Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın canım nasıl oldu boğazların :)
işyerinde problem eden oldumu bugun ?
tuhaf davranan falan
Günaydın kuzum benim

Boğazım daha iyi Allah'a şükür ara ara yokluyor sadece ama af edersin ciğerden öksürüğüm var işte gıcık şeklinde başlayıp artıyor

Yarım saat önce iş başı yaptım bu saatte gelmez paşalar dur bakalım kahramanımız bugün ne yaşayacak

doğadanın zencefilli ballı ıhlamur çayı var oda boğazlara iyi geliyormuş.
ama hamileler içebilirmi bilmiyorum :)
doğru patronlar için erken bi saat

doğadanın zencefilli ballı ıhlamur çayı var oda boğazlara iyi geliyormuş.
ama hamileler içebilirmi bilmiyorum :)
doğru patronlar için erken bi saat
Zencefil çayını kendim yapıyorum ben bebeğim daha iyi

Gelsinler de bakalım ne olacak? Sen nasılsın bakem?

inşalalh gelmez canım test vars yapsanaaa
Son testimi ptesi yaptım canım :)) çevredeki eczanelerddn hayatta alamam test hepsi tanıdık akraba folik asit bile alamıyorum bakıyolar garip garip herkese yayarlar. Çarşıya da gidemem bugün kaldı yani valla regl gelmedi daha acaba inofolic mi geciktirdi dicem ama hiç fikrimde yok. Artık ya yarın alır yaparım ya da yarın da gelmezse kan veririm bakalım. Ben o testi ptesi sabah 6 da gözümü zor açarak yaptım baktım yok bıraktım bi daha hiççç bakmadım 10 dk sonra bile bakmadım dikkatli ama olsa görürdüm heralde sonra hemen çöpü attım zaten öğlen yine bakmadım hiç içimden gelmedi :) bekleyelim bakalım valla aşırı şişkinlik var gece hiç uyuyamadım bacağımın karnımın ağrısından şu an ağrılar az ama psikolojik de olabilir regl olursam yazarım hemen

ben sana test yollim el altından
bende dolu bende yapmayı bıraktım dün 4 vardı negatifti kabak gibi

Geldi benimkilerde, biri izinde bugün çıkmış öbüründe surat 5 karış şeytan diyor al çantanı çık size de işinize de çarp kapıyı tövbe estağfurullah

günaydın kızlarrr valla saat 9 dan beri o bim senin bu bim benim aradıgım şeyi bulmak için dolandım şükür sonunda buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…