merhaba canım banada benim doktorum aynı şeyi söyledi geçen ay tembellik var adet olmazsan gel önce söktürücü sonra da klomen başlayacagız demişti çok şükür hiçbirine gerek kalmadan kendi bedenimi takip ederek gebe kaldım aynı ay içerisinde :)MERHABA KIZLAR , UZUN ZAMANDIR YOKUM ÖZLEMİŞİM SİZİDOKTORUM ÖSTROJEN YANİ E2 HORMONUN DÜŞÜK YUMURTALIKLARIN TEMBEL DEDİ BU AY HORMONA BAŞLAYACAĞIZ SİZİN ARANIZDA VARMI BU SIKINTISI OLAN NASIL EK TEDAVİ YAPABİLİRİM
48,79 du çarşamba günü bakalım kaç çıkacak bende çok merak ediyorum içimde korku var ya saatte ilerlemiyor bi türlüüüŞu sonuç bi çıksa da en son çıkan 40 küsür müydü?
Canım hayıt tohumunu içemedim çayını ama bu iki ay incir ve kürlerini deniycem birde d vitaminim düşük onunda takviyesini alıcam olmadı instada bi macun kullanıp hamile kalanlarda var çokda takipcisi var baya araştırdım onuda ama bi kaç ay incirle baya haşır neşir olcam olmadı macunu deniycemGeçmiş olsun canım , kanallarım için birşey söylemedi doktorum hsg çekilmedim daha zaten . Tembellik var dedi folik asit başladık bir yandanda adaçayı içiyorum hormonumu yükseltsin diye bu ay bakalım adetimi bekliyorum doktorum ilaca başlayacak hayırlısı hayıt otunu duydun mu hiç ☺
Ne korkusu diye kızıcam kızamıyorum kendimi görüyorum çünkü48,79 du çarşamba günü bakalım kaç çıkacak bende çok merak ediyorum içimde korku var ya saatte ilerlemiyor bi türlüüü
inşallah sanırım yerleşip keseyi görene kadar bu korku olacak bende kimyasal veya dış gebelik olur diye korkuyorumNe korkusu diye kızıcam kızamıyorum kendimi görüyorum çünküYarım saat kaldı kuzum inşallah güzel bir değerle geliceksin
Kalp atışını duyana kadar hop oturup hop kalkıyorsun kuzu, duyduktan sonra da başka şeyler düşünmeye başlıyorsun bu sefer sonu yokinşallah sanırım yerleşip keseyi görene kadar bu korku olacak bende kimyasal veya dış gebelik olur diye korkuyorum
sen duydun mu kalp atışınıı ?Kalp atışını duyana kadar hop oturup hop kalkıyorsun kuzu, duyduktan sonra da başka şeyler düşünmeye başlıyorsun bu sefer sonu yok
hemen hemen aynıyız şartlarımız aynı yani
hayır yani birde hala ele avuca alınacak bir belirti yok o yüzden kasıyorum kendimi birde yani şu test sonuçları olmasa gebe oldugumu düşünmemKalp atışını duyana kadar hop oturup hop kalkıyorsun kuzu, duyduktan sonra da başka şeyler düşünmeye başlıyorsun bu sefer sonu yok
Geçen cumartesi duydum ya tavuğum şükürler olsunsen duydun mu kalp atışınıı ?
Kız ağrı var işte, bende de bulantı mulantı yokhayır yani birde hala ele avuca alınacak bir belirti yok o yüzden kasıyorum kendimi birde yani şu test sonuçları olmasa gebe oldugumu düşünmem
yok ya ben benimkini seviyorumm o kadar da degil ama cimrilik hiç bana göre bir iş degil bunlarda tek kötü huy cimrilikKaynanaları kazana atalım mı
bizmi enteresanızz digerleri normal yoksa bizmi normaliz digerleri enteresanKız ağrı var işte, bende de bulantı mulantı yok
Orasını bilemiciiiiimbizmi enteresanızz digerleri normal yoksa bizmi normaliz digerleri enteresan
yok ya ben benimkini seviyorumm o kadar da degil ama cimrilik hiç bana göre bir iş degil bunlarda tek kötü huy cimrilik
Canım benim ortada hamilelik falan yok ama ben kaynanama dedim liralı kolye istiyorum diye sen müjdeyi verdigin gün alcam dedi bende şaşırdım eşimede sende ona uyugun bişeyler alırsın artık dedim bakalım bi gelsinde bebiş inş
aslında benim adet gecikmem hiç olmazdı 1 yada 2 gündür stresten bi kaç aydır 3 4 gün sarkıyor 32 gün üzerine adet görüyorum yani ama tembellik deyince şaşırdım işte e2 de düşük çıkınca umudum gitti bakalım bugün adet günüm ama olmadım olayım doktora gideceğim kendini nasıl dinledin nasıl anladınmerhaba canım banada benim doktorum aynı şeyi söyledi geçen ay tembellik var adet olmazsan gel önce söktürücü sonra da klomen başlayacagız demişti çok şükür hiçbirine gerek kalmadan kendi bedenimi takip ederek gebe kaldım aynı ay içerisinde :)
Gözünüz aydın kuzum, hadi inşallah 3 aya kalmadan hayırlı haberlerle gelkızlar eşim yaptırmış ultason şeysini göstermiş doktorada.
çok çok minik bi varikosel başlangıcı var bide önemsiz küçük bi kist var demiş.
cerrahi operasyonluk birşeyin yok şuan hamileliğe engel olcak bişeyde yok demiş.
3 ay kendine çok dikkat ediceksin bol su sigara yok düzenli beslenme demiş
3 ay sonra bi sperm testi dha yapcaz demiş değerlerde düşüş falan görürsem ve gebelik oluşmazsa o zamana kdr o zaman cerrahi operasyon gerekebilir demiş. şmidilik normal hayatına devam et demiş bi kaç kere eşim ne önerirsiniz demiş ilaç vs vitamin fln hiç bişey vermemiş bol su düzenli yemek sigarayı bırakıyosun demiş
dombili_xl S srplmtmtk çok şükür ameliyatlık birşey çıkmadı
Hıım ben adaçayına ek bugün hayıta da başlayacağım artık inciri içemedim midem almadıCanım hayıt tohumunu içemedim çayını ama bu iki ay incir ve kürlerini deniycem birde d vitaminim düşük onunda takviyesini alıcam olmadı instada bi macun kullanıp hamile kalanlarda var çokda takipcisi var baya araştırdım onuda ama bi kaç ay incirle baya haşır neşir olcam olmadı macunu deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?