Davuk civcivi olunca gittiYa sabır çekiyom valla,Kız ece nerde görünmüyor?
Varya kesin uyuyor kesinDavuk civcivi olunca gitti
Keyfi yerınde maşaallaaahhVarya kesin uyuyor kesinZaten bu kız nerde çalışıyorsa oraya cv vercem az kaldı
Anladım canımTahammülsüzlük var bende az biraz kuzum
pekicanım keçiboynuzunu aç karnına sabah ve akşam sade alsa daha faydalı olur
Hahhaa valla ne iyi olurdu yaaben sana test yollim el altından
bende dolu bende yapmayı bıraktım dün 4 vardı negatifti kabak gibi
yap benceKızlar yaa bugün gebelik testi yapayım mı ?
Yumurta nın üzerinden 14 gün geçti döngümün 28.günü
Karnım baya ağrıyor
yap benceinşalalh vardır
varsa zaten cıkar büyük ihtimalle 14 gün olmuşSon bir testim kaldı yapıyorum o zamaaan daha da eczaneden test almam bunları da zaten netten almıştım eğer olmazsam kan veririm artık
varsa zaten cıkar büyük ihtimalle 14 gün olmuş
Kızlar yaa bugün gebelik testi yapayım mı ?
Yumurta nın üzerinden 14 gün geçti döngümün 28.günü
Karnım baya ağrıyor
Ayyyy hadi inşallahhhhhGidiyorum yapmayaaaaa
Benim bildiğin yerleşmeden hcg salgılanmıyor kuzum yerleşmiş olması gerek
1609ece kuzum sancı normal, yerleşme sancısı deniyor galiba emin değilim ben ölüyordum kasık bel bacak ağrısından hatta iki adım atınca bile ağrıdan fena oluyordum
Kızlar hepinize hayırlı geceler
Ben son günlerde çok sinirli depresif bi insan oldum özellikle bugün tavan yaptı herşeye sinir oluyorum
yani aslında normal şeyler ama benim sinirime dokunuyor
aslında gayet pozitif bi insanım normalde, hatta polyanna bile der yakınlarım
Bugün tüm gün stres ve sinir hali vardı üzerimde ama sonradan da birden sakinleşiyorum falan
inşallah hamileyimdir yoksa yandım
böyle belirti mi olur demeyin
çünkü diğer aylardan farklı yaşadığım tek şey diyebilirim
Hamile olan arkadaşlar sizde sinir agresiflik falan oluyor mu?Red Phoenix H E 1609ece
Canım yerleştikten sonra hcg salgılanmaya başlıyor ama bu ağrılar en az 1 hafta devam edebilir. Ben 4 5 gebelik yaşadım hepsinde böyşeydi hatta bende regl sancısı çekmem hiç yani ama gebeliklerde 4 5 gün şiddetli ağrı yaşarım azalır bu yavaş yavaş. Çoğu kişide olur yani. Bende dün kesin artık olmam lazımdı oldum ha oldum dedim ağrıdan dün ölüyodum valla bacağıma haşa vuruyo ağrı aşırı da gaz vargelen giden de yok test mest yapasım da yok da bakalım bugün gelecek mi pede bulaşan sarı akıntı var bide su gibi akıntı var ben bu belirtilere göre hamilwyim ama kendimi kaptırmak istemiyorum hiç nedense kaç aydır negatif görmekten. Testten de hevesim kaçtı ama ilk kez heralde 28.güne geçti gecikme şu an
Kızlar öncelikle hepinize günaydın uyuya kalmışım
Bacım kanı ver gel madem, kız bi şey sorucam sizin oraya eleman arıyorlar mıKızlar öncelikle hepinize günaydın uyuya kalmışımya çok şiddetli agrım yoktu ama şancı olunca korktum bir an tecrübesiz olunca insan internette yazana gore döllenme olunca hcg salgılanmaya başlıyor 12-14. Gunde yerlesme gerceklesmis oluyormus ben suan benim tahminime gore 13. Gundeyim yerlesme olduktan sonra hcg cok hizli bir sekilde yükselemiyormuş simdi ise geciyorum klinige gecmeden bi kan vericem normal de bugun vermeyecektim yarin verecektim ama icime kurt dustu cunku rahat edemem başka türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?