Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çörek otu ne işe yarıyor canım?

Çörek otu ne işe yarıyor canım?
İşte yumurtaları artırıyor canım kaliteli yumurtlama yapıyor rahimi de kuvvetlendiriypr ben kaldım hamile aslında hemen ama dr öyle demişti kinyasalın sebebi eşin spermlerin kalitesizliği. İşte şimdi dene dene olmuyo bende sorun yok ama ya eşimde varsa boşa da denemiş oluyoruz. Aslında artık 1 senedir sağlıklı besleniyo bu 1 2 ay arada keçiboynuzu kürüde yaptım ama maalesef çok sigara içiyo çok stresli eee nlrmal yani bence

Canımm sen ne yaptın testleri nasıl gidiyor inşallah koyulaşıyprdur 1609ece tebriklerr çok sevindim sağlıkla artsın değerler
Valla canım koyulaşma falan yok galiba olmadı yine
Eşim sperm testi verdiya sayısı iyi spermin ama ileri hızı düşük çıktı bugun dr a sonuçları gösterdi bide ultrason istemiş bakalım ne diyecek

Gökkuşağı dondurma ne ki? Bilsem belki aşererim Ama dondurma hiiiiç sevmem de yemem de..
Benim canım normalde hep tuzlu şeyler çeker, gebelikte nasıl olacak bakalım, tatlıyla aram yoktur.
Nasıl bilemzsin yaa ben çok yerim :)
Buzlu bişey istedi canım :)
Aklıma bu geldi .
Meybuz vardı eskiden o daha güzeldi

Beni varya kimse tutamaz, salamlı kaşarlı ekmek arası yapmayı özledim
Kuzum doktorum sucugu kesinlikle yeme dedi .
Sucugu yemen için kapkara yanması lazım anca o zaman ye derim dedi .
Salam sosiste yemezsen ölmezsin yeme dedi ..

Toxo rubella cmv içinde devlte gidip direk ben bu testleri yaptırmak istiyorum dedim.
Yaptırdılar istek kağıdı falan istemedi kimse

Kızlar röntgen veya emar çekilmem bu ayki bebek çalışmalarımı etkiler mi sizce? Yarın çekilebilirim elimden, sıkıntı var. Yumurtlamama daha en az 10 gün var bu arada..
Canım ben rahim filmi çekildim o ay genelde hamilelik pek istemiyorlar ama oldu doktorum çokta sıkıntı değil dedi çok şükür şimdilik de iyiyiz

Eşim sperm testi verdiya sayısı iyi spermin ama ileri hızı düşük çıktı bugun dr a sonuçları gösterdi bide ultrason istemiş bakalım ne diyecek
Gördüm canım yazamadım, kesin bizimde öyle çıkar yaa belki vitamin falan verir dr. Belkide normal olur der dr. Hayırlısı neyse o olsun valla .. demekki kuruma çizgisiydi o tüh inşallah bu ay artık güzel haberler verelim bizde ..

Kuzum yaptım negatif artı göz kontrolü vardı gitmişken kan verdim sonuç 0,1 malesef çok üzüldüm bu ay da çöp oldu
Uzulme insallah ramazan ayi sana ugur getirecek ve hayirli ayda hamile kalirsinZaten hamile kalabiliyorsun sakin ol insallah tez zaman da guzel haberlerle gelirsin butun dualirim seninle

Nasıl bilemzsin yaa ben çok yerim :)
Buzlu bişey istedi canım :)
Aklıma bu geldi .
Meybuz vardı eskiden o daha güzeldi
Eki Görüntüle 2261729
En sevdigim dondurmalardan biri gorunce kotu oldum esim yasakladi dondurma yememi Bir gece de yarim kilo dondurma yiyince sonuda serum oldu benim. Elcin Allah korusun sende hasta olma birde bebekte anne karninda soguk alginligi yasaya biliyor dikkat et.Sonra benim gibi dondurma yerine bunu yeme

Ay demeee
Sabah bir kalktım boğazım şiş
Ama biz dün dışardaydık bayada soğuktu .
Üstüne eve gelince 1 tane daha yedim
Ee nolcaktı ama şimdilik eşime bişey çaktırmıyorum benım sonumda sneın gibi yasaklama olabılır sonra

Kuru incirrrrr yedir enişteye ve ateş takibi yapmaya başla önümüzde ki ay seni gebe biraktiricam yaşam koçu ben olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…