sabahtan versem ne olur çatlarım ben akşama kadarYarın aynı saatte ver bakalım, benim 9 dan 60 a çıkmıştı tam 48 saatte
sabahtan versem ne olur çatlarım ben akşama kadarYarın aynı saatte ver bakalım, benim 9 dan 60 a çıkmıştı tam 48 saatte
peşinden de 860 çıktısabahtan versem ne olur çatlarım ben akşama kadarkızım 9 dan bir anda 60 a çıkmış çogul gebelik olmasın
peşinden de 860 çıktı
peşinden de 860 çıktı
Çarli kucağımda uyuyakaldı 20 saatte yazıyom2 katı olayını senin bedenin aşmış gitmiş doktorun birşey dedimi bu konuda
neye göre tek çıktıgını söyledi belki tek kese tek yumurta ikiziÇarli kucağımda uyuyakaldı 20 saatte yazıyomikiz olabilir demişti ama tek çıktı
Bebek tek, kalp atışı da tekneye göre tek çıktıgını söyledi belki tek kese tek yumurta ikizi
çifttir o ya çifttirBebek tek, kalp atışı da tek
Yok be bende aynı durumdayım akşamları ısıtıcı açıyorum donak mı bacımçifttir o ya çifttirya birşey sorucam benim ayaklarım çok üşüdügü için masa altında ısıtıcı çalışıyor bi zararı olurmu sıcaklıgın acaba
oyy annemm neden tadın yokk ovü testi yapem mii senin içinnnpufff hiç tadım yok kızlar yaaaaa
ne biliyim kuzum ya hiç bişi yapmak keyif vermiyooyy annemm neden tadın yokk ovü testi yapem mii senin içinnn
Noldu kuzummmpufff hiç tadım yok kızlar yaaaaa
mahallenin iti köpegidir onlarr yok öyle birşey aç müzk dinlee depresyon diye birşey yokne biliyim kuzum ya hiç bişi yapmak keyif vermiyo
bahar depresyonunamı girdim yoksammmm
Noldu kuzummm
ne biliyim kızlar yaaa diyetide bozdum mutsuzum tatlı yedimmahallenin iti köpegidir onlarr yok öyle birşey aç müzk dinlee depresyon diye birşey yok
hahahahahhaa diyeti boz can boğazdan gelirde dinledigin şarkıyı açmadım bile adamın tipini görmem yetti bana o seni depresyona sokuyor bencene biliyim kızlar yaaa diyetide bozdum mutsuzum tatlı yedim
ya aç çok tatlı bizim düğünlerde çok çalıyorhahahahahhaa diyeti boz can boğazdan gelirde dinledigin şarkıyı açmadım bile adamın tipini görmem yetti bana o seni depresyona sokuyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?