- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.302
- 748
Kız ne bir ikisi bütün ay yumurtladın1 ayda 2 defa yumurtlama olmaz diyen doktor utansınn
biliyorsun 18 inde kan verdim 0,100 çıktıçok sistemli çalışmışsın davıgım
bravo sana valla
benim bugun çatlamadan itibaren 8. günüm
o zaman ben biraz daha beklicem 10. günde 13 çıktı değerin çünkü
inşalalh sağ salim kucagına aldıgınıda görelim
Ayyy senle aynı bebişlerimiz gününe kadar bacım, ikizi tutturamadık ama günleri şey etmişiz
aynen yavrumm adet beklerken yumurta geldi
hadi bakalımaynen yavrumm adet beklerken yumurta geldi28 martta ilk yumurtladım 11 nisan da yine yumurtladım 2 gün sürdü pik 13 ünde çatladı ben işte kaliteli oldugunu asıl o zaman anladım çünkü bariz belli etti yumurta agrısı şiddeti büyüdü içimde resmen
Ben aldım kullandım ve faydasının olduğunu düşünüyorum ama iki tane var sen hangisinden bahsediyorsunKızlar ben kısaca kendimden bahsetmek istiyorum bi konudada fikrinizi almak istiyorum 3 yıl oldu evleneli 30 yaşındayım bir tane kimyasal gebelik oldu avrupa yakası gopta oturuyorum kadıköyde doktora gidiyorum eşimde bi sorun yok bendede rahim filmi çekildi sag kanal çok dar sol gayet iyi dedi ama yumurtalarım büyüyüp çatlayamıyo çatlayanlarda kalitesiz mart ayında klomen kullandım çatlatma ignesi yapıldı tutmadı polikistik overde var 40 45 günde oluyorum adeti geç yumurtluyorum birde ovulasyon testine bu ay başladım instagramda macun satan bi sayfa var acaba alıp kulananlar varmı bende kullanmak istiyorum ama emin degilim şimdiden çok teşekkür ederim
çok komikti o yahadi bakalım
eşine nası söyledin nası bi tepki verdi
ya aslında çalışma diyemeyiz çünkü çalışma demek için bilerek bu gece yapalım falan dememiz lazım sagolsun eşim zaten rahat durmadıgı için hep dogru zamana denk geldiMaşallah ne sistemli çalışma bu
İnşallahhh kuzum ya amiinAynen balım benimde dün tek kese tek bebek göründü ya aynı günde doğururmuşuz
Sonu güzel olmuş amaya aslında çalışma diyemeyiz çünkü çalışma demek için bilerek bu gece yapalım falan dememiz lazım sagolsun eşim zaten rahat durmadıgı için hep dogru zamana denk geldi
masallah valla alalh bozmasınnn sigarayıda çöpe attın inşallah ?çok komikti o yadaha kan testi sonucu çıkmadan söyledim birlikte baktık sonuca recep ivedik gibi göbet attı salonda
bu konulara girmeyelimmmasallah valla alalh bozmasınnn sigarayıda çöpe attın inşallah ?
Yok kuzum cumartesi göremedik bile kendisini dün çok batmam olunca yakın başka hastaneye gittim o zaman görüldü kalp atımı da oluşmuş dedi doktor ama çok yeni diye dinlemedi haftaya dediİnşallahhh kuzum ya amiinKalp atışı duydunuz mu ben kaç gündür hastayım pek takip edemedim
içme kuzum artık bebiş var içerdebu konulara girmeyelimm
Aminnn inşallah canım benim inşallahKızlar ben kahvaltı hazırlamaya kaçıyorum hazırlar hazırlamaz sizdeyim ay nasıl mutluyum nasıl mutluyum G gamzeli_bebisdvtb darısı başınıza az kaldı sizin dee
ben ondan çok çektim her dedigini yaptım biraz da o benim dedigimi yapsıniçme kuzum artık bebiş var içerde
kanda dolaşmıyor bi kere o yerleştii bazı organları oluşcak tek tekben ondan çok çektim her dedigini yaptım biraz da o benim dedigimi yapsınkese gözüksün içmiycem şuan kanda dolaşıyor yaa hemen himayesine girmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?