Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün ben de günde iki klomenle başladım, 5 gün kullanıp kontrole gidicem yumurtaların durumuna göre aşılama planlanacak.. önceki ay günde bir kez almıştım, 4 yumurta gelişmeye başladı ilacı bırakınca 2ye düştü, o yüzden doktorum çift doz yapalım dedi.. inşallah güzel haberler alırız

Uzulme insallah ramazan ayi sana ugur getirecek ve hayirli ayda hamile kalirsinZaten hamile kalabiliyorsun sakin ol insallah tez zaman da guzel haberlerle gelirsin butun dualirim seninle
Allah razı olsun canım her seferinde biraz daha üzülüyorum nasip diyelim

dvtb kuzum ben dün yine bayılıp kalmışım koltuğa, noldu neden üzülüyorsun regl mi geldii?

dvtb kuzum ben dün yine bayılıp kalmışım koltuğa, noldu neden üzülüyorsun regl mi geldii?
dün göz kontrolüne gitmiştik gelmişken kan vereyim dedim boyumun ölçüsünü de aldım 0.1 kan değerim ateş ölçme ile de takip ediyorum ya zaten ateşim de düştü bugün yarın olurum

İnşallah canım çok sevindim benimle aynı durumda olan birisi olması bende ilk defa çift doz kullanacağım yarın başlıyorum merak ediyorum kaç yumurtam gelişecek ben kontrole salı günü gideceğim senin ne zaman kontrol günün

dün göz kontrolüne gitmiştik gelmişken kan vereyim dedim boyumun ölçüsünü de aldım 0.1 kan değerim ateş ölçme ile de takip ediyorum ya zaten ateşim de düştü bugün yarın olurum
Kuzum benimm üzülme Allah'ın dediği olur.. İnşallah önümüzdeki ay seviniriz beraber sakın moralini bozma, bak moral bozukluğu yumurta kalitesine kadar etkiliyor biliyorsun.. Hem biliyoruz sen gebe kalabiliyorsun yine kalırsın canım benim.. Bütün kalbimle dualarım seninle

1609ece kuru incirle havuc yşyorum bende inş faydası olur canım bakalım bi umut
Benide benidee

Kuru incir şu bimde falan satılanladan dimiii yani özel bi yrrden falan almamıza gerek yok
Kız ece kanı sabah vercem diyordun verdin mi??
zeynep zp canım öncelikle ben incir olayını denemedim ama çok etkili oldugunu çok yakın bir arkadaşımdan ve normal gebelik imkansız olup tüp bebek yapan biri bunu söyledi ve bende eger bu ay olmasaydı incire başlayacaktım tarifi de şu şekilde sabahları aç karnına 5 tane yiyorsun akşamları da yine yemekten 1 2 saat önce 2 3 tane yesen yeterli oluyor ve eşinde yemesi lazım :) eger gebe kalırsan ilk zamanlarda gebeligin tutması için de çok faydalıymış ama bu sefer sadece sabhaları aç karnına maximum 3 tane başka yok Gonulmeyvesi nereden aldıgın veya paket markalı şeylerin önemi yok bayat olmamasına dikkat edin tarihini kontrol edin yeter ben dün migrostan aldım G gamzeli_bebis seni yerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…