günaydın canım nasıl oldu boğazların :)Günaydın kızlaaar
Günaydın kuzum benimgünaydın canım nasıl oldu boğazların :)
işyerinde problem eden oldumu bugun ?
tuhaf davranan falan
doğadanın zencefilli ballı ıhlamur çayı var oda boğazlara iyi geliyormuş.Günaydın kuzum benim
Boğazım daha iyi Allah'a şükür ara ara yokluyor sadece ama af edersin ciğerden öksürüğüm var işte gıcık şeklinde başlayıp artıyor
Yarım saat önce iş başı yaptım bu saatte gelmez paşalar dur bakalım kahramanımız bugün ne yaşayacak
Zencefil çayını kendim yapıyorum ben bebeğim daha iyidoğadanın zencefilli ballı ıhlamur çayı var oda boğazlara iyi geliyormuş.
ama hamileler içebilirmi bilmiyorum :)
doğru patronlar için erken bi saat
ben iyiyim canım yaa aynııı haftayı bitirdikk iştee çok şükür :)Zencefil çayını kendim yapıyorum ben bebeğim daha iyi
Gelsinler de bakalım ne olacak? Sen nasılsın bakem?
Valla ya çok şükür en sevdiğimm cumaben iyiyim canım yaa aynııı haftayı bitirdikk iştee çok şükür :)
Son testimi ptesi yaptım canım :)) çevredeki eczanelerddn hayatta alamam test hepsi tanıdık akraba folik asit bile alamıyorum bakıyolar garip garip herkese yayarlar. Çarşıya da gidemem bugün kaldı yani valla regl gelmedi daha acaba inofolic mi geciktirdi dicem ama hiç fikrimde yok. Artık ya yarın alır yaparım ya da yarın da gelmezse kan veririm bakalım. Ben o testi ptesi sabah 6 da gözümü zor açarak yaptım baktım yok bıraktım bi daha hiççç bakmadım 10 dk sonra bile bakmadım dikkatli ama olsa görürdüm heralde sonra hemen çöpü attım zaten öğlen yine bakmadım hiç içimden gelmedi :) bekleyelim bakalım valla aşırı şişkinlik var gece hiç uyuyamadım bacağımın karnımın ağrısından şu an ağrılar az ama psikolojik de olabilirinşalalh gelmez canım test vars yapsanaaa
ben sana test yollim el altındanSon testimi ptesi yaptım canım :)) çevredeki eczanelerddn hayatta alamam test hepsi tanıdık akraba folik asit bile alamıyorum bakıyolar garip garip herkese yayarlar. Çarşıya da gidemem bugün kaldı yani valla regl gelmedi daha acaba inofolic mi geciktirdi dicem ama hiç fikrimde yok. Artık ya yarın alır yaparım ya da yarın da gelmezse kan veririm bakalım. Ben o testi ptesi sabah 6 da gözümü zor açarak yaptım baktım yok bıraktım bi daha hiççç bakmadım 10 dk sonra bile bakmadım dikkatli ama olsa görürdüm heralde sonra hemen çöpü attım zaten öğlen yine bakmadım hiç içimden gelmedi :) bekleyelim bakalım valla aşırı şişkinlik var gece hiç uyuyamadım bacağımın karnımın ağrısından şu an ağrılar az ama psikolojik de olabilirregl olursam yazarım hemen
sakin ol boşver kuzum suratına bakmaa suratsız şeylerrGeldi benimkilerde, biri izinde bugün çıkmış öbüründe surat 5 karış şeytan diyor al çantanı çık size de işinize de de çarp kapıyı tövbe estağfurullah
Ya sabır çekiyom valla,sakin ol boşver kuzum suratına bakmaa suratsız şeylerr
uyuyodur biryerde tavukYa sabır çekiyom valla,Kız ece nerde görünmüyor?
Boşver canım sen bebişinle keyfine bak tadını çıkar anın onlar surat asıyosa sen inatlarına kahkaha atYa sabır çekiyom valla,Kız ece nerde görünmüyor?
canım keçiboynuzunu aç karnına sabah ve akşam sade alsa daha faydalı olurBaşladım
Çilek süt fındık bi tatlıkaşığı keçiboynuzu özü koydum
Doğru söylüyorsun kuzum ama insanın ister istemez sinirlerini bozuyorlarBoşver canım sen bebişinle keyfine bak tadını çıkar anın onlar surat asıyosa sen inatlarına kahkaha at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?