- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
bizede 227 gelmiş sabah gördüm eşimde yaz gelsin artık diyoduburada da öyle valla havalar.. yazlık çıkarsam mı düşünürken yağmur yağıyor.
ben sıcağı severim bu ay doğalgaz uçmuş yine ne olcak bilmiyorum vallahi
ben gebeliği kafaya takmadımda biliyonuz ben bu ay olmasa sonra olur modundayım o kadar test yapmam falanda hep testler fazla diye .birde çook kafaya taktık ya kuzum ondan bu daralmalar..
ben rahattım vallahi bu ay saldım çayıra mevlam kayıra.. doktora da gitmedim
ovü aldım ya onlarıda beceremedim içmeden duramıyomcuma da istanbula geleceğiz nasıll özledim memleketimi arkadaşlarımı burnumda tutuyor
Gökkuşağı dondurma ne ki? Bilsem belki aşererimSen gel bana sor .
Şimdi eşim mangala götürüyo
Bir takım aşermeler
Ay çok eğlenceli bir an önce hamile kalın birbirimize fikir verek
Dün gece biranda canım gökkuşağı dondurma istedi
Hasta bide adam kıyamam
Tamam gitme avucumu yalarım dedim
Sen ana olucan ne depresyonu be, sen gamzeli bebissin kendine gelne biliyim kızlar yaaa diyetide bozdum mutsuzum tatlı yedim
Selam canım, şimdi girdim foruma kusura bakma, tam kan sayımı yapılmış galiba, bildiğim kadarıyla sıkıntı yok, diğerlerine de bakıldı mı tsh, vitaminler, toksoplazma vs? Belki onlar daha çıkmamıştır.dombili_xl kuzum azcık bakabilir misin bana da? Hoca daha bakmadı da merak içindeyim
Kuzum hepsi bu, demire falan da bakmışlar ama tsh eksik bende ona takıldımSelam canım, şimdi girdim foruma kusura bakma, tam kan sayımı yapılmış galiba, bildiğim kadarıyla sıkıntı yok, diğerlerine de bakıldı mı tsh, vitaminler, toksoplazma vs? Belki onlar daha çıkmamıştır.
Olmazsa birdahakine ister belki doktor onu da canımKuzum hepsi bu, demire falan da bakmışlar ama tsh eksik bende ona takıldım
Yok olmuyor küçük değerler daha hızlı artabiliyorsabahtan versem ne olur çatlarım ben akşama kadarkızım 9 dan bir anda 60 a çıkmış çogul gebelik olmasın
Maşallah Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah AminnnKızlar merhaba daha doktora gitmedim adetim geçmediği için 3 gün kala erken test yaptım 2 gün kala normal test ve bu sabah 1 gün var tekrar test yaptım .Erken testte daha koyu çıkması normal mi bir de koyulaşma nasıl gidiyor sizce fotoya bakar mısınız?Eki Görüntüle 2261535
keşke benımde tatlıyla aram olmasa ama fazlasıyla varGökkuşağı dondurma ne ki? Bilsem belki aşererimAma dondurma hiiiiç sevmem de yemem de..
Benim canım normalde hep tuzlu şeyler çeker, gebelikte nasıl olacak bakalım, tatlıyla aram yoktur.
pikiSen ana olucan ne depresyonu be, sen gamzeli bebissin kendine gel
ben dün hallettim o işi allahtanBen ne edem tee benim ordan çarşıda eski igdaşın oraya kadar yürüdüm tarzan gibi oldum kaşımı aldırayım diye kız izinliymiş bende depresyona gircem1609ece
Kızım anlattım ya recep ivedik gibi salonun ortasında göbek attı şebek şebek hallere girdiEce anlatmamışsın, çabuk eniştenin tepkisini anlat acil
aşk olsunnnay napıyosan yap beeee senin civcivin sonuçta
aynen canım bu tam yumurtlama günümde tuttu bakalım nasıl devam edecek :)Sonu güzel olmuş ama
Doktoruma attım sonuçları whatsapptan değerler çok iyi ama troidleri unutmuşlar bir ara sabah aç karna kan ver dedi, toksoplazma da yok aynen şimdi farkettimOlmazsa birdahakine ister belki doktor onu da canım
Beni etiketlemedin mi ben bulamıyorum o mesajı off nasıl kaçırdım yaKızım anlattım ya recep ivedik gibi salonun ortasında göbek attı şebek şebek hallere girdi
Ben tarzan gibi kaldım ya, normalde makyaj yapmam bugün heves attım akşam azcık makyaj yapayım diye kaşıma baktım bütün moralim bozuldu yapmicamben dün hallettim o işi allahtan
yüzüm gözüm açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?