Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de tamamlayıcı ama karşılıyor diye biliyorum. Benim kadar doktora giden yoktur heralde, onca hastanede yattım, emarlar ilaçlar her şeyi karşıladı.
o zaman fark vardırr aralarında
bizim anadolu hayat tamamlayıcı sağlık sigortası ama karşılamıyorrrr gebelik hariç herşeyi karşılıyor testler muayene fln ama anlaşmaları öyle gebeliği karşılamıyor.

Hee anlaşmaya göredir evet, benimki gebelikte muayene ve testleri karşılıyor ama doğum yok onu cepten maalesef

bizimki valal gebelik muayenesi bile olsa karşılamıyor.
allahtan benim doktorum pco adet düzensizliği falan yazıyo kağıda öyle karşılıyo
inşalalh gelmez yaaaa hala bir umut var kırmızı gelene kadar
Kuzum o sigortayı ona göre yaptırman gerekiyodu .
Bence hamile kalmadan sigortanı yenılet .
3 ay gibi bir bekleme süresi istiyolar yalnız .
3 aydan sonra gebelikle ilgili olan şeyler ücretsiz

Kuzum o sigortayı ona göre yaptırman gerekiyodu .
Bence hamile kalmadan sigortanı yenılet .
3 ay gibi bir bekleme süresi istiyolar yalnız .
3 aydan sonra gebelikle ilgili olan şeyler ücretsiz
canım bu benim ayarladıgım birşey değil eşim mercedes benz çalışanı
onlara yapılan bi sigorta
belli bi ücretle eşleride yararlanabiliyor.
mesela benim için 300 mü 350 mi ne öyle bi ücret veriyor yılda 8 defa yararlanabiliyorum.
sadece gebelik hariç herşeyden. :)

Bizim karı koca ikizler Az daha erken becerebilseydik ikizler bebesi de yakışırdı ortaya Ama terazi favorim çok tatlısınız
Ayy senin kızda terazi Sanatçı ruhlu ve naif bir kız olucak teraziler çocukken sanatla alakalı bir alana yönlendirilirse yüksek ihtimalle başarılı oluyorlar. Senelerce tiyatro yaptım ve profesyonel tenisçiyim uyumlu çocuklarız gönder yapsın

Valla mı, bizim de herkesin ortak temennisi bu ara sanatçı olması Sporcu diyen pek olmadı maalesef bana çekerse diye muhtemelen boy 1,5 en 40 kilo pek şansı olmaz

Valla mı, bizim de herkesin ortak temennisi bu ara sanatçı olması Sporcu diyen pek olmadı maalesef bana çekerse diye muhtemelen boy 1,5 en 40 kilo pek şansı olmaz
Sanata yönlendirdiğin anda ihya oluyoruz, ilgimiz var Kız benim anam babam selvi miydi nolcak allasen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…