Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aminnn inşallah canım ama çok üzülüyorum haddinden fazla gözlerim dolup dolup geliyor sebepsiz
Haklısın kuzum sonuna kadar .
Çok iyi anlıyorum senı sadece ısyan etme nolur .
Rabbım beterınden saklasın .
Rabbım sizin için en güzel vakitte nasip etsın .
Doktorun ne kadar süre deneme yapmanızı istedı kuzum ?
Hanı acaba aşılaama falan düşündünüz mü?

canım doktora bakarsak hiç beklemeyelim hemen tüp bebek yapalım diyor ileri yaş olduğu için ama eşim istemiyor onun dışında belli bi zaman vermedi ama bi an önce gebelik elde etmeliyiz dedi adet olursan gel dedi adet olmayı bekliyorum

Kuzum eşin neden ısrar edıyor acaba çok şükür evet gebelik elde edıyorsunuz buda bişey ama yaş faktörünüz var evet :/

Ayy amin canımmm ya . Ne kadar süre sonra hamile kaldın peki?

Beklemek zor ama işte bende de korku oluştu ya garantilerim kendimi , yaparım testleri oturur beklerim artık Keşkem olsa da beklesemmm ahh
Olsun da inşallah geriye beklemesi kalsın kuzum benim, ayyy inşallah senin bat haftaya cumartesi dimi?

İyi bir doktorun olduğu için çok şanslısın ya . Ben malesef doktor bulamadım. Burdan arkadaşın tavsiyesi ile gittiğim vardı o da çok soğuk geldi bana. Devlet hastanesinde çok iyi bir kadın doğum doktorum vardı kist ameliyatımı yapmıştı işinin ehli şeker gibii bir adamdı ama başhekim olmuş muayene yapmıyor Napçam şu doktor işini hiç bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…