Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya birde birşey soyliycem anladigim kadarıyla şuan bende sadece döllenen yumurta var dimi gidip bir yere yerleşmemiş dolanıyor yerleşirse hamile olmuş olucam herhalde yerleşememe ihtimali yüzde kaç acaba H E

İyi bari kuzum aman dikkat et

Benim bildiğin yerleşmeden hcg salgılanmıyor kuzum yerleşmiş olması gerek

Doğru söylüyorsun kuzum, aslında beni severler ama belki de zaten 6 ay sonra çıkıcam diye bana verdikleri maaş gözlerine batıyordur belli olmaz yani. Babamın oğlu değil sonuçta

Çıkaramazlar di mi kuzum? Ben sabretmeye çalışıcam çünkü, hayır ben anlayamıyorum çalışıyoruz diye bebeği mi görmeyeceğim 9 ay

1609ece kuzum sancı normal, yerleşme sancısı deniyor galiba emin değilim ben ölüyordum kasık bel bacak ağrısından hatta iki adım atınca bile ağrıdan fena oluyordum

Kızlar hepinize hayırlı geceler

Ben son günlerde çok sinirli depresif bi insan oldum özellikle bugün tavan yaptı herşeye sinir oluyorum
yani aslında normal şeyler ama benim sinirime dokunuyor
aslında gayet pozitif bi insanım normalde, hatta polyanna bile der yakınlarım

Bugün tüm gün stres ve sinir hali vardı üzerimde ama sonradan da birden sakinleşiyorum falan
inşallah hamileyimdir yoksa yandım
böyle belirti mi olur demeyin
çünkü diğer aylardan farklı yaşadığım tek şey diyebilirim

Hamile olan arkadaşlar sizde sinir agresiflik falan oluyor mu? Red Phoenix H E 1609ece

Canım benım 10 haftalıkken falan başladı sinir hali

Canım yerleştikten sonra hcg salgılanmaya başlıyor ama bu ağrılar en az 1 hafta devam edebilir. Ben 4 5 gebelik yaşadım hepsinde böyşeydi hatta bende regl sancısı çekmem hiç yani ama gebeliklerde 4 5 gün şiddetli ağrı yaşarım azalır bu yavaş yavaş. Çoğu kişide olur yani. Bende dün kesin artık olmam lazımdı oldum ha oldum dedim ağrıdan dün ölüyodum valla bacağıma haşa vuruyo ağrı aşırı da gaz var gelen giden de yok test mest yapasım da yok da bakalım bugün gelecek mi pede bulaşan sarı akıntı var bide su gibi akıntı var ben bu belirtilere göre hamilwyim ama kendimi kaptırmak istemiyorum hiç nedense kaç aydır negatif görmekten. Testten de hevesim kaçtı ama ilk kez heralde 28.güne geçti gecikme şu an

Bakalım bn o spermleri ışık hızına getirmiyommu 2 aya
Kuzum sen keainlkle keçibpynuzu kaynat içir bak ben eşime 5 6 gün yaptm onun bile faydası olduğunu düşündüm kendi bile dedi daha enerjim hissediyorum diye ❣ 6 7 taneyi kır mimik mnik 500 ml su da 3 dk kaynat 15 dk dinlenip yarıaı gece yatarken yarısı sabah ç karnına bu yaptıkların yanında bence sen bunu da dene canım

Maaşını kesmelerine felan izin verme böyle haklarida yok çünkü çıkartamazlar canim ama sen sert durursan bu bizi şikayet etmez nasıl olsa diye gorurlerse çıkartırlar

Eklentiler

• Screenshot_20190426-070253.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 32

Eklentiler

• Screenshot_20190426-070233.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 31
Allah razı olsun kuzum, beni işten de çıkartamıyorlar hamileyim diye anladığım kadarıyla zaten izin vermemeleri gibi bir durum söz konusu bile olamaz, hiçbir şey benim bebeğimden daha önemli değil Zeybltaslan

Tahammülsüzlük var bende az biraz kuzum

canım ben o kürü yada incir kürünü yapcaktım. ikisini bir arada denemek istemedim
inciri ilk denemek geçti içimden.
şimdilik sabahları 3 yemek kaşıgı zeytinyağının içine 2 inciri doğrayıp 1 gün bekletiyorsun ertesi sabah yiyor zeytinyağını dökmeden sürekli 2 incir ekleyerek 1 ay yapın diyor.
spermlere öksürüğe herşeye faydalıymış.
şimdilik sabahları bunu akşmlarıda süt-çilek-fındık-keçiboynuzu denicem
2. ayda senin dediğini yapıcam

inşalalh gelmez canım test vars yapsanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…