Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yer yutarım küçüklüğümden beri hep evimde mutlaka bir hayvan olmuştur

Kuzum yaptım negatif artı göz kontrolü vardı gitmişken kan verdim sonuç 0,1 malesef çok üzüldüm bu ay da çöp oldu
Üzülme canım bak her ay burada kimin nasibi sırası gelmişse o hamiş kalıyor bende yarın olurum regl test negatif zaten. Demekki bu ay da da bizim nasibimiz değilmiş diyorum hepimizin zamanı var belki öbür ay birlkte güzel haber veririz şimdi ben ağustos ayında ilk kez çörekotu kürü yapmıştım hamile kaldım ama kimyasal olduğu için korkmuştum bi daha denememiştim yaa. Reglin 2.günü şimdi yine alıp başlasam mı çörekotuna yine diyorum? inofolic de bi işe yaramadı zaten ağrısız sızısız geçti yumurtlama sadece. Üstüne enfeksiyon oldu ilk kez anlamadım bişey ..

Kuzum ecenin mesajını şimdi gördüm temizlik felan yaptım yemek derken şimdi aldım teli elime renkli ultrosan yazmışsın ama eşim öylemi çekildi bilmiyorum sorup dönem sana ama eşim 200 cektirdiki bence daha ucuza yapılırdı çünkü biz semtten dolayı ücret artıyor sizin oralarda daha düşük olması lazım bence bi eşime sorayim o nasıl çekilmiş

Kızlar selam Aleyküm bi takım gebelermz olşmuş MaşaAllah 1609ece özelikle tavuğmz gebe çıktı Rabbimm kucagnaa almayı nasip etsin kuzm beni tanıyanlar veyaa eski nickmle tanıyanlar Vuslat ne zaman ben 20 nisanda adet oldm tam günümde yani habern olsnn elçin yeni batı söylemek gelmyior içimden biraz buralardan uzaklaşacam hakkınızı helal edin gelemeyede bilirmm çünkü gerçekten araştrmaktann artık gına geldi bana dua edin bu 3 yılın yorumculuğu geçsin Ve Rabbim o güzelliği banada nasip etsn inşallah uzaklaşmak iyi gelr banada amaa artık gerçektwn girmwk istemiyormm beynim karncalanıyor fark ediyorum da girmediğim zaman daha iyi hissediyorum kendimi tek tek etiketliyemicem Allahaa emanet olun inşallah güzel haberlerle dönmek nasip olr

Canım eşime sordum ama bilmiyorum dedi yumurtalık ultrosani çektiler ama renkli değildi dedi doğru bende kağıtları gördüm normal bize verilen ultrosan kağıtlarından dı

Kızlar röntgen veya emar çekilmem bu ayki bebek çalışmalarımı etkiler mi sizce? Yarın çekilebilirim elimden, sıkıntı var. Yumurtlamama daha en az 10 gün var bu arada..
10 gün varsa etkilemez diye düşünüyorum ama yine de doktora sorarsın olmazsa canım, ben rahim filmi çekildiğim ay da korunmamıştım, adetin 8. günüydü, yumurtanaya da 6 gün vardı, doktor korunun dememişti.

Kuzum yaptım negatif artı göz kontrolü vardı gitmişken kan verdim sonuç 0,1 malesef çok üzüldüm bu ay da çöp oldu
Ama ateşin çok güzel gidiyodu üzülme birdahaki aya olur inş hem daha adetin gelmedi geç döllenme olmuştur belki bekle bakalım.

Bu arada ben 22 nisan dün test yaptım negatifti ama 25 nisanmış benim bat şimdi baktım da bugün yarın olurum diyorum ama daha varmış yinede 4 gün kala olsaydı çıkardı zaten geç döllenme falan olamaz gelsin de bari ben bu ay çörekotu ve yumurta takibi denicem öbür ay içinde plan yapalım dr la. Eşim kesinlkle test yaptırır artık mecbur. Aşılama istediğimi söylicem dr a zaten. Bakalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…