- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Çörek otu ne işe yarıyor canım?Bu arada ben 22 nisan dün test yaptım negatifti ama 25 nisanmış benim batşimdi baktım da bugün yarın olurum diyorum ama daha varmış yinede 4 gün kala olsaydı çıkardı zaten geç döllenme falan olamaz gelsin de bari ben bu ay çörekotu ve yumurta takibi denicem öbür ay içinde plan yapalım dr la. Eşim kesinlkle test yaptırır artık mecbur. Aşılama istediğimi söylicem dr a zaten. Bakalım ..
İşte yumurtaları artırıyor canım kaliteli yumurtlama yapıyor rahimi de kuvvetlendiriypr ben kaldım hamile aslında hemen ama dr öyle demişti kinyasalın sebebi eşin spermlerin kalitesizliği. İşte şimdi dene dene olmuyo bende sorun yok ama ya eşimde varsa boşa da denemiş oluyoruz. Aslında artık 1 senedir sağlıklı besleniyo bu 1 2 ay arada keçiboynuzu kürüde yaptım ama maalesef çok sigara içiyo çok stresli eee nlrmal yani benceÇörek otu ne işe yarıyor canım?
Valla canım koyulaşma falan yok galiba olmadı yineCanımm sen ne yaptın testlerinasıl gidiyor inşallah koyulaşıyprdur 1609ece tebriklerr çok sevindim sağlıkla artsın değerler
Nasıl bilemzsin yaa ben çok yerim :)Gökkuşağı dondurma ne ki? Bilsem belki aşererimAma dondurma hiiiiç sevmem de yemem de..
Benim canım normalde hep tuzlu şeyler çeker, gebelikte nasıl olacak bakalım, tatlıyla aram yoktur.
Kuzum doktorum sucugu kesinlikle yeme dedi .Beni varya kimse tutamaz, salamlı kaşarlı ekmek arası yapmayı özledim
Canım ben rahim filmi çekildim o ay genelde hamilelik pek istemiyorlar ama oldu doktorum çokta sıkıntı değil dedi çok şükür şimdilik de iyiyizKızlar röntgen veya emar çekilmem bu ayki bebek çalışmalarımı etkiler mi sizce? Yarın çekilebilirim elimden, sıkıntı var. Yumurtlamama daha en az 10 gün var bu arada..
Hahaa yok bilmiyordum bu olduğunu.. Dondurma kültürüm yokNasıl bilemzsin yaa ben çok yerim :)
Buzlu bişey istedi canım :)
Aklıma bu geldi .
Meybuz vardı eskiden o daha güzeldi
Eki Görüntüle 2261729
He benim zaten parmağımda sıkıntı, gebelik oluşmadan bir halledeyim diyorum.Canım ben rahim filmi çekildim o ay genelde hamilelik pek istemiyorlar ama oldu doktorum çokta sıkıntı değil dedi çok şükür şimdilik de iyiyiz
Gördüm canım yazamadım, kesin bizimde öyle çıkar yaaValla canım koyulaşma falan yok galiba olmadı yine
Eşim sperm testi verdiya sayısı iyi spermin ama ileri hızı düşük çıktı bugun dr a sonuçları gösterdi bide ultrason istemiş bakalım ne diyecek
İyi yaparsın canım geçmiş olsun buaradaHe benim zaten parmağımda sıkıntı, gebelik oluşmadan bir halledeyim diyorum.
Çok sağol canımİyi yaparsın canım geçmiş olsun buarada
Benim minik cadi sagolsun hicbirsey istemiyor yaaaKız deme öyle benım bulantıdan önce ki hafta canım herşey istiyodubulantım olmasa yine isterdim de
Uzulme insallah ramazan ayi sana ugur getirecek ve hayirli ayda hamile kalirsinKuzum yaptım negatif artı göz kontrolü vardı gitmişken kan verdim sonuç 0,1 malesef çok üzüldüm bu ay da çöp oldu
En sevdigim dondurmalardan biri gorunce kotu oldum esim yasakladi dondurma yememiNasıl bilemzsin yaa ben çok yerim :)
Buzlu bişey istedi canım :)
Aklıma bu geldi .
Meybuz vardı eskiden o daha güzeldi
Eki Görüntüle 2261729
Ay demeeeEn sevdigim dondurmalardan biri gorunce kotu oldum esim yasakladi dondurma yememiBir gece de yarim kilo dondurma yiyince sonuda serum oldu benim. Elcin Allah korusun sende hasta olma birde bebekte anne karninda soguk alginligi yasaya biliyor dikkat et.Sonra benim gibi dondurma yerine bunu yemeEki Görüntüle 2261785
Yok hiç test yapmadim daha kuzum hep unuttum almayı bugün unutmazsam ise giderken alırım birkaç taneCanımm sen ne yaptın testlerinasıl gidiyor inşallah koyulaşıyprdur 1609ece tebriklerr çok sevindim sağlıkla artsın değerler
Kuru incirrrrr yedir enişteye ve ateş takibi yapmaya başla önümüzde ki ay seni gebe biraktiricam yaşam koçu ben olucamValla canım koyulaşma falan yok galiba olmadı yine
Eşim sperm testi verdiya sayısı iyi spermin ama ileri hızı düşük çıktı bugun dr a sonuçları gösterdi bide ultrason istemiş bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?