- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Doktora ne zaman gidiyorsun ?yazdın mı ?kavirdim mi ?Nasıl yapıldıgını bilmiyorum kison regl 8.3.2019 ama onu hesaplarsak 6 hafta 4 günlük falan çıkıyor 12.04.19 pson pik günüm ondan önce 1 hafta eklesek 3 hafta 5 günlük falan oluyorum programda 02,01,2020 gözüküyor tahmini dogum
yazmadım buraya cumartesi öglen gidicem 1 e aldım randevuyuuDoktora ne zaman gidiyorsun ?yazdın mı ?kavirdim mi ?
kızzz bekleseneeeben kan vermeye gidiyorumm kızlarr haberiniz olsun
Gel gülüm sana profiterol yediremakşama bende gelimde bana bi tatlı ısmarlayın
Kız kurtlu nereye???ben kan vermeye gidiyorumm kızlarr haberiniz olsun
Canm benimde yeni bat 12 mayissYap kuzum biraz kestircem sonra pc açarım eklıcem seni son regl tarihin neydi ?
Birde tahmini doğum tarihi ?
İnşallah hiç gelmez adetin mayısta kuzumCanm benimde yeni bat 12 mayiss
Hasta olursan inkar et zaten salgin var de. Gerci benim ki onu yemedi ama sende bir sansini deneAy demeee
Sabah bir kalktım boğazım şiş
Ama biz dün dışardaydık bayada soğuktu .
Üstüne eve gelince 1 tane daha yedim
Ee nolcaktı ama şimdilik eşime bişey çaktırmıyorum benım sonumda sneın gibi yasaklama olabılır sonra
Biliyorum canim elinde degil ama Allah`a siginmaktan baska caremiz yok kiAllah razı olsun canım her seferinde biraz daha üzülüyorum nasip diyelim
Elcin gordun mu kizini nasil iyi mi? Simdi kocaman olmusturHay maşalllaahh bunun şerefine bugun pc ye geçimde ekliim seni
Kaç tane testin kaldı
kızzz bekleseneee
Gel gülüm sana profiterol yedirem
ya dayanamadım gittim verdim kanı 3 te çıkarda yalnız beklemedigim iyi oldu tam giriş yaptırırken kaynanam aradı eltimi doguma almışlar bugün doguracakmış akşam hastaneye gideriz biz şimdiKız kurtlu nereye???
Kuzu kalp atışını bekle haber için, inşallah sağ salim gelir eltinin bebişiya dayanamadım gittim verdim kanı 3 te çıkarda yalnız beklemedigim iyi oldu tam giriş yaptırırken kaynanam aradı eltimi doguma almışlar bugün doguracakmış akşam hastaneye gideriz biz şimdio sırada tüm aile oradayken haberi veririm bende
aa gözünüzaydın canım hayırlısı olsun:)ya dayanamadım gittim verdim kanı 3 te çıkarda yalnız beklemedigim iyi oldu tam giriş yaptırırken kaynanam aradı eltimi doguma almışlar bugün doguracakmış akşam hastaneye gideriz biz şimdio sırada tüm aile oradayken haberi veririm bende
Kuzu kalp atışını bekle haber için, inşallah sağ salim gelir eltinin bebişi
gelir gelir çatır çatır dogurmaya alışık oaa gözünüzaydın canım hayırlısı olsun:)
Valla ben bekledim kalp atışına kadar, 12 hafta bekleyemezdim hayatta ama kalbi duydum bende aileye duyurdumgelir gelir çatır çatır dogurmaya alışık oya neden bekliyim kan degeri güzel çıkarsa söyliyim işte sonuçta hamile degilmiyimm hamileyim yalan yok
kalp atışını kaçıncı haftada duyuyorsunn ?Valla ben bekledim kalp atışına kadar, 12 hafta bekleyemezdim hayatta ama kalbi duydum bende aileye duyurdumBiliyorum insan hemen paylaşmak istiyor
6+4 de duydum ben kuzum ama genel olarak 6.haftadakalp atışını kaçıncı haftada duyuyorsunn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?