- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Hadi bakalım çok heyecanlı güzel haberlerle gel inşallah :)yazmadım buraya cumartesi öglen gidicem 1 e aldım randevuyuu
ooo o kadar bekleyemem 3 hafta var6+4 de duydum ben kuzum ama genel olarak 6.haftada
Bende senin gibi öğrendim 3 haftaydı, kız deli söyle mademooo o kadar bekleyemem 3 hafta varoda tahmini yani şuan da son reglye bakarsak 6 hafta bitiyor ama tuttugu döneme bakarsak 2 haftalık yumurtlama dönemine bakarsak 3+5
söyleyecemmmmmmBende senin gibi öğrendim 3 haftaydı, kız deli söyle madem
Kuzum 10:30-11:00 e kadar kan alıyorlar. Bende pazartesi gittim de yeni ordan biliyorum. Çalışıyorsan mecbur izin alıcaksın. Bende randevu bulamadım, 9da gittim 11 i geçiyordu çıktığımdakızlar ya çok sinir oldum geçen ay doktora gittiğimde tahliller vermişti aile hekimliğinde yaptırırsın demişti. Taşındığım için aile hekimliğim başka yerdeydi ilk etap yaptıramadım sora aldım aile hekimliğimi muayene için gittim online randvu alın dediler daha önce online randevu alıp gitmedim. Soraki hafta için alayım dedim doktor yok dediler sora adet oldum şimdi tekrar gitmek için randevu alacam full dolu gösteriyor öğle saatleri var daha önce gittiğimde kan 8.30 da alınır demişlerdi şimdi nasıl vericem ya acayip sinir oldum.
Söyle madem, doktora cumartesi mi gidiyosun. Kız değer 2000 olmadan gitme gittiğin gibi dönüyorsunsöyleyecemmmmmm
Kayınvalidene hediyemi isterim babane yapçam seni kız desöyleyecemmmmmm
Kuzum 10:30-11:00 e kadar kan alıyorlar. Bende pazartesi gittim de yeni ordan biliyorum. Çalışıyorsan mecbur izin alıcaksın. Bende randevu bulamadım, 9da gittim 11 i geçiyordu çıktığımda
Gördümmm gördümmm yaramazım yerınde durmadıElcin gordun mu kizini nasil iyi mi? Simdi kocaman olmusturMinossun
hee gitmiyim mi 2000 i görmedenn sonuç çıkmıştır buarada ama bakmıyorum yemek yiyorumSöyle madem, doktora cumartesi mi gidiyosun. Kız değer 2000 olmadan gitme gittiğin gibi dönüyorsun
işyerinde izin problemi yaşıyorsan özele git gece bile gebelik için kan tahlili yapıyorlarya daha önce böyle birşey görmedim burdaki yöntem saçma 8.30 da alınıyormuş 10 da bitiyormuş
Kız ne meraksız gacısınhee gitmiyim mi 2000 i görmedenn sonuç çıkmıştır buarada ama bakmıyorum yemek yiyorum
ooooooo yine çok var o zaman o degerleree 5000 görene kadar 2 hafta vardır rahat herhaldeKız ne meraksız gacısınvajinal baktıracaksan 2000 karından baktıracaksan 5000 kese görünmüyor yoksa doktorla oturur dönersin
Ben vajinal baktırdım vallaooooooo yine çok var o zaman o degerleree 5000 görene kadar 2 hafta vardır rahat herhalde
ayy bende bir hamile kalsam 8.haftaya kadar doktora gitmem , valla korkutuyorlar , yok geç döllenmiş , yok kalbi atmıyor, yok kese var bebek yok , en garanti 8.hafta yaKız ne meraksız gacısınvajinal baktıracaksan 2000 karından baktıracaksan 5000 kese görünmüyor yoksa doktorla oturur dönersin
500 tl istediler özelde neyse bi yol bulacam artıkişyerinde izin problemi yaşıyorsan özele git gece bile gebelik için kan tahlili yapıyorlar
500 tl istediler özelde neyse bi yol bulacam artık
500 mü yuh !500 tl istediler özelde neyse bi yol bulacam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?