1 kilo soğan lütfenayıp ediyosun annesiii tabiki alırız
hadi iyisin duru bebişe kübi teyzesinden 1 adet patates
o zaman fark vardırr aralarındaBenim de tamamlayıcı ama karşılıyor diye biliyorum. Benim kadar doktora giden yoktur heralde, onca hastanede yattım, emarlar ilaçlar her şeyi karşıladı.
Hee anlaşmaya göredir evet, benimki gebelikte muayene ve testleri karşılıyor ama doğum yok onu cepten maalesefo zaman fark vardırr aralarında
bizim anadolu hayat tamamlayıcı sağlık sigortası ama karşılamıyorrrr gebelik hariç herşeyi karşılıyor testler muayene fln ama anlaşmaları öyle gebeliği karşılamıyor.
Senin terazi olur büyük ihtimalle
İnşallah bebeğim Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin senin deSenin terazi olur büyük ihtimalle
Benım sınırda
Kuzum o sigortayı ona göre yaptırman gerekiyodu .bizimki valal gebelik muayenesi bile olsa karşılamıyor.
allahtan benim doktorum pco adet düzensizliği falan yazıyo kağıda öyle karşılıyo
inşalalh gelmez yaaaa hala bir umut var kırmızı gelene kadar
Duru için değerkredi çekmem gerekebilir
Aman sağlıklı olsunda Akrep olsun beeİnşallah bebeğim Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin senin de
canım bu benim ayarladıgım birşey değil eşim mercedes benz çalışanıKuzum o sigortayı ona göre yaptırman gerekiyodu .
Bence hamile kalmadan sigortanı yenılet .
3 ay gibi bir bekleme süresi istiyolar yalnız .
3 aydan sonra gebelikle ilgili olan şeyler ücretsiz
Tabi ki canım sağlıktan ötesi var mıAman sağlıklı olsunda Akrep olsun bee
ay çok güldüm elçin yaDuru için değer
Topikte diğer kızlardan da 1 kilo patates 1 kilo soğan artık kızlat ortaya karışık çocuğa bir gelecek yapmak istiyorum
Ayy senin kızda teraziBizim karı koca ikizlerAz daha erken becerebilseydik ikizler bebesi de yakışırdı ortaya Ama terazi favorim çok tatlısınız
Valla mı, bizim de herkesin ortak temennisi bu ara sanatçı olmasıAyy senin kızda teraziSanatçı ruhlu ve naif bir kız olucak teraziler çocukken sanatla alakalı bir alana yönlendirilirse yüksek ihtimalle başarılı oluyorlar. Senelerce tiyatro yaptım ve profesyonel tenisçiyim uyumlu çocuklarız gönder yapsın
Sanata yönlendirdiğin anda ihya oluyoruz, ilgimiz varValla mı, bizim de herkesin ortak temennisi bu ara sanatçı olmasıSporcu diyen pek olmadı maalesef bana çekerse diye muhtemelen boy 1,5 en 40 kilo pek şansı olmaz
Babası da diyo ki veteriner olsun Saldıray’a bakarSanata yönlendirdiğin anda ihya oluyoruz, ilgimiz varKız benim anam babam selvi miydi nolcak allasen
Çok mantıklı, bizde hayvan bol hadi kızım kurtar biziBabası da diyo ki veteriner olsun Saldıray’a bakar
He ya valla Allah yardım etsin ssk sı da yok bu bebelerinÇok mantıklı, bizde hayvan bol hadi kızım kurtar bizi
Yediği mama bile benim yediğim yemekten pahalı ya çarlinin keyfi kimsede yok yeminleHe ya valla Allah yardım etsin ssk sı da yok bu bebelerin
Yediği mama bile benim yediğim yemekten pahalı ya çarlinin keyfi kimsede yok yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?