Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kime gidiyorsun kuaföre su kuaföre mi
Yok kız fatih kuaför diye bir yer, benim kuaförle tek işim kaş bıyık ağda. Saç boyamayı yüz yıl önce bıraktım fön maşa neyin kullanmıyorum masrafsızım ben Ümraniye çarşıda meydan varya eskiden igdaş vardı onun karşısında hemen

benimle aynısın o zaman benimde bağlarbaşında eray beler asıl kuaförüm oraya gitmeyince kimseye gitmiyorum kendim çıkanları topluyorum uzun zamandır da gidemedim fırsatım olmadı hep kendim aldım ve bozdum

Hayatta kendim alamam bir insan bu kadar beceriksiz olamaz çünkü biliyorum kendimi, seni bekletmeyeyim diye kuaförden önce sana gelcem ümrana artık o kaşlarımla bana katlanmak zorundasın

Çok şükür yaa hcg yi böyle görmek nasıl bi mutluluktur küm bilirr sağlıkla ilerlesin inşallah canımm
valla hala şaşkınlık var üzerimde ama bir yandan da korku var kimyasal gebelik dış gebelik boş gebelik bir sürü risk var yani o yüzden tam anlamıyla sevinemiyorumm hemen

su kuaför ümraniye de baya nam yapmış ben hiç gitmedim ama ismini çok duydumm
ben beğenmedim valla porselen makyaj falan vardı pakette 450 lirada para verdik ama amatör geldi bana ki başörtülüyüm başörtüm daha kuaförden çıkmadan kaymaya başladı ben o halde karşıya geçtim sonra salonda kendi çabamla düzelttim biraz da öyle düğünü zor geçirdim

Şanlıurfa'da kına ve düğünde gün sonunda bile zor açmıştık başörtüyü

İnşallah canımm

kızlar yaa böyle birden sıkışıyorum sanki uzun süre gitmemişim de tutmuşum gibi koştur koştur lavaboya gidiyorum bu bir belirti midir @1609ece taze anne sen de oldu mu
yok yavrumm evet su içsem hemen tuvaletim geliyor şu sıralar ama öyle sıkıştırma falan olmadı gece asla uyanıp tuvalete kalkmazdım bu gece ilk defa kalktım ben zaten öyle elle tutulur bir belirti yaşamıyorum sadece gece terlemesi oluyor ensem ve başımda hayatta hiç yaşamadım böyle bir olayı ben o yüzden dedim kesin gebeyim bekledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…