Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy bende bir hamile kalsam 8.haftaya kadar doktora gitmem , valla korkutuyorlar , yok geç döllenmiş , yok kalbi atmıyor, yok kese var bebek yok , en garanti 8.hafta ya ahh bi olsa da gitmesem
5.haftada keseyi gördüm, 6da kalp atışı kuzum benimki de geç döllenme hayatta bekleyemem 8 hafta

ayy bende bir hamile kalsam 8.haftaya kadar doktora gitmem , valla korkutuyorlar , yok geç döllenmiş , yok kalbi atmıyor, yok kese var bebek yok , en garanti 8.hafta ya ahh bi olsa da gitmesem
Bende korkudan öyle gitmiştim kuzum. Maalesef bizim gibi kayıp yaşayanların çoğu geç gitmeyi tercih ediyor
İlk randevuya gittiğimde ölüyorum sandım korkudan

Masallah hep saglikla buyusun iyi bari sana sirinlik yapmis

Bende korkudan öyle gitmiştim kuzum. Maalesef bizim gibi kayıp yaşayanların çoğu geç gitmeyi tercih ediyor
İlk randevuya gittiğimde ölüyorum sandım korkudan
Doğrudur kuzum bende öyleyim , ne alttan muayeneyi kabul ederim (acil durum olmadığı sürece) , ne de öğrenir öğrenmez doktora giderim. Arkadaşımda senin dediğini dedi , kalp atışını duymadan hamileliğini kabul etmedi , kalp atışı için gittiğinde ekrana bakamadım korkudan diyo eşi ile duyunca ağlamaya başladık diyor. Ayy bende kalp atışı için gidip de eşim tele kayıt yapıcaktı , kalbini duymuyorum dediğinde eşim elinde telle kaldı şok geçiridi resmen o anı hatırlayınca burnumun direği sızlar. Allah yaşatmasın kimseye ya.

maşallah

5.haftada keseyi gördüm, 6da kalp atışı kuzum benimki de geç döllenme hayatta bekleyemem 8 hafta
Beklemek zor ama işte bende de korku oluştu ya garantilerim kendimi , yaparım testleri oturur beklerim artık Keşkem olsa da beklesemmm ahh

Cok gecmis olsun canim insallah tez zamanda saglikli bir sekilde kavusursun yavruna Ben de alt muane taraftari degilim gercekten dayana bilirse insan en az 7. Hafta bitene kadar dayanmali ondan sonra doktora gitmeli. Bende seninle ayni seyleri yasadim Rabbim dusmanima yasatmazsin

O kdr ıyı anlıyorum kı bızım de öyle oldu . Eşim telefonuyla kaldıöyle ..
İkinci gebeliimde telefon falan sakın çıkarma dedım .
Kadın koydu cıhazı karnıma nasıl dua edıyorum. Elimi tuttu sakın ol canım bak bebeğin sağlıklı dedi. Onu duyar duymaz sadece ağladım . İnanamadım .

Düşün sonra muayenden çıktık her muayene hala eşime diyorum kı sakın video alma istemıyorum sadece o anı yaşıcam .
En son işte annem ablam gelınce onlar kayıt altına almış. Birde bugun doktorum cd verdi .
Allahım inşallah yakın zamanda sana da sağlıklı bır gebelik nasip etsın .

Ama vajınaldan korkma. Benım doktorum hiç bakmak ıstemedı vajınal . Ben görüyorum canım baksamda bişey değişmez dedi bana bende kıızıp doktor doktor gezdim boşuna umutlandım

Bu süreçte doktor çok önemlı . Hele ki biizim gibi kaybı olanlarda her gıttgımde gözlerımdekı o korkuyu görup öyle guzel konusurki benle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…