Ben kanda vermedımBeklemek zor ama işte bende de korku oluştu ya garantilerim kendimi , yaparım testleri oturur beklerim artık Keşkem olsa da beklesemmm ahh
Kuzummm rabbım sanada nasip etsın inşallaahh .maşallah
aminnn inşallah canım ama çok üzülüyorum haddinden fazla gözlerim dolup dolup geliyor sebepsizKuzummm rabbım sanada nasip etsın inşallaahh .
Rabbım bekletıyorsa en guzelını hazırlıyordur sizin için sakın aklından çıkarma
Haklısın kuzum sonuna kadar .aminnn inşallah canım ama çok üzülüyorum haddinden fazla gözlerim dolup dolup geliyor sebepsiz
canım doktora bakarsak hiç beklemeyelim hemen tüp bebek yapalım diyor ileri yaş olduğu için ama eşim istemiyor onun dışında belli bi zaman vermedi ama bi an önce gebelik elde etmeliyiz dedi adet olursan gel dedi adet olmayı bekliyorumHaklısın kuzum sonuna kadar .
Çok iyi anlıyorum senı sadece ısyan etme nolur .
Rabbım beterınden saklasın .
Rabbım sizin için en güzel vakitte nasip etsın .
Doktorun ne kadar süre deneme yapmanızı istedı kuzum ?
Hanı acaba aşılaama falan düşündünüz mü?
Kuzum eşin neden ısrar edıyor acaba çok şükür evet gebelik elde edıyorsunuz buda bişey ama yaş faktörünüz var evet :/canım doktora bakarsak hiç beklemeyelim hemen tüp bebek yapalım diyor ileri yaş olduğu için ama eşim istemiyor onun dışında belli bi zaman vermedi ama bi an önce gebelik elde etmeliyiz dedi adet olursan gel dedi adet olmayı bekliyorum
Kız benim 9dan 60 a çıktı ya2 kat dediniz 4 kat artmışşş kötü birşey degildir dimii
olacağına hatta ikiz olacağına inanıyor o yüzden şimdilik erteliyorKuzum eşin neden ısrar edıyor acaba çok şükür evet gebelik elde edıyorsunuz buda bişey ama yaş faktörünüz var evet :/
AMİİİİİİNolacağına hatta ikiz olacağına inanıyor o yüzden şimdilik erteliyor
Bu kontrolde inşallah doktorun ikna edebılrı kuzum yaolacağına hatta ikiz olacağına inanıyor o yüzden şimdilik erteliyor
Ayy amin canımmm ya . Ne kadar süre sonra hamile kaldın peki?Cok gecmis olsun canim insallah tez zamanda saglikli bir sekilde kavusursun yavrunaBen de alt muane taraftari degilim gercekten dayana bilirse insan en az 7. Hafta bitene kadar dayanmali ondan sonra doktora gitmeli. Bende seninle ayni seyleri yasadim Rabbim dusmanima yasatmazsin
Ben kanda vermedım
Olsun da inşallah geriye beklemesi kalsın kuzum benim, ayyy inşallah senin bat haftaya cumartesi dimi?Beklemek zor ama işte bende de korku oluştu ya garantilerim kendimi , yaparım testleri oturur beklerim artık Keşkem olsa da beklesemmm ahh
yok canım hiç sanmıyorumKuzum en az %60 artış beklenıyor.
İnşallah bu kadar yumurtlamaya ikiz gelir :)
İyi bir doktorun olduğu için çok şanslısın ya . Ben malesef doktor bulamadım. Burdan arkadaşın tavsiyesi ile gittiğim vardı o da çok soğuk geldi bana. Devlet hastanesinde çok iyi bir kadın doğum doktorum vardı kist ameliyatımı yapmıştı işinin ehli şeker gibii bir adamdı ama başhekim olmuş muayene yapmıyorO kdr ıyı anlıyorum kı bızım de öyle oldu . Eşim telefonuyla kaldıöyle ..
İkinci gebeliimde telefon falan sakın çıkarma dedım .
Kadın koydu cıhazı karnıma nasıl dua edıyorum. Elimi tuttu sakın ol canım bak bebeğin sağlıklı dedi. Onu duyar duymaz sadece ağladım . İnanamadım .
Düşün sonra muayenden çıktık her muayene hala eşime diyorum kı sakın video alma istemıyorum sadece o anı yaşıcam .
En son işte annem ablam gelınce onlar kayıt altına almış. Birde bugun doktorum cd verdi .
Allahım inşallah yakın zamanda sana da sağlıklı bır gebelik nasip etsın .
Ama vajınaldan korkma. Benım doktorum hiç bakmak ıstemedı vajınal . Ben görüyorum canım baksamda bişey değişmez dedi bana bende kıızıp doktor doktor gezdim boşuna umutlandım
Bu süreçte doktor çok önemlı . Hele ki biizim gibi kaybı olanlarda her gıttgımde gözlerımdekı o korkuyu görup öyle guzel konusurki benle .
yumurtlamayı iyi takip etmek lazım ben hem ateş ölçer ile hem lh testi ile hergün takip ettim günü tutturdum canım :)1609ece kuzum yaaa seninle aynı tarih satımız ben bugün yine test yaptım yine negatif ama içime umut oldun resmen adet görmeden de hamile kalınabiliyormuş.
bende günü tutturdumda nolduyumurtlamayı iyi takip etmek lazım ben hem ateş ölçer ile hem lh testi ile hergün takip ettim günü tutturdum canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?