Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla doğru diyorsun, canım evladım bak anasını nelerden kurtaracak
Ayy vallaa ohhh evde olmak çok iyi kuzum
Evmide temizledim ohhhh yatış :)
Haftasonu yine gezmeye gitcekmişiz ondan bugunden bitirdim temizliği ütüleri falan
Artık bizim kız isyan etti ana otur diye
Bide buzlu dondurmaları ye ye boğazım şişti

Valla ekimin maaşını da alır eyvallah der çıkarım, iliğimi kemiğimi kuruttular bacım ya hastaneye giderken bile surat. Ben onları yolarım da şurda kaldı sayılı vakit inşallah

Kızzz benim yerime de gez bana devamlı çat kapı misafir geliyor, bi yere gidemiyoruz. Misafir severim başımın üstüne ama her hafta sonu habersiz bıktım inan ki.

Sana kıyamam ben boğazdan çok çekiyorum bak a101 de zencefilli şekerler var onların mentollüsünden al doktora sordum kullanabilirsin dedi boğaza çok iyi geliyor. Hele yatmadan ağzına at bi tane sabaha hiç kurumamış oluyor boğaz

Du eşime söylim gelirken alsınn kuzum :/
Benımde misafir çok gelir ama üst üste okdr çok bana geldilerki
Şimdi ben gidiyorum onlara

Bende patronlarımdan çok memnundum ama inan 6 yıldır ilk defa ilk gebeliğimde izin istedim o halde bile surat astılar .
Çıkarken o kdr pişman oldular ki surat astıklarına .
Hatta git 1-2 ay kafa dinle geri gel dediler .
Ama işte için bir kere soğuyunca ne verseler kabullenmiyorsun ..

Ekime şurda ne kaldı kuzum
Eğiteceksin demi birini ?

Çok sinir bozucu bir durum o yaa, işten izin almamak için ne taklalar atıyorum ben de, Allh ıslah etsin hepsini

Kız benimkiler de çok iyiydi inanır mısın? Hatta geçen aralık ayında yemek ücretleriyle ilgili bir sıkıntı yaşadık ben istifa etmek istedim rica minnet döndürdüler, şimdi ki tavra anlam veremiyorum. Bir de ben zırt pırt izin istemem bilirler kaldı ki bebek yani bu daha önemli ne olabilir?

Aynen bende o durumdayım çok soğudum bu hareketlerinden, suratlarından. Ekime hiçbir şey kalmadı Allah'tan Valla aşkım o meseleyi hiç konuşmadık zaman ilerleyince konuşucaz herhalde eğit derlerse eğitirim valla benlik bir şey yok.

O zencefilli şekerlerin limonlusu falan da var kuzum bana mentollüsü çok iyi geliyordu sen limon seversen ya da yoksa ondan da alabilir eşin şifa olsun inşallah, bademcik çok zor çok

böyle patronlara deli oluyorum işte.
bende eski işyerimde hiç izin almadım bi gün bile gitmemişliğim yoktu hastayken bile yerime bakcak kimse yok diye gitmiştim.
sonra nikah günü alcaktık izin istedim yarım gün sonra bişey içni daha yarım gün istedim
dediki senin bu izinler bizi germeye başladı dedi bende tamam çıkıyorum o zaman demiştim kaç defa özür dilemişti
bazen düşünmeden konuşuyorlar .

Çok sinir bozucu bir durum o yaa, işten izin almamak için ne taklalar atıyorum ben de, Allh ıslah etsin hepsini
Vicdansızlar ya, bebek bu yani daha ne diyeyim? Ki inan ki bende devamlı izin alan bir tip değilim cuma günü bile Allah var ölüyordum ekrana bile bakamıyordum ateş içindeydim yine çalıştım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…