Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum. Yumurtlamamin üzerinden 15 gün geçti ama hayla adet olmadım daha düne kadar kıvamlı beyaz yumurtlama akıntısı geliyordu. İki gün öncelesi test yapmıştım negatifti o yüzden bende nasılsa hamile değilim dedim gittim yatak odasindaki bazayı filan tek basina kaldırdım sildim baya ağır calistim belimi çok zorladım yanı. Tam o sırada bi ıslaklık hissettim adet oldum heralde dedim lavaboya gittim. Peceteyi sürünce çamur renginde kıvamlı bişey gelmişti. Sonrasında hafif bir leke oluştu ve kesildi. Şuan adet olmadım akintida yok oldu. Bi fikri olan var mi

Benim bildiğin yerleşmeden hcg salgılanmıyor kuzum yerleşmiş olması gerek
1609ece kuzum sancı normal, yerleşme sancısı deniyor galiba emin değilim ben ölüyordum kasık bel bacak ağrısından hatta iki adım atınca bile ağrıdan fena oluyordum
uyuyodur biryerde tavuk
1609ece nerdesin davugumuz
Kızlar öncelikle hepinize günaydın uyuya kalmışım ya çok şiddetli agrım yoktu ama şancı olunca korktum bir an tecrübesiz olunca insan internette yazana gore döllenme olunca hcg salgılanmaya başlıyor 12-14. Gunde yerlesme gerceklesmis oluyormus ben suan benim tahminime gore 13. Gundeyim yerlesme olduktan sonra hcg cok hizli bir sekilde yükseliyormuş simdi ise geciyorum klinige gecmeden bi kan vericem normal de bugun vermeyecektim yarin verecektim ama icime kurt dustu cunku rahat edemem başka türlü

Bacım kanı ver gel madem, kız bi şey sorucam sizin oraya eleman arıyorlar mı Hem uyuyakalmışın hem kan vercen cennet mi orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…