- 13 Ekim 2016
- 165
- 128
- 103
- 30
Cok tesekkur ederimmasallah sağ salim kucagınıza alın inşalah
Ayy o kuzum nasıl oldu iyi mi?Bir Çarliston Bey kolay yetişmio ki bebeğimBu ara bizim de coştu masraf araba çarpan bi kediyi göndermiştik veterinere hala orda
Cok tesekkur ederim Allah herkese nasip etsin inshallah ❤Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ya valla ilk başta çok kötüydü durumu, hiç umudum da yoktu ama adam çok iyi bakmış, Allah da yardım etmiş, bayağı toparlamış, bir ayağında ve çenede kırık varmış ama yavaş yavaş kaynayacak çene dedi, ayağına da atel takacaktı.Ayy o kuzum nasıl oldu iyi mi?
Aminnn Aminn ❤❤Allah herkese nasip etsin bu guzel duyguyu. Hepiniz icin dua ediyorum.hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah aminnn
Ah yavrum beniim, inşallah iyileşir hemencecik kıyamam onaYa valla ilk başta çok kötüydü durumu, hiç umudum da yoktu ama adam çok iyi bakmış, Allah da yardım etmiş, bayağı toparlamış, bir ayağında ve çenede kırık varmış ama yavaş yavaş kaynayacak çene dedi, ayağına da atel takacaktı.
Valla ben onu hiç görmedim, kaza nasıl oldu onu da bilmiyorum, eve doğru yürüyodum bi baktım kenarda bir kedi yatıyor, mahalleden birileri daha vardı onlardan gelen soran oldu sağ olsunlar. Ama tahminimizden çok iyi Allah şükür canımAh yavrum beniim, inşallah iyileşir hemencecik kıyamam onaBu çocuğa çarpan öküz nerdeydi? O da geldi mi sizinle veterinere?
Bende denk gelip götürürdüm hep, bir tanesi gözümüzün önünde ezdi hayvanı durmadı bile bastı gitti hiç çıkmaz aklımdan plakası bile pislik.Valla ben onu hiç görmedim, kaza nasıl oldu onu da bilmiyorum, eve doğru yürüyodum bi baktım kenarda bir kedi yatıyor, mahalleden birileri daha vardı onlardan gelen soran oldu sağ olsunlar. Ama tahminimizden çok iyi Allah şükür canım
Canım benim Allah sizden de razı olsun, kaç yavruya ev oldunuz, Rabbim sizin de dualarınızı kabul etsin hepBende denk gelip götürürdüm hep, bir tanesi gözümüzün önünde ezdi hayvanı durmadı bile bastı gitti hiç çıkmaz aklımdan plakası bile pislik.
İnşallah iyi olur o yavrum.. Allah razı olsun kuzum senden, rabbimde muhtaç anında sana böyle uzansın inşallah
Benımde eşiö sayesinde yapıldı kuzum .canım bu benim ayarladıgım birşey değil eşim mercedes benz çalışanı
onlara yapılan bi sigorta
belli bi ücretle eşleride yararlanabiliyor.
mesela benim için 300 mü 350 mi ne öyle bi ücret veriyor yılda 8 defa yararlanabiliyorum.
sadece gebelik hariç herşeyden. :)
valla yenilettik şimdi bu sefer koç allianz 570 e yaptırmış eşim 8 hak yinee ama güzel bişey mesela medicalpark eşimden renkli doppler ultrson istemişti 350 den 300 e düştü.Benımde eşiö sayesinde yapıldı kuzum .
eşim belirtti gebelik dahil olsun üstünü veririm dedi . 1200 tl ye yaptık . Normalde hamile olup bu sigortayı yaptırdıgında 6000 civarı ..
İnşallah çıkmaz canımvalla yenilettik şimdi bu sefer koç allianz 570 e yaptırmış eşim 8 hak yinee ama güzel bişey mesela medicalpark eşimden renkli doppler ultrson istemişti 350 den 300 e düştü.
şafakta tamamlayıcıyı kullanarak bedava halleetmiş bugun.
yarın cekilcekmiş ultrason bakalım ne cıkacakkkk inşallah varikosel falan cıkmazda ameliyatlık bi durumu olmaz kıyamam ben ona
Aammaann ye gitsinBen yinee yimecelerrroff hep açım yaaa
İnşallah canım benim güzel haberlerle gelirsin, baba adayınızı da vitaminle, fındıkla, fıstıkla besleriz artık her şey yoluna girer bi bakmışsınvalla yenilettik şimdi bu sefer koç allianz 570 e yaptırmış eşim 8 hak yinee ama güzel bişey mesela medicalpark eşimden renkli doppler ultrson istemişti 350 den 300 e düştü.
şafakta tamamlayıcıyı kullanarak bedava halleetmiş bugun.
yarın cekilcekmiş ultrason bakalım ne cıkacakkkk inşallah varikosel falan cıkmazda ameliyatlık bi durumu olmaz kıyamam ben ona
valla bi kür gördüm zeytinyağı ve incir kürü diye geciyor.İnşallah canım benim güzel haberlerle gelirsin, baba adayınızı da vitaminle, fındıkla, fıstıkla besleriz artık her şey yoluna girer bi bakmışsın
Aynen öyle, soğuk sıkım keçi boynuzu pekmezi özellikle çok iyiG gamzeli_bebis kuzum mutlaka keçi boynuzu pekmezi günde iki kere içir çok faydası varmış spermlere
Kız benimkiler de çok iyiydi inanır mısın? Hatta geçen aralık ayında yemek ücretleriyle ilgili bir sıkıntı yaşadık ben istifa etmek istedim rica minnet döndürdüler, şimdi ki tavra anlam veremiyorum. Bir de ben zırt pırt izin istemem bilirler kaldı ki bebek yani bu daha önemli ne olabilir?
Aynen bende o durumdayım çok soğudum bu hareketlerinden, suratlarından. Ekime hiçbir şey kalmadı Allah'tanValla aşkım o meseleyi hiç konuşmadık zaman ilerleyince konuşucaz herhalde eğit derlerse eğitirim valla benlik bir şey yok.
O zencefilli şekerlerin limonlusu falan da var kuzum bana mentollüsü çok iyi geliyordu sen limon seversen ya da yoksa ondan da alabilir eşin şifa olsun inşallah, bademcik çok zor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?