Bizim de mesela oğlumda öyleydi gebeliği karşılıyodu doğum hariç ama tam 1 ay kala poliçe değişti doğumda ücretsiz oldu bizimHee anlaşmaya göredir evet, benimki gebelikte muayene ve testleri karşılıyor ama doğum yok onu cepten maalesef
Ay yavrum tam kısmetiyle gelmiş maşallahBizim de mesela oğlumda öyleydi gebeliği karşılıyodu doğum hariç ama tam 1 ay kala poliçe değişti doğumda ücretsiz oldu bizimşanslı geldi oğlum. Şimdide herşeyi kapsıyor. Genetik test hariç. Muhtemelen aşılama da karşılamaz .. neyse hala regl olmadım belki aşılamaya gerek kalmaz
İnşallah canım bakalımAy yavrum tam kısmetiyle gelmiş maşallahHakkında hayırlısı olsun canım benim, inşallah müjdeyle gelirsin hiç belli olmaz
Biraz uzak kalacağım diye yazmıştıBerraAksa_K canımmm gunun geçmiş gelen gıden varmı ?
Ozaman şimdilik kaldırayımBiraz uzak kalacağım diye yazmıştı
Adet olmuş olabilir emin değilim
İnşallah canımOzaman şimdilik kaldırayım
İnşallah güzrl haberlerle gelir
Kızlar karnım ağrıyor
Çok normal kuzum .Kızlar karnım ağrıyor
Sabahlar olmasınBaşladım
Çilek süt fındık bi tatlıkaşığı keçiboynuzu özü koydum
Bakalım bn o spermleri ışık hızına getirmiyommu 2 ayaSabahlar olmasın
Fişeeeekk gibimmmm gelicekler o yumurtayaBakalım bn o spermleri ışık hızına getirmiyommu 2 aya
Yok şimdi abartmiyim o kadar şiddetli dayanılmaz birşey değil ama benim adetlerimde ağrısız sancısız geçer normalde birtek gögusume su degse acırdı şimdi böyle agrım olunca karnım da korktum açıkçasıÇok normal kuzum .
İnan ben kaç gğn üst üste test yaptıgım halde regl günü regl olucam sandım okdr çok sancım oldu .
İçini ferah tut .Yok şimdi abartmiyim o kadar şiddetli dayanılmaz birşey değil ama benim adetlerimde ağrısız sancısız geçer normalde birtek gögusume su degse acırdı şimdi böyle agrım olunca karnım da korktum açıkçası
Yok bebeğim öyle şiddetli değil şancı hafif ağrı şeklinde ama işte ben regl olurken bile ağrı şancı çekmeyince bu olayda biraz tırstım gün içinde de ani sert kramplarim oldu o yüzden korktum bir sorun mu var acaba diye inşallah yoktur yarın ben yine kan veririm doktora pazartesi giderimKuzu normalde adet günün yarın ya normaldir inşallah diğer kızlardada olmuştu çok şiddet limi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?