilelikte de böyle devam eder ikiniz için de çok güzel bi süreç olurKızlar benim sonuçlara doktordan önce bakıverseniz
al tatlım hem kan hem idrar sonucuKızlar günaydın.. Ece gebe misin testi bulamıyorum kız ciddi mi Allaaaaahhhhh
bu ay ki ateş tablom1609ece çok teşekkür ederim canım inş dikkat edicem tabiki ateş konusunuda araştırdım ölçüm yapıyorum inş dogru zamanı yakalarım takıldıgım yerde sorarım sana olurmu
Kız hastayım ya yattığım yerden kalkamıyorum, bugün de iş yok geç kalktım 10 doğru şok oldum şokkkkRed Phoenix sen nerdesin yaaaa kuzum günaydın
evet ecenin dünkü testi pozitif kandada 13 küsür çıktı
iş yokmu sizeKız hastayım ya yattığım yerden kalkamıyorum, bugün de iş yok geç kalktım 10 doğru şok oldum şokkkkYaa bende 9 la öğrenmiştimmm
Yaaaaaaaal tatlım hem kan hem idrar sonucu
Hahaha bende kocamı gönderdim köleiş yokmu size
bize tatil yok vallla isteyim.
eşime tatil uyuyodu ne güzel ben çıkarken
burdan ilişki günlerini takip edebilirsinbenmi yaşadım kızım belirtielri ben ne bilim senin belirtini
hadi anlat şimdi sonilişki ne zamandı pik ne zamandı piktn sonra neler hissettin
son kan verdiğin günden kaç gün geçti ne zman yerleşmiş anlamaya çalışalım
röportaj yapıyoruz hadi
ne yazık ki çalışıyorum tatlım akşam erken çıkabilirim 6 ya dogruYaaaaaaaKız bende 9 la yakalamıştım, gün aşırı baktır kana ne kadar yükseliyor diye hatta gebelik testin varsa sabahları yap koyulaşmaya bakalım kurban olduğum yaaa yerim seni kız çok duygulandım. Yakınız zaten çalışmıyorsan bugün çık gel sana kahvaltı hazırlayam
vurma kafanı duvaraa bende çalışıyorummiş yokmu size
bize tatil yok vallla isteyim.
eşime tatil uyuyodu ne güzel ben çıkarken
Bebeğim ben hep aynı saatlerde vermiştim 48 saat olsun artışı net görelim diye sende öyle yap aşırı heyecanlıyım ece kız sen regl bile olmadın bu ay mucize buuune yazık ki çalışıyorum tatlım akşam erken çıkabilirim 6 ya dogruyarın yine vericem sabahtan kan bakalım ne olacak
çok sistemli çalışmışsın davıgımburdan ilişki günlerini takip edebilirsinbu civciv 11 12 nisanda olan civcivv son 3 4 gündür sadece akşamları olmak üzere çok fazla üşüyordum ve ayaklarım buz gibi ısıtmak mümkün degildi neredeyse resmen geceleri kokoreç yemeye başladım normal de de kokoreç çok severim ama şu sıralar doymadıgım için ve geceleri normalde 10 11 diyince uyuyan bir insandım ne yazık ki uyku gelmedigi için extra bi ögün daha çıktı gece yemegi son günlere dogru normal uyudugun saatte uykun gelmiyorsa şüphelen benim en büyük belirtim 4 5 gündür sabah uyandıgımda ensem kafam ter içinde kalkıyordum çok terliyordum vucütta birşey yoktu ama kafa ter içindeydi gece üşü sabah ateş gibi kalk
İnşallahhh katlanarak artar çok sevindimKızlar sonuç cıktı ss alıp zeynep e gondericem o paylaşır sizinle
Sonuç: 13,98 :) etiketleme yapmıyorum çünkü anca tek kişi etiketleme yapabiliyorum telefondan ikinci yi yapinca mesaj komple siliniyor
bat gününde yumurtlamıştın yeniden dimi ece ?Bebeğim ben hep aynı saatlerde vermiştim 48 saat olsun artışı net görelim diye sende öyle yap aşırı heyecanlıyım ece kız sen regl bile olmadın bu ay mucize buuu
Benim bat 3 geçince 9 çıktıçok sistemli çalışmışsın davıgım
bravo sana valla
benim bugun çatlamadan itibaren 8. günüm
o zaman ben biraz daha beklicem 10. günde 13 çıktı değerin çünkü
inşalalh sağ salim kucagına aldıgınıda görelim
Evet canımİlk idrarla mı yaptın bu testi?
1 ayda 2 defa yumurtlama olmaz diyen doktor utansınnBebeğim ben hep aynı saatlerde vermiştim 48 saat olsun artışı net görelim diye sende öyle yap aşırı heyecanlıyım ece kız sen regl bile olmadın bu ay mucize buuu
Ayyy senle aynı bebişlerimiz gününe kadar bacım, ikizi tutturamadık ama günleri şey etmişizİnşallahhh katlanarak artar çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?