Yatağıma girdim dümdüz yatıyorum yada kivriliyorum olmaz mi öyle ters dönmem lazım yoksa ayağımı dikmem içinİçini ferah tut .
Bebeğin tutunmaya çalışıyor anası ayakları kaldır dinlen
Ay ne bilim ben hep kaldırdımYatağıma girdim dümdüz yatıyorum yada kivriliyorum olmaz mi öyle ters dönmem lazım yoksa ayağımı dikmem için
Yok bebeğim öyle şiddetli değil şancı hafif ağrı şeklinde ama işte ben regl olurken bile ağrı şancı çekmeyince bu olayda biraz tırstım gün içinde de ani sert kramplarim oldu o yüzden korktum bir sorun mu var acaba diye inşallah yoktur yarın ben yine kan veririm doktora pazartesi giderim
Benim bildiğin yerleşmeden hcg salgılanmıyor kuzum yerleşmiş olması gerekYa birde birşey soyliycem anladigim kadarıyla şuan bende sadece döllenen yumurta var dimi gidip bir yere yerleşmemiş dolanıyor yerleşirse hamile olmuş olucam herhalde yerleşememe ihtimali yüzde kaç acabaH E
Doğru söylüyorsun kuzum, aslında beni severler ama belki de zaten 6 ay sonra çıkıcam diye bana verdikleri maaş gözlerine batıyordur belli olmaz yani. Babamın oğlu değil sonuçtaOnlar şuan seni çıkartamazlar çıkartırlarsa dava açsan donlarına kadar alırsın bunu biliyorlar ve eminim ki küçük yerlerde çok olur bu seni yıldırıp ıstıfa etmeye zorlayacaklar sakın yılma nerden baksan 8 milyara yakın para alacaksın belki de daha fazla bundan mahrum kalma o yüzden sinirlerine hakim ol he de geç hiç takma sana imada bulunurlarsada cıkartıcaz gibisinden tehtit et dava açarım size diye boşuna böyle insanlar için sinirlenip hem bebeği hem kendini üzme.
Canım benım 10 haftalıkken falan başladı sinir haliKızlar hepinize hayırlı geceler
Ben son günlerde çok sinirli depresif bi insan oldum özellikle bugün tavan yaptı herşeye sinir oluyorum
yani aslında normal şeyler ama benim sinirime dokunuyor
aslında gayet pozitif bi insanım normalde, hatta polyanna bile der yakınlarım
Bugün tüm gün stres ve sinir hali vardı üzerimde ama sonradan da birden sakinleşiyorum falan
inşallah hamileyimdir yoksa yandım
böyle belirti mi olur demeyin
çünkü diğer aylardan farklı yaşadığım tek şey diyebilirim
Hamile olan arkadaşlar sizde sinir agresiflik falan oluyor mu?Red Phoenix H E 1609ece
Canım benım 10 haftalıkken falan başladı sinir hali
Canım yerleştikten sonra hcg salgılanmaya başlıyor ama bu ağrılar en az 1 hafta devam edebilir. Ben 4 5 gebelik yaşadım hepsinde böyşeydi hatta bende regl sancısı çekmem hiç yani ama gebeliklerde 4 5 gün şiddetli ağrı yaşarım azalır bu yavaş yavaş. Çoğu kişide olur yani. Bende dün kesin artık olmam lazımdı oldum ha oldum dedim ağrıdan dün ölüyodum valla bacağıma haşa vuruyo ağrı aşırı da gaz varYa birde birşey soyliycem anladigim kadarıyla şuan bende sadece döllenen yumurta var dimi gidip bir yere yerleşmemiş dolanıyor yerleşirse hamile olmuş olucam herhalde yerleşememe ihtimali yüzde kaç acabaH E
Kuzum sen keainlkle keçibpynuzu kaynat içir bak ben eşime 5 6 gün yaptm onun bile faydası olduğunu düşündüm kendi bile dedi daha enerjim hissediyorum diye ❣ 6 7 taneyi kır mimik mnik 500 ml su da 3 dk kaynat 15 dk dinlenip yarıaı gece yatarken yarısı sabah ç karnına bu yaptıkların yanında bence sen bunu da dene canımBakalım bn o spermleri ışık hızına getirmiyommu 2 aya
Doğru söylüyorsun kuzum, aslında beni severler ama belki de zaten 6 ay sonra çıkıcam diye bana verdikleri maaş gözlerine batıyordur belli olmaz yani. Babamın oğlu değil sonuçta
Çıkaramazlar di mi kuzum? Ben sabretmeye çalışıcam çünkü, hayır ben anlayamıyorum çalışıyoruz diye bebeği mi görmeyeceğim 9 ay
Doğru söylüyorsun kuzum, aslında beni severler ama belki de zaten 6 ay sonra çıkıcam diye bana verdikleri maaş gözlerine batıyordur belli olmaz yani. Babamın oğlu değil sonuçta
Çıkaramazlar di mi kuzum? Ben sabretmeye çalışıcam çünkü, hayır ben anlayamıyorum çalışıyoruz diye bebeği mi görmeyeceğim 9 ay
Tahammülsüzlük var bende az biraz kuzumKızlar hepinize hayırlı geceler
Ben son günlerde çok sinirli depresif bi insan oldum özellikle bugün tavan yaptı herşeye sinir oluyorum
yani aslında normal şeyler ama benim sinirime dokunuyor
aslında gayet pozitif bi insanım normalde, hatta polyanna bile der yakınlarım
Bugün tüm gün stres ve sinir hali vardı üzerimde ama sonradan da birden sakinleşiyorum falan
inşallah hamileyimdir yoksa yandım
böyle belirti mi olur demeyin
çünkü diğer aylardan farklı yaşadığım tek şey diyebilirim
Hamile olan arkadaşlar sizde sinir agresiflik falan oluyor mu?Red Phoenix H E 1609ece
canım ben o kürü yada incir kürünü yapcaktım. ikisini bir arada denemek istemedimKuzum sen keainlkle keçibpynuzu kaynat içir bak ben eşime 5 6 gün yaptm onun bile faydası olduğunu düşündüm kendi bile dedi daha enerjim hissediyorum diye ❣ 6 7 taneyi kır mimik mnik 500 ml su da 3 dk kaynat 15 dk dinlenip yarıaı gece yatarken yarısı sabah ç karnına bu yaptıkların yanında bence sen bunu da dene canım
inşalalh gelmez canım test vars yapsanaaaCanım yerleştikten sonra hcg salgılanmaya başlıyor ama bu ağrılar en az 1 hafta devam edebilir. Ben 4 5 gebelik yaşadım hepsinde böyşeydi hatta bende regl sancısı çekmem hiç yani ama gebeliklerde 4 5 gün şiddetli ağrı yaşarım azalır bu yavaş yavaş. Çoğu kişide olur yani. Bende dün kesin artık olmam lazımdı oldum ha oldum dedim ağrıdan dün ölüyodum valla bacağıma haşa vuruyo ağrı aşırı da gaz vargelen giden de yok test mest yapasım da yok da bakalım bugün gelecek mi pede bulaşan sarı akıntı var bide su gibi akıntı var ben bu belirtilere göre hamilwyim ama kendimi kaptırmak istemiyorum hiç nedense kaç aydır negatif görmekten. Testten de hevesim kaçtı ama ilk kez heralde 28.güne geçti gecikme şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?