Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1609ece kuzum ateşi kaç gibi ölçmek lazım ben evde iş yaparken aklıma geliyo ölçüyom dutin bi saatimi olsa acaba iş yaparken ateş degişebilir belki
canım uyanır uyanmaz ayaga kalkmadan hemen ölçmen lazım genelde 6-8 gibi olması lazım atıyorum bugun 8 de ölçtün yarında 8 de ölç yarım saatte bile olsa fark olabiliyor

Canim oksuruk varsa hemen dr git oksuruk bebek icin cok sakincali olabiliyor. Bende hastaydim oksuruk baslayinca annem hemen dr git bebek icin cok riskli dedi hemen hastaneye gittim sende aksatma Allah korusun dikkat et
Ayy bunu bilmiyordum giderim o zaman kuzum

1609ece kuzum ateşi kaç gibi ölçmek lazım ben evde iş yaparken aklıma geliyo ölçüyom dutin bi saatimi olsa acaba iş yaparken ateş degişebilir belki
canım uyanır uyanmaz ayaga kalkmadan hemen ölçmen lazım genelde 6-8 gibi olması lazım atıyorum bugun 8 de ölçtün yarında 8 de ölç yarım saatte bile olsa fark olabiliyor

Kızlar bu patronlar beni çıldırtacak, biliyorsunuz pazartesi günü hamile olduğumu söyledim. Cuma'da hastalıktan ölürken izin istedim vermemişlerdi çalışırsın ne olacak diye. Hamile olduğumu söylediğimde bende yeni öğrendim dedim onlara biliyordum aslında demek istemedim.

Doktor randevusuna ne zaman gideceksin dediler perşembe ya da cuma demiştim dinlenirim diye çok kötü öksürüyorum zaten, perşembe olur dediler. Bugün sabah işte konuştuk 3'te randevum 2 de çıkmam lazım karşıya gidicem çünkü dedim. Tamam dendi, ben çıkarken bir surat bir surat size anlatamam.

Hayır ne yapmam lazım, bebeği görmeyelim mi? Bu mudur? Çok kızgınım ya

patron milleti böyle kuzumiyi yapmışsın dinlenmene bak

bende bugün benim hocama söyledim benden çok sevindi neredeyse ama şöyle bir durum var şimdi izn alma olayları başlayınca her patron ne yazık ki böyle tavır yapacak mesaiden yedigin zaman sanki canlarından yiyorsun öyle zorlarına gidiyor hiç kafana takma hiç oralı bile olma 2 dakika sinir ol olacaksan sonra unut gitsinnn

Sevinmesine bunlar da sevindi duyunca, ya da yüzüme karşı öyle davrandılar bilmiyorum ama yahu hamile kadın tabi ki kusacakta, beli de ağrıyacak, doktora da gidecek. Doğru diyorsun sanki canlarından yiyormuşuz gibi

Yahu kuzu zaten benim mesai 5 buçukta bitiyor, 3 teki randevuya 2 de çıkıyorsam hadi randevuda yarım saat sürse yolla beraber gelmem 4 buçuk, bana diyo ki iyi git gel hastaneye
deseydin gelin beraber gidip gelelim hem daha rahat olur hem yol ne kadar sürüyor birlikte hesaplamış oluruz diye yani sende ayagının dibinde hastane var neden karşıyı sectin ki bebegim

deseydin gelin beraber gidip gelelim hem daha rahat olur hem yol ne kadar sürüyor birlikte hesaplamış oluruz diye yani sende ayagının dibinde hastane var neden karşıyı sectin ki bebegim
Kuzum ben evlenmeden önce karşıda oturuyordum, yıllardır o doktora giderim. Doktorumu değiştirmek istemedim, bildiğim güvendiğim biri. Hem onlara ne canım istersem köye giderim doktora ay ona da karışsınlar

Ben gebelik düşğndüğümde konrorl gittimde kan değerlerim düşüktü .
1 ay hap kullandım ilacın bitmesine 3 gün kala hamileydim :)

Şu an çıldırmadıysam daha da çıldırmam, mesaj atmış şimdi işin bitti mi? Ne zaman geliyorsun diye 1 saate anca dedim cevap bile vermedi

anam bunlar ölsen gel burda öl dicekler tövbe estf
çokmu işin varki iş yerinde ?
Yok kız benim işler hep rutin hatta son 1 saat çalışmıyoruz bile, uyuzluk olsun yani. Yazmış şimdi yarım saat için gelme sabah görüşürüz diye hay Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…