- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Ay bu arada hastalanmadı mı ben kaçırmışım ya onuNasıl kuzum hiç yerleşme kanaması falan yaşamadı ki değer de 13 yeni döllenmiş kız daha
Onun işine akıl sır ermez valla kalp atışını duyakta haftası belli olsun ne bilem bacım 1 ayı geçtigeç döllenmeyi araştırmıştım ben geç yumurtlama dolayısıyla geç döllenme yazıyordu.
bu tavuk geç yumurtlamış olmadımı
Yok hastalanmadıAy bu arada hastalanmadı mı ben kaçırmışım ya onu
Bu arada kızlar benim ikinci evliligim eşiminde eşimin ilk evliliginden bi oglumuz var bizle kalıyo çok şükür ben evlat özlemimi onla dindiriyorum çok şükür inş oda çok kardeşi olsun istiyo inş rabbim nasip eder bana va bütün isteyen kullarına
valla hiç acele etme ben tahmin etseydim direk gider kan verirdim teste 38 tl verdim kana 30 tl verdim1609ece canım hayırlı olsun canım çok sevindim yaa masAllah sağlıkla ilerlesin inşaAllah
ben normal test yaptım bugün ama çıkmadı var olabilir o zmn erken yapmadım çünki ben
Değerin kaç çıkmıştı canım geride kaldı sayfalar unuttum heyecandanvalla hiç acele etme ben tahmin etseydim direk gider kan verirdim teste 38 tl verdim kana 30 tl verdim
geç döllenmeyi araştırmıştım ben geç yumurtlama dolayısıyla geç döllenme yazıyordu.
bu tavuk geç yumurtlamış olmadımı
Ay bu arada hastalanmadı mı ben kaçırmışım ya onu
ya evet tabiri caizse geç döllenme geç yumurtlama denilebilir tıpta 2. yumurtlama olmadıgı içinOnun işine akıl sır ermez valla kalp atışını duyakta haftası belli olsun ne bilem bacım 1 ayı geçti
13,98 çıktı canımDeğerin kaç çıkmıştı canım geride kaldı sayfalar unuttum heyecandan
az çalışayım dedim de bırakmıyonuzkibenimmm kübimmm neredeeeeeeeeee G gamzeli_bebis
Bende çalıştım hasta baktım o sıradaaz çalışayım dedim de bırakmıyonuzki
Kat kat artsin insAllah canm maşAllah13,98 çıktı canım
artık ayrı dünyaların insanlarıyız ece sen hamişler kervanına katıldınBende çalıştım hasta baktım o sıradaama gelir gelmezz seni aradı gözlerimm
Gel kuzum sen benim yanınaartık ayrı dünyaların insanlarıyız ece sen hamişler kervanına katıldın
19,00 da verdim dadlummEce dün kaçta kan verdin sen?
Yarın aynı saatte ver bakalım, benim 9 dan 60 a çıkmıştı tam 48 saatte19,00 da verdim dadlumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?