yaa hemendeee muallif ol zatennkanda dolaşmıyor bi kere o yerleştii bazı organları oluşcak tek tek
bunu izle içmezsin diye tahmin ediyorum :)
yanlış videoyu atmışım dur bu sana vicdan azabı yapmaz bekleeyaa hemendeee muallif ol zatenndaha dölleniyor yaa döllensin iyice otursun işte sabah uyanır uyanmaz aç karnına sigara içerdim bugün içmedim 1 kase yogurt yedim 1 avuç ceviz yedim sonra içtim azalttım ve bırakıcammm
Kuzum koyulaşma gayet güzel kan verdin mi?Kızlar merhaba daha doktora gitmedim adetim geçmediği için 3 gün kala erken test yaptım 2 gün kala normal test ve bu sabah 1 gün var tekrar test yaptım .Erken testte daha koyu çıkması normal mi bir de koyulaşma nasıl gidiyor sizce fotoya bakar mısınız?Eki Görüntüle 2261535
Kuzum gir bi kliniğe beta baktırıcam de doktora gerek yokYa bana adet geçmesini bekle demişlerdi o yüzden daha vermedim bat yarın daha doktordan randevu alamadım direkt gidip kan vericem mi demem gerekiyor acayip tecrübesizim
Ayy bayıldımbir zamanlar bir tembel tavuk varmış ..
kendine çalışkan bir horoz bulup evlenmiş
tek işi yumurtlamak ve yumurtlama testleri yapmak olan bu tavuk evde başka hiç bir iş yapmayıp herşeyii kocasına yaptırıyormuş
yumurtalarıda hep boşa gidiyorr bi civciv yapamıyormuş
ve bir gün ... oda neee ikinci çizgi yoksa civcivmi geliyormuş
1609ece
Acaba davuğum ki üstüne görmemi oluyor ki?Bebeğim ben hep aynı saatlerde vermiştim 48 saat olsun artışı net görelim diye sende öyle yap aşırı heyecanlıyım ece kız sen regl bile olmadın bu ay mucize buuu
kızım ben de 10 günlük gebeyim benim ki aslında ilk gönderdigim video
tavugunki geç döllenmeAcaba davuğum ki üstüne görmemi oluyor ki?
Nasıl kuzum hiç yerleşme kanaması falan yaşamadı ki değer de 13 yeni döllenmiş kız dahaAcaba davuğum ki üstüne görmemi oluyor ki?
yok yavrum benimki geç yumurtlama denilebilir doktorlar gözünde ama benim ki 2. kez yumurtlamada tutan gebelik D: ben daha iyi biliyorum ve kan sonucumda bunu gösteriyor bence şuanAcaba davuğum ki üstüne görmemi oluyor ki?
Kız geç olur mu hatun yımırladı peşine çıktıtavugunki geç döllenme
üstüne görme olması için adet olması lazımdı yada lekelenme yaşaması lazımdı
ay napıyosan yap beeee senin civcivin sonuçtakızım ben de 10 günlük gebeyim benim ki aslında ilk gönderdigim videodaha birşey oluşmadı haftaya oluşacak bu durum bende inşallahhh
yok yavrum benimki geç yumurtlama denilebilir doktorlar gözünde ama benim ki 2. kez yumurtlamada tutan gebelik D: ben daha iyi biliyorum ve kan sonucumda bunu gösteriyor bence şuanAcaba davuğum ki üstüne görmemi oluyor ki?
geç döllenmeyi araştırmıştım ben geç yumurtlama dolayısıyla geç döllenme yazıyordu.Kız geç olur mu hatun yımırladı peşine çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?