oy masallah yaaa iyice belirditesti şimdi yaptım normal ucuz olan kaset testlerden ilk idrarım degil işe gelirken eczaneden aldımG gamzeli_bebis Red Phoenix @Gonulmeyvesi @morcivertkedi H E
1000lik bakımım geldi
bi saç sakal traşı olun siz bize öyle selfie atın
Kaçta çıkıyorsun işten sen yani kaçta olabilirsin ümran daKimsenin kaşı şu an benim gibi olamazTee igdaşın oraya gidicem çarşıya gelebilcen mi
Hahahahahaha kıskanç pamugum benim
bi saç sakal traşı olun siz bize öyle selfie atın
5 buçukta çıkıyorum, minibüse binsem 6 gibi orda olurum herhalde maksimum 5 geçeKaçta çıkıyorsun işten sen yani kaçta olabilirsin ümran da
Keşke bende orada olsaydım5 buçukta çıkıyorum, minibüse binsem 6 gibi orda olurum herhalde maksimum 5 geçe
Amaaa geliyorsun İstanbul'aaKeşke bende orada olsaydım
Yiğenin doğum günü var 1 yaş kutlamasıAmaaa geliyorsun İstanbul'aa
Kız 1 gün mü kalıcan o kadar yolu gelipYiğenin doğum günü var 1 yaş kutlamasıbüyüük sülale partisi onları ekersem sümsüğü yirüm
Cuma öğlenden sonra burdan çıkıcam pazar sabah geri gelcesKız 1 gün mü kalıcan o kadar yolu gelip
Kaç gel banaCuma öğlenden sonra burdan çıkıcam pazar sabah geri gelces
AvcılarKaç gel banaİstanbulun neresine geliyorsun?
Aman ya yakın olsaydın kaçırırdım ben seniAvcılar ☺ Size uzağım
Kızz deme öyle çok özledim hepsini..Aman ya yakın olsaydın kaçırırdım ben seni
SözzzKızz deme öyle çok özledim hepsini..bir dahakine mutlaka ayarlayalım ama bişiler
Hay maşalllaahh bunun şerefine bugun pc ye geçimde ekliim senitesti şimdi yaptım normal ucuz olan kaset testlerden ilk idrarım degil işe gelirken eczaneden aldımG gamzeli_bebis Red Phoenix @Gonulmeyvesi @morcivertkedi H E
bugün işe gelirken aldım test 2 tane daha var 3 tane aldım yeter diyeHay maşalllaahh bunun şerefine bugun pc ye geçimde ekliim seni♥
Kaç tane testin kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?