- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.300
- 748
Nerde o tavuk? Biraz söyleneyim onabu tavugun ipiyle kuuyuyamı inilir
Zaten öyle olur ki afedersin deli gibi çalışan bir gün izin ister laf olur, millete bakarsın her gün araziVicdansızlar ya, bebek bu yani daha ne diyeyim? Ki inan ki bende devamlı izin alan bir tip değilim cuma günü bile Allah var ölüyordum ekrana bile bakamıyordum ateş içindeydim yine çalıştım yani.
19 ekim kına gecem tamam onda gelsin
Ayyynen öyleZaten öyle olur ki afedersin deli gibi çalışan bir gün izin ister laf olur, millete bakarsın her gün arazi
Akrep olmasından korkıçuyorumAnamm ben gibi terazi olacak prenses
eBen gebelik düşğndüğümde konrorl gittimde kan değerlerim düşüktü .
1 ay hap kullandım ilacın bitmesine 3 gün kala hamileydim :)
o ne demek yaaa onaylanmasa gitmeyecekmiydinn
ayıp ediyosun annesiii tabiki alırızHastane de kutlarsınız evlilik yıldönümüzü
O gününnn hattına kızıma artık bi şey alırsınız
inşallah canım benim inşallah aminnnHayırlısı ya bizlerden örnek göster abla sende bunun sadece yaşla alakası yok çünkü bekarsız yaza hepimiz hamile gireriz
Bizimde tamamlayıcı canım aslında gebelik doğum herşeyi karşılıyor kürtajı bile ücret vermedik hiç karşıladı ama bakalım karlılamazsa da karşılamasın mecbur artık. Bu arada ben hala regl olmadımcanım karşılamaz diye tahmin ediyorum ama bilemedim
bizde tamamlayıcı sağlık sigortası var gebelikle ilgili şeyleri karşılamıyor
ama sizin farklıysa bilemem :)
hayırlısı bakalım zaman ne göstereccek:)
Ay benim de terazi en sevdiğimAkrep olmasından korkıçuyorum
Sokacak kızım biizi
Sen kan verdin mi canım bir daha şimdi negatif düşünme inşallah sağlıkla artar güzel güzelnasıl sizce sanki çok fark yok aralarında sorun mu var acaba kızlar yine ilk idrar ile degill
bizimki valal gebelik muayenesi bile olsa karşılamıyor.Bizimde tamamlayıcı canım aslında gebelik doğum herşeyi karşılıyor kürtajı bile ücret vermedik hiç karşıladı ama bakalım karlılamazsa da karşılamasın mecbur artık. Bu arada ben hala regl olmadım4 gün gün önce test yapmasam ihtimal vericem ama .. 26-27 döngüm 27.gündeyim. ben 27gün sabahı olurdum en geç. Dün kv nin pencere kapı allah ne verdiyse tüm evi temizledim. Bu sabah kendi evimi camları heryeri temizledim kesin geldi dedim dedim 2 kere yoğun akıntı geldi açık renk hala regl yok çok ağrıyo karnım belim ama gelir heralde akşama kadar
şaka diyom bebikom zaten gitcektime
o ne demek yaaa onaylanmasa gitmeyecekmiydinn
Aman aman akrep yoookAkrep olmasından korkıçuyorum
Sokacak kızım biizi
Seni ıstırırım
Bizim karı koca ikizlerSeni ıstırırımSeni severim bilirsin ayy senin burcun ne aşkısı?
O kötüymüş canım yaa.bizimki valal gebelik muayenesi bile olsa karşılamıyor.
allahtan benim doktorum pco adet düzensizliği falan yazıyo kağıda öyle karşılıyo
inşalalh gelmez yaaaa hala bir umut var kırmızı gelene kadar
inşalalh gelmez canım yaaa bakalımmmO kötüymüş canım yaa.
Valla bende öyle diyorum ama sabahtan beri ped le dolaşıyorum gelen giden bişey yok ama belim bayaa ağrıyo geldi gelecek gibien son geçen sene bu zamanlarda işte süpriz gebelikte böyle olmuştum günlerce ped takmıştım geldi gelecek diye de test yapmak aklıma gelmemişti ptesi test yaptığım için benim umudum yok gelir kendile akşama kadar
❣❣inşalalh gelmez canım yaaa bakalımmm
Benim de tamamlayıcı ama karşılıyor diye biliyorum. Benim kadar doktora giden yoktur heralde, onca hastanede yattım, emarlar ilaçlar her şeyi karşıladı.canım karşılamaz diye tahmin ediyorum ama bilemedim
bizde tamamlayıcı sağlık sigortası var gebelikle ilgili şeyleri karşılamıyor
ama sizin farklıysa bilemem :)
hayırlısı bakalım zaman ne göstereccek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?