aynen oturur bebişine bakarsın bunlarlamı oynucanAllah'tan bi zeval gelmezse 6 ay sonra çıkıcam zaten, yaka silktim yaKız bunlar böyle değildi sonradan oldular
Valla doğru diyorsun, canım evladım bak anasını nelerden kurtaracakaynen oturur bebişine bakarsın bunlarlamı oynucan
Ayy vallaa ohhh evde olmak çok iyi kuzumValla doğru diyorsun, canım evladım bak anasını nelerden kurtaracak
Valla ekimin maaşını da alır eyvallah der çıkarım, iliğimi kemiğimi kuruttular bacım ya hastaneye giderken bile surat. Ben onları yolarım da şurda kaldı sayılı vakit inşallahAyy vallaa ohhh evde olmak çok iyi kuzum
Evmide temizledim ohhhh yatış :)
Haftasonu yine gezmeye gitcekmişiz ondan bugunden bitirdim temizliği ütüleri falan
Artık bizim kız isyan etti ana otur diye
Bide buzlu dondurmaları ye ye boğazım şişti
yok kız ne depresyonu tatlı ısmarlamadın ama geçtiKız sen hala daha depresyonda falan değilsin di mi seni yolarım G gamzeli_bebis
Ece bizi ekti ne edekyok kız ne depresyonu tatlı ısmarlamadın ama geçti
benim depresyonumdan nolcak 2 dakika
bu tavugun ipiyle kuuyuyamı inilirEce bizi ekti ne edek
Du eşime söylim gelirken alsınn kuzum :/Valla ekimin maaşını da alır eyvallah der çıkarım, iliğimi kemiğimi kuruttular bacım ya hastaneye giderken bile surat. Ben onları yolarım da şurda kaldı sayılı vakit inşallah
Kızzz benim yerime de gez bana devamlı çat kapı misafir geliyor, bi yere gidemiyoruz. Misafir severim başımın üstüne ama her hafta sonu habersiz bıktım inan ki.
Sana kıyamam ben boğazdan çok çekiyorum bak a101 de zencefilli şekerler var onların mentollüsünden al doktora sordum kullanabilirsin dedi boğaza çok iyi geliyor. Hele yatmadan ağzına at bi tane sabaha hiç kurumamış oluyor boğaz
Şuan önde gittiği için tahmını doğum 20 ekim
19 ekim kına gecem tamam onda gelsinŞuan önde gittiği için tahmını doğum 20 ekim
Benım tercihimde 22 ekimden önce olması
Git canim aksatma senin birde senin bebegin daha kucuk ya daha riskli olabilirAyy bunu bilmiyordumgiderim o zaman kuzum
Çok sinir bozucu bir durum o yaa, işten izin almamak için ne taklalar atıyorum ben de, Allh ıslah etsin hepsiniKızlar bu patronlar beni çıldırtacak, biliyorsunuz pazartesi günü hamile olduğumu söyledim. Cuma'da hastalıktan ölürken izin istedim vermemişlerdi çalışırsın ne olacak diye. Hamile olduğumu söylediğimde bende yeni öğrendim dedim onlara biliyordum aslında demek istemedim.
Doktor randevusuna ne zaman gideceksin dediler perşembe ya da cuma demiştim dinlenirim diye çok kötü öksürüyorum zaten, perşembe olur dediler. Bugün sabah işte konuştuk 3'te randevum 2 de çıkmam lazım karşıya gidicem çünkü dedim. Tamam dendi, ben çıkarken bir surat bir surat size anlatamam.
Hayır ne yapmam lazım, bebeği görmeyelim mi? Bu mudur? Çok kızgınım ya
Kız benimkiler de çok iyiydi inanır mısın? Hatta geçen aralık ayında yemek ücretleriyle ilgili bir sıkıntı yaşadık ben istifa etmek istedim rica minnet döndürdüler, şimdi ki tavra anlam veremiyorum. Bir de ben zırt pırt izin istemem bilirler kaldı ki bebek yani bu daha önemli ne olabilir?Du eşime söylim gelirken alsınn kuzum :/
Benımde misafir çok gelir ama üst üste okdr çok bana geldilerki
Şimdi ben gidiyorum onlara
Bende patronlarımdan çok memnundum ama inan 6 yıldır ilk defa ilk gebeliğimde izin istedim o halde bile surat astılar .
Çıkarken o kdr pişman oldular ki surat astıklarına .
Hatta git 1-2 ay kafa dinle geri gel dediler .
Ama işte için bir kere soğuyunca ne verseler kabullenmiyorsun ..
Ekime şurda ne kaldı kuzum
Eğiteceksin demi birini ?
böyle patronlara deli oluyorum işte.Du eşime söylim gelirken alsınn kuzum :/
Benımde misafir çok gelir ama üst üste okdr çok bana geldilerki
Şimdi ben gidiyorum onlara
Bende patronlarımdan çok memnundum ama inan 6 yıldır ilk defa ilk gebeliğimde izin istedim o halde bile surat astılar .
Çıkarken o kdr pişman oldular ki surat astıklarına .
Hatta git 1-2 ay kafa dinle geri gel dediler .
Ama işte için bir kere soğuyunca ne verseler kabullenmiyorsun ..
Ekime şurda ne kaldı kuzum
Eğiteceksin demi birini ?
Yarın iş çıkışı direkt kliniğe gidicem kuzum iyi ki söyledinGit canim aksatma senin birde senin bebegin daha kucuk ya daha riskli olabilir
Vicdansızlar ya, bebek bu yani daha ne diyeyim? Ki inan ki bende devamlı izin alan bir tip değilim cuma günü bile Allah var ölüyordum ekrana bile bakamıyordum ateş içindeydim yine çalıştım yani.Çok sinir bozucu bir durum o yaa, işten izin almamak için ne taklalar atıyorum ben de, Allh ıslah etsin hepsini
Anamm ben gibi terazi olacak prensesŞuan önde gittiği için tahmını doğum 20 ekim
Benım tercihimde 22 ekimden önce olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?