Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy o kuzum nasıl oldu iyi mi?
Ya valla ilk başta çok kötüydü durumu, hiç umudum da yoktu ama adam çok iyi bakmış, Allah da yardım etmiş, bayağı toparlamış, bir ayağında ve çenede kırık varmış ama yavaş yavaş kaynayacak çene dedi, ayağına da atel takacaktı.

Ah yavrum beniim, inşallah iyileşir hemencecik kıyamam ona Bu çocuğa çarpan öküz nerdeydi? O da geldi mi sizinle veterinere?

Ah yavrum beniim, inşallah iyileşir hemencecik kıyamam ona Bu çocuğa çarpan öküz nerdeydi? O da geldi mi sizinle veterinere?
Valla ben onu hiç görmedim, kaza nasıl oldu onu da bilmiyorum, eve doğru yürüyodum bi baktım kenarda bir kedi yatıyor, mahalleden birileri daha vardı onlardan gelen soran oldu sağ olsunlar. Ama tahminimizden çok iyi Allah şükür canım

Bende denk gelip götürürdüm hep, bir tanesi gözümüzün önünde ezdi hayvanı durmadı bile bastı gitti hiç çıkmaz aklımdan plakası bile pislik.

İnşallah iyi olur o yavrum.. Allah razı olsun kuzum senden, rabbimde muhtaç anında sana böyle uzansın inşallah

Canım benim Allah sizden de razı olsun, kaç yavruya ev oldunuz, Rabbim sizin de dualarınızı kabul etsin hep

Benımde eşiö sayesinde yapıldı kuzum .
eşim belirtti gebelik dahil olsun üstünü veririm dedi . 1200 tl ye yaptık . Normalde hamile olup bu sigortayı yaptırdıgında 6000 civarı ..

Benımde eşiö sayesinde yapıldı kuzum .
eşim belirtti gebelik dahil olsun üstünü veririm dedi . 1200 tl ye yaptık . Normalde hamile olup bu sigortayı yaptırdıgında 6000 civarı ..
valla yenilettik şimdi bu sefer koç allianz 570 e yaptırmış eşim 8 hak yinee ama güzel bişey mesela medicalpark eşimden renkli doppler ultrson istemişti 350 den 300 e düştü.
şafakta tamamlayıcıyı kullanarak bedava halleetmiş bugun.
yarın cekilcekmiş ultrason bakalım ne cıkacakkkk inşallah varikosel falan cıkmazda ameliyatlık bi durumu olmaz kıyamam ben ona

İnşallah çıkmaz canım

İnşallah canım benim güzel haberlerle gelirsin, baba adayınızı da vitaminle, fındıkla, fıstıkla besleriz artık her şey yoluna girer bi bakmışsın

İnşallah canım benim güzel haberlerle gelirsin, baba adayınızı da vitaminle, fındıkla, fıstıkla besleriz artık her şey yoluna girer bi bakmışsın
valla bi kür gördüm zeytinyağı ve incir kürü diye geciyor.
tavuk ecenin komşusuda incirin faydasını görmüş diye aklıma yattı.
eve giderken kuru incir alıp ona başlıycam eşim için
ve öksürüğe falanda iyi geliyormuş bu kür benim eşim devamlı öksürür.
sperm e iyi gelen şeyleri araştırdım süt ürünleri c vitamini fındık fıstık çikolata falan yazıyor.
her akşam bi bardak süt çilek ceviz falan blenderdan çekip içiriyim diyorumm yandı kocam 100 kg yapcam galiba onu D:
bu arada hepinizin güzel yüreğini pozitifliğini yerim canlarım

Onlar şuan seni çıkartamazlar çıkartırlarsa dava açsan donlarına kadar alırsın bunu biliyorlar ve eminim ki küçük yerlerde çok olur bu seni yıldırıp ıstıfa etmeye zorlayacaklar sakın yılma nerden baksan 8 milyara yakın para alacaksın belki de daha fazla bundan mahrum kalma o yüzden sinirlerine hakim ol he de geç hiç takma sana imada bulunurlarsada cıkartıcaz gibisinden tehtit et dava açarım size diye boşuna böyle insanlar için sinirlenip hem bebeği hem kendini üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…