Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Red Phoenix sen nerdesin yaaaa kuzum günaydın
evet ecenin dünkü testi pozitif kandada 13 küsür çıktı
Kız hastayım ya yattığım yerden kalkamıyorum, bugün de iş yok geç kalktım 10 doğru şok oldum şokkkk Yaa bende 9 la öğrenmiştimmm

al tatlım hem kan hem idrar sonucu
Yaaaaaaa Kız bende 9 la yakalamıştım, gün aşırı baktır kana ne kadar yükseliyor diye hatta gebelik testin varsa sabahları yap koyulaşmaya bakalım kurban olduğum yaaa yerim seni kız çok duygulandım. Yakınız zaten çalışmıyorsan bugün çık gel sana kahvaltı hazırlayam

burdan ilişki günlerini takip edebilirsin bu civciv 11 12 nisanda olan civcivv son 3 4 gündür sadece akşamları olmak üzere çok fazla üşüyordum ve ayaklarım buz gibi ısıtmak mümkün degildi neredeyse resmen geceleri kokoreç yemeye başladım normal de de kokoreç çok severim ama şu sıralar doymadıgım için ve geceleri normalde 10 11 diyince uyuyan bir insandım ne yazık ki uyku gelmedigi için extra bi ögün daha çıktı gece yemegi son günlere dogru normal uyudugun saatte uykun gelmiyorsa şüphelen benim en büyük belirtim 4 5 gündür sabah uyandıgımda ensem kafam ter içinde kalkıyordum çok terliyordum vucütta birşey yoktu ama kafa ter içindeydi gece üşü sabah ateş gibi kalk

Eklentiler

• 20190423_095037.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 65
ne yazık ki çalışıyorum tatlım akşam erken çıkabilirim 6 ya dogru yarın yine vericem sabahtan kan bakalım ne olacak

ne yazık ki çalışıyorum tatlım akşam erken çıkabilirim 6 ya dogru yarın yine vericem sabahtan kan bakalım ne olacak
Bebeğim ben hep aynı saatlerde vermiştim 48 saat olsun artışı net görelim diye sende öyle yap aşırı heyecanlıyım ece kız sen regl bile olmadın bu ay mucize buuu

çok sistemli çalışmışsın davıgım
bravo sana valla
benim bugun çatlamadan itibaren 8. günüm
o zaman ben biraz daha beklicem 10. günde 13 çıktı değerin çünkü
inşalalh sağ salim kucagına aldıgınıda görelim

Benim bat 3 geçince 9 çıktı Çıkmazsa da bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…