noluyo kızzzzYanıyorum yardım
Nasıl yApmadım
Alev alcamnoluyo kızzzz
Bak senin için kalktım test yaptımya aç çok tatlı bizim düğünlerde çok çalıyor
Yok ya senden uzman bir yorum bekledimNasıl yApmadımdün akşam paylaşınca yaptım ya kuzum çok sevındım . Rabbım tamamına erdırsın♥♥♥♥♥
Alev alcamsabahtan berı buz dondurmalar yıyorum ama içimin ateşi sonmuyor
Ay kuzum yaparım ask olsun :) ilk değere daha bişey diyemem 2. Deger gelsinYok ya senden uzman bir yorum bekledim
Ayy canım benim hayırlısı ile allah kucağına almaya nasip etsin ne güzel haber buBak senin için kalktım test yaptım
Moralin düzelsin istiyorsan açacaksın bir roman havası para bizde şöhret bizde diye atacaksın gobeciklerine biliyim kızlar yaaa diyetide bozdum mutsuzum tatlı yedim
allahım dünyalar benim oldu meğer ben lh testi görmediğim için böyleymişimBak senin için kalktım test yaptım
Moralin düzelsin istiyorsan açacaksın bir roman havası para bizde şöhret bizde diye atacaksın gobecikleritemizlik performansını yükseltmek icin kullandigim bi sistem , eşim sen manisalı olduğuna emin misin diyo bazen
Sen gel bana sor .kız havada soğuk
bizim o aşamaya gelmemize ohoooooSen gel bana sor .
Şimdi eşim mangala götürüyo
Bir takım aşermeler
Ay çok eğlenceli bir an önce hamile kalın birbirimize fikir verek
Dün gece biranda canım gökkuşağı dondurma istedi
Hasta bide adam kıyamam
Tamam gitme avucumu yalarım dedim
Kız deme öyle benım bulantıdan önce ki hafta canım herşey istiyodubizim o aşamaya gelmemize ohooooo
daha var siz şimdilik tadını çıkarın valla
afiyet olsun canımm
bahar depresyonu ne kız.. insan neşelenir yaz geliyor diyeallahım dünyalar benim oldu meğer ben lh testi görmediğim için böyleymişim
dalga geçme depresyonumla
ne biliyim ceylo havalar bi kapalı bi açık bi sıcak bi soğukbahar depresyonu ne kız.. insan neşelenir yaz geliyor diye
kız benim normalde de canım gördümmü aklıma geldimi ne olursa olsun canım çekerSen gel bana sor .
Şimdi eşim mangala götürüyo
Bir takım aşermeler
Ay çok eğlenceli bir an önce hamile kalın birbirimize fikir verek
Dün gece biranda canım gökkuşağı dondurma istedi
Hasta bide adam kıyamam
Tamam gitme avucumu yalarım dedim
burada da öyle valla havalar.. yazlık çıkarsam mı düşünürken yağmur yağıyor.ne biliyim ceylo havalar bi kapalı bi açık bi sıcak bi soğuk
bi hastayız bi iyiyiz sersem olduk
böyle bi yorgunluk halı bişi yapmama isteği falan ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?