Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bacım kanı ver gel madem, kız bi şey sorucam sizin oraya eleman arıyorlar mı Hem uyuyakalmışın hem kan vercen cennet mi orası
Herkes benim iş yerime bayılıyor ama normal eleman böyle olamaz benim kidemim var bu rahatlık ondan ayrıca ariyorum bir asistan ama yaz gecsin oyle alimlara denemelere baslayacagim sonucta ben yokken iyi idare etmesi lazim

Herkes benim iş yerime bayılıyor ama normal eleman böyle olamaz benim kidemim var bu rahatlık ondan ayrıca ariyorum bir asistan ama yaz gecsin oyle alimlara denemelere baslayacagim sonucta ben yokken iyi idare etmesi lazim
Kız ben hemşirelik yaparken iliğimi kemiğimi kurutuyorlardı Valla kıdem mıdem dinllemiyorlardı he

Tatlim ben normal de çok sıcak kanlı çok neşeli bir insanım ama aynı zaman da çokta sınırlı bir insanım yani sinir olduğum şeyler var ve ufacıkta olsa gözüm döner bende ruh halimde değişiklik olmadı yani

Kız ben hemşirelik yaparken iliğimi kemiğimi kurutuyorlardı Valla kıdem mıdem dinllemiyorlardı he
Valla herhalde o iliğini kemiğini kurutanlardan olurdum bende bizim klinikte hoca bile benden korkar benim sartlarim dogrultusunda calisiyoruz yani ben birde 3 tane klinigin kizlarindan da sorumluyum uzaktan yonetim hatta ayda 2 defa denedim yapiyordum ama evlendigimden beri hic gitmedim

Kız yemişim denetimi çalışma saati diye bir şey yoktu resmen gece gündüz bayram seyran, bi de ben ameliyathanedeyim depresyona girdim ışık görmüyordum Sen izne çıkınca hoca bi rahatlar kurtulduk çatlaktan diye

Ben ilk defa gecen yaz ciktim oda balayinda bütün izinlerimi o zaman a harcadım resmen 1 ay gelmedim ise 2 hafta balayı 2 hafta evdeydim bu sene de haziran sonunda 1 hafta çıkıcam ben olmayınca hoca da olmayacak oda tatile çıkar herhalde

Oraya kim bakacak bacım Kız senin doğumun ne zamana gelicek acabaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…