Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba canım banada benim doktorum aynı şeyi söyledi geçen ay tembellik var adet olmazsan gel önce söktürücü sonra da klomen başlayacagız demişti çok şükür hiçbirine gerek kalmadan kendi bedenimi takip ederek gebe kaldım aynı ay içerisinde :)

Canım hayıt tohumunu içemedim çayını ama bu iki ay incir ve kürlerini deniycem birde d vitaminim düşük onunda takviyesini alıcam olmadı instada bi macun kullanıp hamile kalanlarda var çokda takipcisi var baya araştırdım onuda ama bi kaç ay incirle baya haşır neşir olcam olmadı macunu deniycem

48,79 du çarşamba günü bakalım kaç çıkacak bende çok merak ediyorum içimde korku var ya saatte ilerlemiyor bi türlüüü
Ne korkusu diye kızıcam kızamıyorum kendimi görüyorum çünkü Yarım saat kaldı kuzum inşallah güzel bir değerle geliceksin

inşallah sanırım yerleşip keseyi görene kadar bu korku olacak bende kimyasal veya dış gebelik olur diye korkuyorum
Kalp atışını duyana kadar hop oturup hop kalkıyorsun kuzu, duyduktan sonra da başka şeyler düşünmeye başlıyorsun bu sefer sonu yok

aslında benim adet gecikmem hiç olmazdı 1 yada 2 gündür stresten bi kaç aydır 3 4 gün sarkıyor 32 gün üzerine adet görüyorum yani ama tembellik deyince şaşırdım işte e2 de düşük çıkınca umudum gitti bakalım bugün adet günüm ama olmadım olayım doktora gideceğim kendini nasıl dinledin nasıl anladın

kızlar eşim yaptırmış ultason şeysini göstermiş doktorada.
çok çok minik bi varikosel başlangıcı var bide önemsiz küçük bi kist var demiş.
cerrahi operasyonluk birşeyin yok şuan hamileliğe engel olcak bişeyde yok demiş.
3 ay kendine çok dikkat ediceksin bol su sigara yok düzenli beslenme demiş
3 ay sonra bi sperm testi dha yapcaz demiş değerlerde düşüş falan görürsem ve gebelik oluşmazsa o zamana kdr o zaman cerrahi operasyon gerekebilir demiş. şmidilik normal hayatına devam et demiş bi kaç kere eşim ne önerirsiniz demiş ilaç vs vitamin fln hiç bişey vermemiş bol su düzenli yemek sigarayı bırakıyosun demiş
dombili_xl S srplmtmtk çok şükür ameliyatlık birşey çıkmadı

Gözünüz aydın kuzum, hadi inşallah 3 aya kalmadan hayırlı haberlerle gel

Hıım ben adaçayına ek bugün hayıta da başlayacağım artık inciri içemedim midem almadı adeti bekliyorum bugün olmam lazım aslında birde bir haftadır sürekli kıramp adet olacakmışım gibi ağrı girip gidiyor yumurtalıklarıma korktumda üşüttüm heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…