dünya ahiret bacımsınHelalin miyim aynı zamanda daTöre dizisinden çıkmış gibi
Nerde bizim kıskanç depresif kuşumuz
sonunda sende mi hamilesintesti şimdi yaptım normal ucuz olan kaset testlerden ilk idrarım degil işe gelirken eczaneden aldımG gamzeli_bebis Red Phoenix Gonulmeyvesi morcivertkedi H E
bunalıma girdi çıkmıyor oradanNerde bizim kıskanç depresif kuşumuz
bunalıma girdi çıkmıyor oradan
yok yavrumm evet su içsem hemen tuvaletim geliyor şu sıralar ama öyle sıkıştırma falan olmadı gece asla uyanıp tuvalete kalkmazdım bu gece ilk defa kalktım ben zaten öyle elle tutulur bir belirti yaşamıyorum sadece gece terlemesi oluyor ensem ve başımda hayatta hiç yaşamadım böyle bir olayı ben o yüzden dedim kesin gebeyim bekledimm
benim de salıİnşallah canımçok sevindim benimle aynı durumda olan birisi olması bende ilk defa çift doz kullanacağım yarın başlıyorum merak ediyorum kaç yumurtam gelişecek ben kontrole salı günü gideceğim senin ne zaman kontrol günün
Aynı günmüşbenim de salıben de bi yandan kaç yumurta olacak diye merak ediyorum bi yandan da çoğul gebelik ihtimalinden korkuyorum bi de ilacın yan etkilerinden
Maşallah canım nasıl belirmiştesti şimdi yaptım normal ucuz olan kaset testlerden ilk idrarım degil işe gelirken eczaneden aldımG gamzeli_bebis Red Phoenix Gonulmeyvesi morcivertkedi H E
Yap kuzum biraz kestircem sonra pc açarım eklıcem seni son regl tarihin neydi ?
Nasıl yapıldıgını bilmiyorum kiYap kuzum biraz kestircem sonra pc açarım eklıcem seni son regl tarihin neydi ?
Birde tahmini doğum tarihi ?
kızlar geldim yaaaa doktora gittim kaşla göz arasındaNerde bizim kıskanç depresif kuşumuz
hiç bilmedigim testlerr o yüzden yorum yapamıycamm 2 hafta birlikte beklerizz ama sana kızıcam insan haber verir ben giidyorum gelicem diyekızlar geldim yaaaa doktora gittim kaşla göz arasında
demiştimya gidip ona göstercem bi diye.
sonuçlara baktı aynı şeyleri söyledi ürolojiyle.
bitane test istedi hem eşime hem bana yapılacak kan testi.
sonucu 2 haftada çıkıyormuş
dış laboratuvarda bakılıyormuş o yüzden öyle geç geliyormuş
bana baktı usg ile hala aynı sende bi sıkıntı görünmüyor dedi.
adetlerin nasıl falan konuştuk
istediği test antisperm antikoru diye bi test.
akşama bende gelimde bana bi tatlı ısmarlayınG gamzeli_bebis kız boz diyeti git bi tatlı ye sen fena oluyorsun
kız nası haber verim anlık geliştihiç bilmedigim testlerr o yüzden yorum yapamıycamm 2 hafta birlikte beklerizz ama sana kızıcam insan haber verir ben giidyorum gelicem diyeo kadar mesai harcıyoruz şurda birlikteee
kaçakk seniiikız nası haber verim anlık gelişti
patron bi kaç saatliğine biyere gitti bende hemen hastaneye tüydüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?