Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hee anlaşmaya göredir evet, benimki gebelikte muayene ve testleri karşılıyor ama doğum yok onu cepten maalesef
Bizim de mesela oğlumda öyleydi gebeliği karşılıyodu doğum hariç ama tam 1 ay kala poliçe değişti doğumda ücretsiz oldu bizim şanslı geldi oğlum. Şimdide herşeyi kapsıyor. Genetik test hariç. Muhtemelen aşılama da karşılamaz .. neyse hala regl olmadım belki aşılamaya gerek kalmaz

Ay yavrum tam kısmetiyle gelmiş maşallah Hakkında hayırlısı olsun canım benim, inşallah müjdeyle gelirsin hiç belli olmaz

Çok normal kuzum .
İnan ben kaç gğn üst üste test yaptıgım halde regl günü regl olucam sandım okdr çok sancım oldu .
Yok şimdi abartmiyim o kadar şiddetli dayanılmaz birşey değil ama benim adetlerimde ağrısız sancısız geçer normalde birtek gögusume su degse acırdı şimdi böyle agrım olunca karnım da korktum açıkçası

İçini ferah tut .
Bebeğin tutunmaya çalışıyor anası ayakları kaldır dinlen

Kuzu normalde adet günün yarın ya normaldir inşallah diğer kızlardada olmuştu çok şiddet limi
Yok bebeğim öyle şiddetli değil şancı hafif ağrı şeklinde ama işte ben regl olurken bile ağrı şancı çekmeyince bu olayda biraz tırstım gün içinde de ani sert kramplarim oldu o yüzden korktum bir sorun mu var acaba diye inşallah yoktur yarın ben yine kan veririm doktora pazartesi giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…