2 de çıkar canımm :)Sonuç ne zaman çıkacak
bugun çalışmıycan yanikızlar doktoruma mesaj attım daha hiç söylememiştim bugüne kadar çıkan degerleri ve dünden beri giren krampları söyledim sonucun çıkınca gel muayne edelim bakalım degerlendirelim dedi ben pazartesiye atmayı düşünürken bugün gidicem14.45 te erdem de olucam Red Phoenix kaçabilirsen çık gel sende yanıma G gamzeli_bebis
ya ben orada çizgi görüyorum sankiiNasip....
ben istedim bileKızlar doğum hediyesi istemeyi düşünen var mı benm gibi ?
geldim kızım klinikteyim daha napıyım lütfetmişim o kadar buraya gelmek içinbugun çalışmıycan yani
gitde rahtla bakalım kuzumm
ben istedim bile
ya bana da düğünümde 2 bilezigi zor takmışlardı ama ben içerlemedim yani durumları el verdiği kadarıyla diye düşünmüştüm eşimden belli birşey istemedim dogum hediyesi alacaksın altın dedim artık bilezik kolye yüzük sen kendin bulursun dedim nedenmiş o dedii lafı yapıştırdım sizin ailede bu tarz şeyler yok belli ama bunlar yapılması gerekenler sende yapacaksın ögretmemişler ben ögretiyim dedimne istedin kız? olsun valla bende isteyeceğim hemen , hem kayınvalideden bana düğünümde bile bilezik yapmadı daha da oğlundan saklamış , hemde kocamdan geçenlerde muhabbetini yaptım biraz Beni ilgilendirmez nasıl yapıyorsanız yapçaksınız istiyorum dedim. Deveyi diken yaranırmış
Aynen öyle kuzum valla isteseler de istemeseler de hakkımı verecekler, aksi durumda direkt şikayet ederimAynen kuzu kimsenin işi bi canlıdan önemli değil bizde bilinçli insanlarız sonuçta kimseyi zorda burakcan kadar düşüncesizde değiliz bunları görmeyip surat asanlara hiç aldırış etme
Kız 12-1 arası olaydı gelirdim benimkiler 10 dakikanın lafını yapıyor biliyorsun gudubetlerkızlar doktoruma mesaj attım daha hiç söylememiştim bugüne kadar çıkan degerleri ve dünden beri giren krampları söyledim sonucun çıkınca gel muayne edelim bakalım degerlendirelim dedi ben pazartesiye atmayı düşünürken bugün gidicem14.45 te erdem de olucam Red Phoenix kaçabilirsen çık gel sende yanıma G gamzeli_bebis
2 de çıkar sonuç canım kontrol randevumda 14.45 teKız 12-1 arası olaydı gelirdim benimkiler 10 dakikanın lafını yapıyor biliyorsun gudubetlerKaçta çıkıyor sonuç?
Ayy keşke gelebileceğim saat olsaydı ya off çok istedim2 de çıkar sonuç canım kontrol randevumda 14.45 te
Merhaba cnm benimde yumurtalarım tembel bu ay ovulasyonla takip ediyorum gala yakalayamadım adet döngümde uzun polikistik overde var mart ayında klomen kullandım bi çok yumurtam oldu çatlatma igneside oldum ama tutmadı dünde incirle havuç yemege başladım çok faydasını okudum burdanda arkadaşlar söyledi birde vücut ısısını takip ediyorum birde benim sag kanal çok çok dar kapalı dencek kadar dar soldan olcak ne olursaMERHABA KIZLAR , UZUN ZAMANDIR YOKUM ÖZLEMİŞİM SİZİDOKTORUM ÖSTROJEN YANİ E2 HORMONUN DÜŞÜK YUMURTALIKLARIN TEMBEL DEDİ BU AY HORMONA BAŞLAYACAĞIZ SİZİN ARANIZDA VARMI BU SIKINTISI OLAN NASIL EK TEDAVİ YAPABİLİRİM
ya bana da düğünümde 2 bilezigi zor takmışlardı ama ben içerlemedim yani durumları el verdiği kadarıyla diye düşünmüştüm eşimden belli birşey istemedim dogum hediyesi alacaksın altın dedim artık bilezik kolye yüzük sen kendin bulursun dedim nedenmiş o dedii lafı yapıştırdım sizin ailede bu tarz şeyler yok belli ama bunlar yapılması gerekenler sende yapacaksın ögretmemişler ben ögretiyim dedim
Canım benim ortada hamilelik falan yok ama ben kaynanama dedim liralı kolye istiyorum diye sen müjdeyi verdigin gün alcam dedi bende şaşırdım eşimede sende ona uyugun bişeyler alırsın artık dedim bakalım bi gelsinde bebiş inşKızlar doğum hediyesi istemeyi düşünen var mı benm gibi ?
olsun canım yapacak birşey yok nede olsa dakika dakika haber vericem ben sizeAyy keşke gelebileceğim saat olsaydı ya off çok istedim
Geçmiş olsun canım , kanallarım için birşey söylemedi doktorum hsg çekilmedim daha zaten . Tembellik var dedi folik asit başladık bir yandanda adaçayı içiyorum hormonumu yükseltsin diye bu ay bakalım adetimi bekliyorum doktorum ilaca başlayacak hayırlısı hayıt otunu duydun mu hiçMerhaba cnm benimde yumurtalarım tembel bu ay ovulasyonla takip ediyorum gala yakalayamadım adet döngümde uzun polikistik overde var mart ayında klomen kullandım bi çok yumurtam oldu çatlatma igneside oldum ama tutmadı dünde incirle havuç yemege başladım çok faydasını okudum burdanda arkadaşlar söyledi birde vücut ısısını takip ediyorum birde benim sag kanal çok çok dar kapalı dencek kadar dar soldan olcak ne olursa
Şu sonuç bi çıksa da en son çıkan 40 küsür müydü?olsun canım yapacak birşey yok nede olsa dakika dakika haber vericem ben size
hemen hemen aynıyız şartlarımız aynı yanierkekleri dürtüklemek gerek valla yoksa yapmıyorlar. Valla benimki kendini hiç zora sokmadı , çektik krediyi paşalar gibi dünya borç ödüyoruz işte. Benim çeyizimde vardı , ailem 3tane bilezikte taktı . Düğününüzü kendiniz yaptınız bende 2 bilezik var diyip bile kendini germedi kadın valla ben baya içerledim snradan anladım salak yerine konulduğumu Valla parası var , bi tane de gelini var düğünde yapmadı doğumumda isterim yüzünede söylicem dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?