Herkes benim iş yerime bayılıyor ama normal eleman böyle olamaz benim kidemim var bu rahatlık ondanBacım kanı ver gel madem, kız bi şey sorucam sizin oraya eleman arıyorlar mıHem uyuyakalmışın hem kan vercen cennet mi orası
Kız ben hemşirelik yaparken iliğimi kemiğimi kurutuyorlardıHerkes benim iş yerime bayılıyor ama normal eleman böyle olamaz benim kidemim var bu rahatlık ondanayrıca ariyorum bir asistan ama yaz gecsin oyle alimlara denemelere baslayacagim sonucta ben yokken iyi idare etmesi lazim
Tatlim ben normal de çok sıcak kanlı çok neşeli bir insanım ama aynı zaman da çokta sınırlı bir insanım yani sinir olduğum şeyler var ve ufacıkta olsa gözüm dönerKızlar hepinize hayırlı geceler
Ben son günlerde çok sinirli depresif bi insan oldum özellikle bugün tavan yaptı herşeye sinir oluyorum
yani aslında normal şeyler ama benim sinirime dokunuyor
aslında gayet pozitif bi insanım normalde, hatta polyanna bile der yakınlarım
Bugün tüm gün stres ve sinir hali vardı üzerimde ama sonradan da birden sakinleşiyorum falan
inşallah hamileyimdir yoksa yandım
böyle belirti mi olur demeyin
çünkü diğer aylardan farklı yaşadığım tek şey diyebilirim
Hamile olan arkadaşlar sizde sinir agresiflik falan oluyor mu?Red Phoenix H E 1609ece
Valla herhalde o iliğini kemiğini kurutanlardan olurdum bendeKız ben hemşirelik yaparken iliğimi kemiğimi kurutuyorlardıValla kıdem mıdem dinllemiyorlardı he
Kız yemişim denetimi çalışma saati diye bir şey yoktu resmen gece gündüz bayram seyran, bi de ben ameliyathanedeyim depresyona girdim ışık görmüyordumValla herhalde o iliğini kemiğini kurutanlardan olurdum bendebizim klinikte hoca bile benden korkar benim sartlarim dogrultusunda calisiyoruz yani ben birde 3 tane klinigin kizlarindan da sorumluyum uzaktan yonetim hatta ayda 2 defa denedim yapiyordum ama evlendigimden beri hic gitmedim
Ben ilk defa gecen yaz ciktim oda balayinda bütün izinlerimi o zaman a harcadım resmen 1 ay gelmedim iseKız yemişim denetimi çalışma saati diye bir şey yoktu resmen gece gündüz bayram seyran, bi de ben ameliyathanedeyim depresyona girdim ışık görmüyordumSen izne çıkınca hoca bi rahatlar kurtulduk çatlaktan diye
Oraya kim bakacak bacımBen ilk defa gecen yaz ciktim oda balayinda bütün izinlerimi o zaman a harcadım resmen 1 ay gelmedim ise2 hafta balayı 2 hafta evdeydim bu sene de haziran sonunda 1 hafta çıkıcam ben olmayınca hoca da olmayacak oda tatile çıkar herhalde
Tahminen ocağın ilk haftası canımOraya kim bakacak bacımKız senin doğumun ne zamana gelicek acabaaaa
Ayy ilk 2020 bebişimizzzzzTahminen ocağın ilk haftası canım
Tahmin etmek zor değil tanıdk artık seniKubimmm ben geldimm dogru tahmin etmissin iste baci dedigin boyle olur uyuyup kalmisimteknisyen uyandirdi @gamzeli_bebis
hadi yaTesti yaptım kızlar negatif tabii ki en azından test bittiği için rahatladım
evet evetAy bende test alsam mı bugün üşenmeyip gidip acabaen azından çıkmazsa bişey hafta sonu kafam rahat geçireyim öğleden sonra gidiyim alıyim test ben en iyisi
Valla alıyim de kurtulayımevet evet
hadi ya
olsun kuzum hayırlısı başka ay olurrr allahın izniyle
Valla alıyim de kurtulayımhiç elim ayağım gitmiyor almaya yapmaya ama yapıcam korkuyorum resmen alıştık nrgatife kaç aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?