Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben az önce kurtuldum tvsiye ederim :)
Valla bende havaya girmiyim boşuna %50 tarafım sus otur boşuna alma test zaten negatifi gördün 4 gün önce diyor ama %50 tarafımda belirtilere kulak ver diyor birde bende pıhtılaşma olduğu için aspirini bırkaıyorum regle yakın 5 6 gündür içmiyorum varsa en azından hemen içmeye devM ederim. Folikde içmiyorum bitti almadım nasıl olsa regl olucam diye yapayımda içim rahatlasın diyorum ya

Bencede yap canım ilaç kullanıyormuşsun bide bende 3 gün önce yapmıştım bugün tekrar yaptım sonuç aynı

Agrım şiddetlenmeye başladı kanı verdim oturdum kaldım burda taksi cagirdim taksi ile dönücem klinige ne olur ne olmaz
Dikkat et canım çok düşünmemeye de çalıl ağrılar nornal. Aksine kinyasal olduğum aylarda benim ne ağrım vardı ne sızım ağrı olmayınca korkmuştum asıl ben korktuğumda başıma gelmişti. Sen içini rahat tutmya çalış

Amaann yap canım varsa zaten şimdi negatif de çıksa gecikince öğreniceksin .içinde soru işareti olmasın
Benim gecikti canım ilk kez işte ona şaşırdım. Ptesi yaptım 4 kala negatifti ilk dk lar ama sonra bakmadım hiç attım çöpe gitti işte dün kesinlkle sabahında olmam lazımdı aşırı ağrım oldu su gibi akıntım oldu ped bütün gün takılı kaldı sarı lekelenme ve su gbi akıntı geldi durdu hatta şu an akıntı falan da yok 1 gün geçmiş oldu ilk kez yapıcam ya kurtulurum valla

bende negatifi gördüm folikasitte içmiyom kaç gündür

Ya ben anlamadım bi şiddetleniyor bi geçiyor şuan iyiyim birşey yok
Benimde dünden beri öyle oldum ha şimdi diyorum ağrı giriyo akıntılar geliyo gidiyorum biley yok bu kesinlkle gebelik belirtisi en azından sen eminsin canım benimki neyin belirtisi görücez. Çok normal yani.takma hiç

bende negatifi gördüm folikasitte içmiyom kaç gündür
En iyisi valla sal gitsin takmaya gerek yok kafam rahat bak salı günü kv nin taşınma temizliğini yaptım kolumu kaldıracak hlim yoktu. Çarşamba da kendi evimi dip köşe camlar kapılar temizledim nadıl olsa negatif çıktı diye dün ama nolduysa başladı ağrılar ay hayırlısı olsun valla bakalım

Aynen kuzu kimsenin işi bi canlıdan önemli değil bizde bilinçli insanlarız sonuçta kimseyi zorda burakcan kadar düşüncesizde değiliz bunları görmeyip surat asanlara hiç aldırış etme

ne zaman alcan test inşallah pozitif çıkar

davugum bişeyt olmaz allahın izniyle bak herkeste oluyormuş
kan sonucunda cok güzel çıkar inşalalh
Kuzum cok normal
Inşallah dediginiz gibi normal birseydir sonuç çıksın ona gore başınızın etini yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…