güzel artmışşş bebemmm masallah
[TD]24.04.2019[/TD]
[TD]HORMON[/TD]
[TD]BHCG[/TD]
[TD]mlU/mL[/TD]
[TD]48,79[/TD]
bugün ki sonucum kızlarrrRed Phoenix G gamzeli_bebis H E Ve diger kızlarr
5.haftada keseyi gördüm, 6da kalp atışı kuzum benimki de geç döllenme hayatta bekleyemem 8 haftaayy bende bir hamile kalsam 8.haftaya kadar doktora gitmem , valla korkutuyorlar , yok geç döllenmiş , yok kalbi atmıyor, yok kese var bebek yok , en garanti 8.hafta yaahh bi olsa da gitmesem
Kaççççç?500 tl istediler özelde neyse bi yol bulacam artık
Bende korkudan öyle gitmiştim kuzum. Maalesef bizim gibi kayıp yaşayanların çoğu geç gitmeyi tercih ediyorayy bende bir hamile kalsam 8.haftaya kadar doktora gitmem , valla korkutuyorlar , yok geç döllenmiş , yok kalbi atmıyor, yok kese var bebek yok , en garanti 8.hafta yaahh bi olsa da gitmesem
Kııız çok şükür
[TD]24.04.2019[/TD]
[TD]HORMON[/TD]
[TD]BHCG[/TD]
[TD]mlU/mL[/TD]
[TD]48,79[/TD]
Hay maşallaahh
[TD]24.04.2019[/TD]
[TD]HORMON[/TD]
[TD]BHCG[/TD]
[TD]mlU/mL[/TD]
[TD]48,79[/TD]
4 kat artmış gibi sanki kötü degildir dimiiHay maşallaahh
Çok güzel artmış kuzum ♥
Böyle güzel güzel devam etsin inşallah
2 kat dediniz 4 kat artmışşş kötü birşey degildir dimiiKııız çok şükür
evet 500 ama tek bir test değil bir kaç tane testKaççççç?
Masallah hep saglikla buyusunGördümmm gördümmm yaramazım yerınde durmadı
Eller bi ayaklara bi kafaya , biroraya bir buraya dönüyodu
Kıkır kıkır gülüyormuş gibi hareketler yapıyodu
Geçen sefer sadece el sallamıştı annem beni 4-5 hafta göremicek yazık biraz hareketli olayımda sevınsın dedi zaar yavrum
Kuzum en az %60 artış beklenıyor.4 kat artmış gibi sanki kötü degildir dimii
Masallah canim hep duzenli devam etsin insallah4 kat artmış gibi sanki kötü degildir dimii
Doğrudur kuzum bende öyleyim , ne alttan muayeneyi kabul ederim (acil durum olmadığı sürece) , ne de öğrenir öğrenmez doktora giderim. Arkadaşımda senin dediğini dedi , kalp atışını duymadan hamileliğini kabul etmedi , kalp atışı için gittiğinde ekrana bakamadım korkudan diyo eşi ile duyunca ağlamaya başladık diyor. Ayy bende kalp atışı için gidip de eşim tele kayıt yapıcaktı , kalbini duymuyorum dediğinde eşim elinde telle kaldı şok geçiridi resmen o anı hatırlayınca burnumun direği sızlar. Allah yaşatmasın kimseye ya.Bende korkudan öyle gitmiştim kuzum. Maalesef bizim gibi kayıp yaşayanların çoğu geç gitmeyi tercih ediyor
İlk randevuya gittiğimde ölüyorum sandım korkudan
maşallahGördümmm gördümmm yaramazım yerınde durmadı
Eller bi ayaklara bi kafaya , biroraya bir buraya dönüyodu
Kıkır kıkır gülüyormuş gibi hareketler yapıyodu
Geçen sefer sadece el sallamıştı annem beni 4-5 hafta göremicek yazık biraz hareketli olayımda sevınsın dedi zaar yavrum
5.haftada keseyi gördüm, 6da kalp atışı kuzum benimki de geç döllenme hayatta bekleyemem 8 hafta
Cok gecmis olsun canim insallah tez zamanda saglikli bir sekilde kavusursun yavrunaDoğrudur kuzum bende öyleyim , ne alttan muayeneyi kabul ederim (acil durum olmadığı sürece) , ne de öğrenir öğrenmez doktora giderim. Arkadaşımda senin dediğini dedi , kalp atışını duymadan hamileliğini kabul etmedi , kalp atışı için gittiğinde ekrana bakamadım korkudan diyo eşi ile duyunca ağlamaya başladık diyor. Ayy bende kalp atışı için gidip de eşim tele kayıt yapıcaktı , kalbini duymuyorum dediğinde eşim elinde telle kaldı şok geçiridi resmen o anı hatırlayınca burnumun direği sızlar. Allah yaşatmasın kimseye ya.
O kdr ıyı anlıyorum kı bızım de öyle oldu . Eşim telefonuyla kaldıöyle ..Doğrudur kuzum bende öyleyim , ne alttan muayeneyi kabul ederim (acil durum olmadığı sürece) , ne de öğrenir öğrenmez doktora giderim. Arkadaşımda senin dediğini dedi , kalp atışını duymadan hamileliğini kabul etmedi , kalp atışı için gittiğinde ekrana bakamadım korkudan diyo eşi ile duyunca ağlamaya başladık diyor. Ayy bende kalp atışı için gidip de eşim tele kayıt yapıcaktı , kalbini duymuyorum dediğinde eşim elinde telle kaldı şok geçiridi resmen o anı hatırlayınca burnumun direği sızlar. Allah yaşatmasın kimseye ya.
gözün aydın
[TD]24.04.2019[/TD]
[TD]HORMON[/TD]
[TD]BHCG[/TD]
[TD]mlU/mL[/TD]
[TD]48,79[/TD]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?