Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 679E17C3-5D19-4037-8EDA-68405478C613.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 41
Ben tarzan gibi kaldım ya, normalde makyaj yapmam bugün heves attım akşam azcık makyaj yapayım diye kaşıma baktım bütün moralim bozuldu yapmicam
kaş bıyık çıktıgı zaman makyajda olmuyo bende aynen öyleyim çıkmışsa hiç makyaj yapasım gelmiyo
dikkati direk oraya cekmeye gerek yok

Zeybltaslan sana bişey sorcam kuzum .
eşim sonuçları göstermiş dr ultrason istemiş renkli doppler ultrson demiş damarlara bakmam lazım ileri hız için demiş
başkada bişeyde sıkıntı görmemiş.
fiyatı 350 demişler 300 e düşmüşler.
siz kaça çektirdiniz canım ?
1609ece ece sende numarası var galiba Zeybltaslan in bi yazsana en son öğlen girmiş görmeyebilir

dur yazıyım whatsapptan baksın senin sorularına ben bu konudan uzagımm anlamadım ne dedigini

Kızlar toksoplazma testi için istek kağıdımın olması gerekiyormuş benim doktor teee karşıda, gebeler siz nasıl yaptırdınız?

Kızlar toksoplazma testi için istek kağıdımın olması gerekiyormuş benim doktor teee karşıda, gebeler siz nasıl yaptırdınız?
Olmazsa bir dahakine yazsın canım, sen de her ihtimale karşı o zamana kadar az pişmiş et, dışarıda salata iyi yıkanmamış olabilir diye yememeye çalışırsın bu ara çok fazla, bir de dışarıdaki kedilere çok ellemiyorum bu ara ben, he bi de kum işini ya eldivenle ya da evde kimse varsa ona paslayabilirsen iyi olur, çok yazdım yaa neyse

Doktor sonuçları çok beğendi aşkım d vitaminine çok takılmadı kıştan yeni çıkıyoruz normal, abartı düşük değil dedi.. Bizde kum işi komple eşimde ona kilitledim toksoplazmanın mantığı ne kuzum yani sonuç bana neyi göstericek?

Toxo için doktorumdan istek kağıdı olması gerekiyormuş o kaldı şimdilik, diğer değerlerimi de beğendi doktor takviyeye gerek yok dedi

Hee ben de direkt babaya pasladım kumu Tokso bağışıklığın varsa enfeksiyon tekrar bulaşmıyor, dolayısıyla bebeğe zarar verme ihtimali de olmuyor. Ama bağışıklığın yoksa hamilelik boyunca dikkat etmek gerekiyor. Az pişmiş etler, iyi yıkanmamış sebzeler bir de dışarıda avlanan ya da çiğ etle beslenen kedilerden bulaşabiliyormuş. Test yapıp bağışıklığın olup olmadığına bakıyorlar. Benim de yokmuş bağışıklığım, o da ilginç yıllardır kediyle yaşıyoruz

Onu bilmiyorum kuzum ben özel kliniği aradım, senin doktorun devlette yaptırırken istek kağıdı vermiş miydi?
Canım ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğimde direk çalıştığım hastaneye gittim kadın doğum doktoru rutin olarak bütün herşeye baktı seroloji de kendisi baktı yani devlet hastanesinde herhangi bir kadın doğumcuya muayeneye gidince bakarlar diye düşünüyorum

Benim kesin vardır, çocukluğumdan beri sokaktaki evdeki farketmez gördüğüm her hayvanı öperim hatta çarli beni ısırırken bende onu ısırıyorum yoksa yıkılırım ne farkım kaldı o zaman kedi görünce çığlıkla kaçan kızdan benim

Ayy dombili bana şeyi söyle bağışıklığım varsa pastırma salam falan yiyebilecek miyim artıkın

Sağol kuzum en kötü gidemezsem bende senin gibi yapayım Kimyasal gebelik demişken inşallah bebişin en kısa zamanda gelsin annesine

Ahaha onu bilmiyorum valla canım yaa soralım ama doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…