Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vicdansızlar ya, bebek bu yani daha ne diyeyim? Ki inan ki bende devamlı izin alan bir tip değilim cuma günü bile Allah var ölüyordum ekrana bile bakamıyordum ateş içindeydim yine çalıştım yani.
Zaten öyle olur ki afedersin deli gibi çalışan bir gün izin ister laf olur, millete bakarsın her gün arazi

Bizimde tamamlayıcı canım aslında gebelik doğum herşeyi karşılıyor kürtajı bile ücret vermedik hiç karşıladı ama bakalım karlılamazsa da karşılamasın mecbur artık. Bu arada ben hala regl olmadım 4 gün gün önce test yapmasam ihtimal vericem ama .. 26-27 döngüm 27.gündeyim. ben 27gün sabahı olurdum en geç. Dün kv nin pencere kapı allah ne verdiyse tüm evi temizledim. Bu sabah kendi evimi camları heryeri temizledim kesin geldi dedim dedim 2 kere yoğun akıntı geldi açık renk hala regl yok çok ağrıyo karnım belim ama gelir heralde akşama kadar

bizimki valal gebelik muayenesi bile olsa karşılamıyor.
allahtan benim doktorum pco adet düzensizliği falan yazıyo kağıda öyle karşılıyo
inşalalh gelmez yaaaa hala bir umut var kırmızı gelene kadar

bizimki valal gebelik muayenesi bile olsa karşılamıyor.
allahtan benim doktorum pco adet düzensizliği falan yazıyo kağıda öyle karşılıyo
inşalalh gelmez yaaaa hala bir umut var kırmızı gelene kadar
O kötüymüş canım yaa.
Valla bende öyle diyorum ama sabahtan beri ped le dolaşıyorum gelen giden bişey yok ama belim bayaa ağrıyo geldi gelecek gibi en son geçen sene bu zamanlarda işte süpriz gebelikte böyle olmuştum günlerce ped takmıştım geldi gelecek diye de test yapmak aklıma gelmemişti ptesi test yaptığım için benim umudum yok gelir kendile akşama kadar

inşalalh gelmez canım yaaa bakalımmm

Benim de tamamlayıcı ama karşılıyor diye biliyorum. Benim kadar doktora giden yoktur heralde, onca hastanede yattım, emarlar ilaçlar her şeyi karşıladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…