Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy bakk ne güzelll haber bu , kendini sıktığına değmedi görüyor musun , allah ne zaman ol derse o zaman olur kuzum yeterki , sağlıklı , sıhhatli , merhametli evlatlar nasip etsin bize

Kızlar selamlar, aranızda daha önceden bir sebepten kortizonlu iğne vurulan var mı? Ya da bu konuda bilgisi olan? Parmağım için gittim ya doktora, mr temiz çıktı. Koldan kemik içine iğne yapacakmış, netten baktım kortizonluymuş bu iğne.. Korktum öyle olunca..

Gözünüz aydın kuzum, hadi inşallah 3 aya kalmadan hayırlı haberlerle gel
ayyy bakk ne güzelll haber bu , kendini sıktığına değmedi görüyor musun , allah ne zaman ol derse o zaman olur kuzum yeterki , sağlıklı , sıhhatli , merhametli evlatlar nasip etsin bize
valla kızlar cok güzel oldu ameliyatlık bi durum olmaması cok mutlu oldum bakalım ne zaman gelecek bebişimiz

Çok şükür canım ama valla inanki sigara çok etkiliyor değerleri yani bir anda bırakamaz ama azaltmaya çalışsın benim eşim içmiyor çok şükür lisede bı içmiş galiba bı ara onun bile etkisinin olduğu söyleniyor ben eşime keçiboynuzu özü, çakşır suyu, kuruyemiş bol bol yediriyorum bakalım aşılama da ne kadar enjekte edebilecekler uzun süredir testlerini yenilemedik bide bal polen arı sütü karışımı var o da çok iyi diyorlar benim aklıma gelenleri söyleyeyim dedim canim

Çok şükür canım gebelige engel bi durum yokmuş keçiboynuzu incir derken bide bakmışın bebiş gelmiş konmuş annesinin rahmine

Kuzum kuru inciri yiyebilirsinde bende suyunu içemedim sabah akşam yiyom hatta 1609ece sagoksun o tarif etti o şekilde yiyorum

bende incir kürüne başladım bugun eşim için.
bide her akşam süt cilek fındık falan yediricem
ay inşallah hepimizin bebişleri helsin en yakın zamanda tesekkür ederim tavsilerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…