Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anladım canımm benimde bu ay farklı dediğim hüç bir belirtim yok sadece geçen haftalarda asabiydim bunu kendimde anlamadım

benim de salı ben de bi yandan kaç yumurta olacak diye merak ediyorum bi yandan da çoğul gebelik ihtimalinden korkuyorum bi de ilacın yan etkilerinden

benim de salı ben de bi yandan kaç yumurta olacak diye merak ediyorum bi yandan da çoğul gebelik ihtimalinden korkuyorum bi de ilacın yan etkilerinden
Aynı günmüş valla ben ikize razıyım keşke olsaama tabi daha fazla olursa yumurta bilmiyorumhayirlisi canım herşeyin Rabbim yardımcımız olsun

Yap kuzum biraz kestircem sonra pc açarım eklıcem seni son regl tarihin neydi ?
Birde tahmini doğum tarihi ?
Nasıl yapıldıgını bilmiyorum ki son regl 8.3.2019 ama onu hesaplarsak 6 hafta 4 günlük falan çıkıyor 12.04.19 pson pik günüm ondan önce 1 hafta eklesek 3 hafta 5 günlük falan oluyorum programda 02,01,2020 gözüküyor tahmini dogum

dünya ahiret bacımsın G gamzeli_bebis sende dahilsin buna
Nerde bizim kıskanç depresif kuşumuz
kızlar geldim yaaaa doktora gittim kaşla göz arasında
demiştimya gidip ona göstercem bi diye.
sonuçlara baktı aynı şeyleri söyledi ürolojiyle.
bitane test istedi hem eşime hem bana yapılacak kan testi.
sonucu 2 haftada çıkıyormuş
dış laboratuvarda bakılıyormuş o yüzden öyle geç geliyormuş
bana baktı usg ile hala aynı sende bi sıkıntı görünmüyor dedi.
adetlerin nasıl falan konuştuk
istediği test antisperm antikoru diye bi test.

hiç bilmedigim testlerr o yüzden yorum yapamıycamm 2 hafta birlikte beklerizz ama sana kızıcam insan haber verir ben giidyorum gelicem diye o kadar mesai harcıyoruz şurda birlikteee

hiç bilmedigim testlerr o yüzden yorum yapamıycamm 2 hafta birlikte beklerizz ama sana kızıcam insan haber verir ben giidyorum gelicem diye o kadar mesai harcıyoruz şurda birlikteee
kız nası haber verim anlık gelişti
patron bi kaç saatliğine biyere gitti bende hemen hastaneye tüydüm

kız nası haber verim anlık gelişti
patron bi kaç saatliğine biyere gitti bende hemen hastaneye tüydüm
kaçakk seniii bende acaba akşamı beklemesem 2 dakika kan verip gelsem mi diye düşünüyorum ha 48 saat ha 40 saat ne fark ederrr hem 2 saate sonuç çıkınca burda birlikte yorumlarızz akşam evde ya yazarım ya yazamam konuşamayızzz Red Phoenix

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…