Keşke bende gidebilsem daha 1.5 saat varneti kapalı galiba iletilmediiben yavaştann naşşşş evime giidp sıcak suyun altına girecegimm
Beni varya kimse tutamaz, salamlı kaşarlı ekmek arası yapmayı özledimAhaha onu bilmiyorum valla canım yaa soralım ama doktora
Aynen daha kolay olur senin için. Çok teşekkür ederim canımmmSağol kuzum en kötü gidemezsem bende senin gibi yapayımKimyasal gebelik demişken inşallah bebişin en kısa zamanda gelsin annesine
Bende yer yutarım küçüklüğümden beri hep evimde mutlaka bir hayvan olmuşturBenim kesin vardır, çocukluğumdan beri sokaktaki evdeki farketmez gördüğüm her hayvanı öperimhatta çarli beni ısırırken bende onu ısırıyorum yoksa yıkılırım ne farkım kaldı o zaman kedi görünce çığlıkla kaçan kızdan benim
Ayy dombili bana şeyi söyle bağışıklığım varsa pastırma salam falan yiyebilecek miyim artıkın
Aa ne ayıp bizde ole bilirdik hastalıklarıbende aksine trakyalıyım ama öyle kapı gıcırdıtısına oynayan cinsten değilim
Kuzum yaptım negatif artı göz kontrolü vardı gitmişken kan verdim sonuç 0,1 malesef çok üzüldüm bu ay da çöp oldudvtb canım ateşini takip ediyorum 36.8 miş bugün test yaptın mı bidaha ne durumdasın merak ettim
Üzülme canım yaa dur bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman gelecek inşallahKuzum yaptım negatif artı göz kontrolü vardı gitmişken kan verdim sonuç 0,1 malesef çok üzüldüm bu ay da çöp oldu
Üzülme canım bak her ay burada kimin nasibi sırası gelmişse o hamiş kalıyorKuzum yaptım negatif artı göz kontrolü vardı gitmişken kan verdim sonuç 0,1 malesef çok üzüldüm bu ay da çöp oldu
Zeybltaslan sana bişey sorcam kuzum .
eşim sonuçları göstermiş dr ultrason istemiş renkli doppler ultrson demiş damarlara bakmam lazım ileri hız için demiş
başkada bişeyde sıkıntı görmemiş.
fiyatı 350 demişler 300 e düşmüşler.
siz kaça çektirdiniz canım ?
1609ece ece sende numarası var galiba Zeybltaslan in bi yazsana en son öğlen girmiş görmeyebilir
Zeybltaslan sana bişey sorcam kuzum .
eşim sonuçları göstermiş dr ultrason istemiş renkli doppler ultrson demiş damarlara bakmam lazım ileri hız için demiş
başkada bişeyde sıkıntı görmemiş.
fiyatı 350 demişler 300 e düşmüşler.
siz kaça çektirdiniz canım ?
1609ece ece sende numarası var galiba Zeybltaslan in bi yazsana en son öğlen girmiş görmeyebilir
Tesekkür ederim kuzumm bizimki farklı demekkiCanım eşime sordum ama bilmiyorum dedi yumurtalık ultrosani çektiler ama renkli değildi dedi doğru bende kağıtları gördüm normal bize verilen ultrosan kağıtlarından dı
10 gün varsa etkilemez diye düşünüyorum ama yine de doktora sorarsın olmazsa canım, ben rahim filmi çekildiğim ay da korunmamıştım, adetin 8. günüydü, yumurtanaya da 6 gün vardı, doktor korunun dememişti.Kızlar röntgen veya emar çekilmem bu ayki bebek çalışmalarımı etkiler mi sizce? Yarın çekilebilirim elimden, sıkıntı var. Yumurtlamama daha en az 10 gün var bu arada..
Tesekkür ederim kuzumm bizimki farklı demekki
10 gün varsa etkilemez diye düşünüyorum ama yine de doktora sorarsın olmazsa canım, ben rahim filmi çekildiğim ay da korunmamıştım, adetin 8. günüydü, yumurtanaya da 6 gün vardı, doktor korunun dememişti.
Ama ateşin çok güzel gidiyodu üzülme birdahaki aya olur inş hem daha adetin gelmedi geç döllenme olmuştur belki bekle bakalım.Kuzum yaptım negatif artı göz kontrolü vardı gitmişken kan verdim sonuç 0,1 malesef çok üzüldüm bu ay da çöp oldu
Canımm sen ne yaptın testleriTesekkür ederim kuzumm bizimki farklı demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?