Kuru incirrrrr yedir enişteye ve ateş takibi yapmaya başla önümüzde ki ay seni gebe biraktiricam yaşam koçu ben olucam
Gonulmeyvesi tatlım ben kuruyemişciden aldım bimfekilerde olur bence aynı şey sonuçta
Gonulmeyvesi ay hadi inş valla neyi duysam bi umut diye koşup yapıyorum inş rabbim kucaklarımızı hayırlısı ile doldursun
O zaman ben yarın gideyim devlette yaptırayım bari kuzum ya çünkü benim doktor yakın değil git kağıdı al gel çok uzun sürer bir de iş var..Kuzum doktorum sucugu kesinlikle yeme dedi .
Sucugu yemen için kapkara yanması lazım anca o zaman ye derim dedi .
Salam sosiste yemezsen ölmezsin yeme dedi ..
Toxo rubella cmv içinde devlte gidip direk ben bu testleri yaptırmak istiyorum dedim.
Yaptırdılar istek kağıdı falan istemedi kimse
Siz ne kadardır istiyosunuz cnmGonulmeyvesi
3 yıldır cnm bir tane kimyasal olduGonulmeyvesi
Günaydın kızlaaaarrr
Daha iyiyim kuzum şükür ama devam ediyor tabi, doktor demişti daha geç iyileşeceksin diye.. Ama tabi ilk zamanlara göre çok iyiyim sen nasılsınn? Bata kaç kaldı?Günaydıınn nasılsın canım hastalığın nasıl oldu
bilmiyorumki canım bakalım bugun kendi doktoruma gidip eşimin sonuçlarını göstericem.Gördüm canım yazamadım, kesin bizimde öyle çıkar yaabelki vitamin falan verir dr. Belkide normal olur der dr. Hayırlısı neyse o olsun valla .. demekki kuruma çizgisiydi o tüh inşallah bu ay artık güzel haberler verelim bizde ..
Kuru incirrrrr yedir enişteye ve ateş takibi yapmaya başla önümüzde ki ay seni gebe biraktiricam yaşam koçu ben olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?