1609ece kuru incirle havuc yşyorum bende inş faydası olur canım bakalım bi umut
bugün ben de günde iki klomenle başladım, 5 gün kullanıp kontrole gidicem yumurtaların durumuna göre aşılama planlanacak.. önceki ay günde bir kez almıştım, 4 yumurta gelişmeye başladı ilacı bırakınca 2ye düştü, o yüzden doktorum çift doz yapalım dedi.. inşallah güzel haberler alırızKızlar ben bu sabah doktora gittim doktorum daha titiz olacağız bu ay klomeni günde 2 kez kullanıp yumurta yeterli boyuta gelince çatlatma iğnesi yapıp işimizi şansa bırakmayıp aşılama yapacağız dedi ve takviye vitaminlerde yazdı yani içimde baya umut yeşerdi Rabbimden her zaman umudum var çok şükür hayırlı zamanda evlatlarımızı bize nasip edeeck inşallah ❤ben merak ediyorum bu şekilde aşılama yapılan var mı bu grupta???
Allah razı olsun canım her seferinde biraz daha üzülüyorum nasip diyelimUzulme insallah ramazan ayi sana ugur getirecek ve hayirli ayda hamile kalirsinZaten hamile kalabiliyorsun sakin ol insallah tez zaman da guzel haberlerle gelirsin butun dualirim seninle
dün göz kontrolüne gitmiştik gelmişken kan vereyim dedim boyumun ölçüsünü de aldım 0.1 kan değerim ateş ölçme ile de takip ediyorum ya zaten ateşim de düştü bugün yarın olurumdvtb kuzum ben dün yine bayılıp kalmışım koltuğa, noldu neden üzülüyorsun regl mi geldii?
İnşallah canımbugün ben de günde iki klomenle başladım, 5 gün kullanıp kontrole gidicem yumurtaların durumuna göre aşılama planlanacak.. önceki ay günde bir kez almıştım, 4 yumurta gelişmeye başladı ilacı bırakınca 2ye düştü, o yüzden doktorum çift doz yapalım dedi.. inşallah güzel haberler alırız
Kuzum benimm üzülme Allah'ın dediği olur.. İnşallah önümüzdeki ay seviniriz beraber sakın moralini bozma, bak moral bozukluğu yumurta kalitesine kadar etkiliyor biliyorsun.. Hem biliyoruz sen gebe kalabiliyorsun yine kalırsın canım benim.. Bütün kalbimle dualarım seninledün göz kontrolüne gitmiştik gelmişken kan vereyim dedim boyumun ölçüsünü de aldım 0.1 kan değerim ateş ölçme ile de takip ediyorum ya zaten ateşim de düştü bugün yarın olurum
1609ece kuru incirle havuc yşyorum bende inş faydası olur canım bakalım bi umut
Benide benidee
Kuru incir şu bimde falan satılanladan dimiii yani özel bi yrrden falan almamıza gerek yok
Kız ece kanı sabah vercem diyordun verdin mi??
Yerim seniii, kaçta vericenRed Phoenix yavrum sabah verecektim de sen verme akşam ver 48 saat olsun demedin mi ben söz dinleyen bir insanım
Maşallah hayırlı olsun çok sevindim Allahım tamamına erdirsin. Bizlere de böyle çift çizgileri görmek nasip olsun inşallahtesti şimdi yaptım normal ucuz olan kaset testlerden ilk idrarım degil işe gelirken eczaneden aldımG gamzeli_bebis Red Phoenix Gonulmeyvesi morcivertkedi H E
5.30 gibi veririm canımYerim seniii, kaçta vericen
Kız tüh, tam iş çıkış saattim bugün o tarafta işim var dün kaşımı aldıramadım ya5.30 gibi veririm canım
Bekle dersen beklerim tatlım bende aldırırım kaşımıKız tüh, tam iş çıkış saattim bugün o tarafta işim var dün kaşımı aldıramadım yaYetişirsem süpriz yapayım diyecektim
Kimsenin kaşı şu an benim gibi olamazBekle dersen beklerim tatlım bende aldırırım kaşımı
Kız tüh, tam iş çıkış saattim bugün o tarafta işim var dün kaşımı aldıramadım yaYetişirsem süpriz yapayım diyecektim
Bekle dersen beklerim tatlım bende aldırırım kaşımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?