ayyy bakk ne güzelll haber bu , kendini sıktığına değmedi görüyor musun , allah ne zaman ol derse o zaman olur kuzum yeterki , sağlıklı , sıhhatli , merhametli evlatlar nasip etsin bizekızlar eşim yaptırmış ultason şeysini göstermiş doktorada.
çok çok minik bi varikosel başlangıcı var bide önemsiz küçük bi kist var demiş.
cerrahi operasyonluk birşeyin yok şuan hamileliğe engel olcak bişeyde yok demiş.
3 ay kendine çok dikkat ediceksin bol su sigara yok düzenli beslenme demiş
3 ay sonra bi sperm testi dha yapcaz demiş değerlerde düşüş falan görürsem ve gebelik oluşmazsa o zamana kdr o zaman cerrahi operasyon gerekebilir demiş. şmidilik normal hayatına devam et demiş bi kaç kere eşim ne önerirsiniz demiş ilaç vs vitamin fln hiç bişey vermemiş bol su düzenli yemek sigarayı bırakıyosun demiş
@dombili_xl S srplmtmtk çok şükür ameliyatlık birşey çıkmadı
Gözünüz aydın kuzum, hadi inşallah 3 aya kalmadan hayırlı haberlerle gel
valla kızlar cok güzel oldu ameliyatlık bi durum olmaması cok mutlu oldum bakalım ne zaman gelecek bebişimizayyy bakk ne güzelll haber bu , kendini sıktığına değmedi görüyor musun , allah ne zaman ol derse o zaman olur kuzum yeterki , sağlıklı , sıhhatli , merhametli evlatlar nasip etsin bize
teyzesi yer onun beta hcg sini
[TD]26.04.2019[/TD]
[TD]HORMON[/TD]
[TD]BHCG[/TD]
[TD]mlU/mL[/TD]
[TD]135,0[/TD]
kızlar sonuç çıktıııRed Phoenix G gamzeli_bebis ve unuttuklarımm
Huhuuuu hadi gözümüz aydınnnn
[TD]26.04.2019[/TD]
[TD]HORMON[/TD]
[TD]BHCG[/TD]
[TD]mlU/mL[/TD]
[TD]135,0[/TD]
Ben gördüm vallaKızlar görüyomusunuz birşey ?
Çok şükür canımkızlar eşim yaptırmış ultason şeysini göstermiş doktorada.
cerrahi operasyonluk birşeyin yok şuan hamileliğe engel olcak bişeyde yok demiş.
3 ay sonra bi sperm testi dha yapcaz demiş değerlerde düşüş falan görürsem ve gebelik oluşmazsa o zamana kdr o zaman cerrahi operasyon gerekebilir demiş. şmidilik normal hayatına devam et demiş bi kaç kere eşim ne önerirsiniz demiş ilaç vs vitamin fln hiç bişey vermemiş bol su düzenli yemek sigarayı bırakıyosun demiş
Çok şükür canım gebelige engel bi durum yokmuş keçiboynuzu incir derken bide bakmışın bebiş gelmiş konmuş annesinin rahminekızlar eşim yaptırmış ultason şeysini göstermiş doktorada.
ben gördümmmKızlar görüyomusunuz birşey ?
teyzesi yer onun beta hcg sinimasallah
ya valla çok korkmuştumm allah biliyor çokk şükürrHuhuuuu hadi gözümüz aydınnnn
Kuzum kuru inciri yiyebilirsinde bende suyunu içemedim sabah akşam yiyom hattaHıım ben adaçayına ek bugün hayıta da başlayacağım artık inciri içemedim midem almadıadeti bekliyorum bugün olmam lazım aslında birde bir haftadır sürekli kıramp adet olacakmışım gibi ağrı girip gidiyor yumurtalıklarıma korktumda üşüttüm heralde
Aldım da yarım saat 1 saate yaparımne zaman alcan testinşallah pozitif çıkar
Canım bende görüyorum ama bu testte bekleyince t hafif gözüküyor beklemeden çıktıysa pozitif dir inşallahKızlar görüyomusunuz birşey ?
bende incir kürüne başladım bugun eşim için.Çok şükür canımama valla inanki sigara çok etkiliyor değerleri yani bir anda bırakamaz ama azaltmaya çalışsın benim eşim içmiyor çok şükür lisede bı içmiş galiba bı ara onun bile etkisinin olduğu söyleniyor ben eşime keçiboynuzu özü, çakşır suyu, kuruyemiş bol bol yediriyorum bakalım aşılama da ne kadar enjekte edebilecekler uzun süredir testlerini yenilemedik bide bal polen arı sütü karışımı var o da çok iyi diyorlar benim aklıma gelenleri söyleyeyim dedim canim
Canım maşallah katlanarak büyüsün inşallah
[TD]26.04.2019[/TD]
[TD]HORMON[/TD]
[TD]BHCG[/TD]
[TD]mlU/mL[/TD]
[TD]135,0[/TD]
bende görüyorumKızlar görüyomusunuz birşey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?