Ya annemde hep laf sokuyor 1 kere olsun patron arayıp neredesin ece demedi ya yıllardır adam çözdü annem çözemedi annem den fırça yiyorumTahmin etmek zor değil tanıdk artık seni
zahmet etmeseydin ya işe gitmek için öğlen olmuş zaten
Ay bende test alsam mı bugün üşenmeyip gidip acabaen azından çıkmazsa bişey hafta sonu kafam rahat geçireyim öğleden sonra gidiyim alıyim test ben en iyisi
Agrım şiddetlenmeye başladı kanı verdim oturdum kaldım burdataksi cagirdim taksi ile dönücem klinige ne olur ne olmaz
Valla bende havaya girmiyim boşuna %50 tarafım sus otur boşuna alma test zaten negatifi gördün 4 gün önce diyor ama %50 tarafımda belirtilere kulak ver diyorBen az önce kurtuldum tvsiye ederim :)
Valla bende havaya girmiyim boşuna %50 tarafım sus otur boşuna alma test zaten negatifi gördün 4 gün önce diyor ama %50 tarafımda belirtilere kulak ver diyorbirde bende pıhtılaşma olduğu için aspirini bırkaıyorum regle yakın 5 6 gündür içmiyorum varsa en azından hemen içmeye devM ederim. Folikde içmiyorum bitti almadım nasıl olsa regl olucam diye yapayımda içim rahatlasın diyorum ya
Dikkat et canım çok düşünmemeye de çalıl ağrılar nornal. Aksine kinyasal olduğum aylarda benim ne ağrım vardı ne sızım ağrı olmayınca korkmuştum asıl ben korktuğumda başıma gelmişti. Sen içini rahat tutmya çalışAgrım şiddetlenmeye başladı kanı verdim oturdum kaldım burdataksi cagirdim taksi ile dönücem klinige ne olur ne olmaz
Benim gecikti canım ilk kez işte ona şaşırdım. Ptesi yaptım 4 kala negatifti ilk dk lar ama sonra bakmadım hiç attım çöpe gittiAmaann yap canım varsa zaten şimdi negatif de çıksa gecikince öğreniceksin .içinde soru işareti olmasın
bende negatifi gördüm folikasitte içmiyom kaç gündürValla bende havaya girmiyim boşuna %50 tarafım sus otur boşuna alma test zaten negatifi gördün 4 gün önce diyor ama %50 tarafımda belirtilere kulak ver diyorbirde bende pıhtılaşma olduğu için aspirini bırkaıyorum regle yakın 5 6 gündür içmiyorum varsa en azından hemen içmeye devM ederim. Folikde içmiyorum bitti almadım nasıl olsa regl olucam diye yapayımda içim rahatlasın diyorum ya
davugum bişeyt olmaz allahın izniyle bak herkeste oluyormuşYa ben anlamadım bi şiddetleniyor bi geçiyor şuan iyiyim birşey yok
Benimde dünden beri öyle oldum ha şimdi diyorum ağrı giriyo akıntılar geliyo gidiyorum biley yokYa ben anlamadım bi şiddetleniyor bi geçiyor şuan iyiyim birşey yok
En iyisi valla sal gitsin takmaya gerek yokbende negatifi gördüm folikasitte içmiyom kaç gündür
Ayyy kesin al kuzum hadi inşallahhAy bende test alsam mı bugün üşenmeyip gidip acabaen azından çıkmazsa bişey hafta sonu kafam rahat geçireyim öğleden sonra gidiyim alıyim test ben en iyisi
Kuzum cok normalYa ben anlamadım bi şiddetleniyor bi geçiyor şuan iyiyim birşey yok
Allah razı olsun kuzum, beni işten de çıkartamıyorlar hamileyim diye anladığım kadarıyla zaten izin vermemeleri gibi bir durum söz konusu bile olamaz, hiçbir şey benim bebeğimden daha önemli değilZeybltaslan
ne zaman alcan testEn iyisi valla sal gitsin takmaya gerek yokkafam rahat bak salı günü kv nin taşınma temizliğini yaptım kolumu kaldıracak hlim yoktu. Çarşamba da kendi evimi dip köşe camlar kapılar temizledim nadıl olsa negatif çıktı diye dün ama nolduysa başladı ağrılar ay hayırlısı olsun valla bakalım
davugum bişeyt olmaz allahın izniyle bak herkeste oluyormuş
kan sonucunda cok güzel çıkar inşalalh
Benimde dünden beri öyle oldum ha şimdi diyorum ağrı giriyo akıntılar geliyo gidiyorum biley yokbu kesinlkle gebelik belirtisi en azından sen eminsin canım benimki neyin belirtisi görücez. Çok normal yani.takma hiç
Inşallah dediginiz gibi normal birseydir sonuç çıksın ona gore başınızın etini yerimKuzum cok normal
Inşallah dediginiz gibi normal birseydir sonuç çıksın ona gore başınızın etini yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?