Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birde çook kafaya taktık ya kuzum ondan bu daralmalar..
ben rahattım vallahi bu ay saldım çayıra mevlam kayıra.. doktora da gitmedim
ovü aldım ya onlarıda beceremedim içmeden duramıyom cuma da istanbula geleceğiz nasıll özledim memleketimi arkadaşlarımı burnumda tutuyor

ben gebeliği kafaya takmadımda biliyonuz ben bu ay olmasa sonra olur modundayım o kadar test yapmam falanda hep testler fazla diye .
sperm sonucunu biraz farkında olmadan stres yaptım heralde.
çünkü eşimin sigarayı bırakabilceğini pek sanmıyorum
aslında kötü çıkmamış çok ama ne biliyim doktor bırak dicek bugun ona

Gökkuşağı dondurma ne ki? Bilsem belki aşererim Ama dondurma hiiiiç sevmem de yemem de..
Benim canım normalde hep tuzlu şeyler çeker, gebelikte nasıl olacak bakalım, tatlıyla aram yoktur.

dombili_xl kuzum azcık bakabilir misin bana da? Hoca daha bakmadı da merak içindeyim
Selam canım, şimdi girdim foruma kusura bakma, tam kan sayımı yapılmış galiba, bildiğim kadarıyla sıkıntı yok, diğerlerine de bakıldı mı tsh, vitaminler, toksoplazma vs? Belki onlar daha çıkmamıştır.

Kuzum hepsi bu, demire falan da bakmışlar ama tsh eksik bende ona takıldım

sabahtan versem ne olur çatlarım ben akşama kadar kızım 9 dan bir anda 60 a çıkmış çogul gebelik olmasın
Yok olmuyor küçük değerler daha hızlı artabiliyor Red Phoenix ile bu ay ikiz diye bekledik benimde 31 den 104 e çıkmıştı ama fos çıktı bebişler tek

Maşallah Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…