- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.300
- 748
Vallahi çatlicamAldım canımda parktayız oğlan çıkarsa eve gidip yapıcam
YaaCanım bende görüyorum ama bu testte bekleyince t hafif gözüküyor beklemeden çıktıysa pozitif dir inşallah ❤
Kuru incir de süperbende incir kürüne başladım bugun eşim için.
bide her akşam süt cilek fındık falan yediricem
ay inşallah hepimizin bebişleri helsin en yakın zamanda tesekkür ederim tavsilerin için
ay inşallah yaaa hepimizinkiler gelsin bi an önce en sağlıklısından en hayırlısından en balındannnnÇok şükür canım gebelige engel bi durum yokmuş keçiboynuzu incir derken bide bakmışın bebiş gelmiş konmuş annesinin rahmine
Of inşllh inşllh ölücem heyecandan ne yapayım ki ben şimdibende görüyoruminşallah vardır
Kaç gün gecikti canım başka test var mı ben bu teste hiç güvenmiyorumYaabiraz bekledi ama gidip kan mı versem ya beklesemmi bi kaç gün
bat ne zamandı ?Of inşllh inşllh ölücem heyecandan ne yapayım ki ben şimdi
İnşallahhh canım valla dandik bi test verdi bakakım oncomedVallahi çatlicamİnşallahh çift çizgi görürüz
30 nisan canımbat ne zamandı ?
ya ben orada çizgi görüyorum sankii
bata 4 kalaysa tamda olması gerektiği gibi çıkmış30 nisan canım
Çabuk yaaapp bekliyoruz canımİnşallahhh canım valla dandik bi test verdi bakakım oncomedhemen atıcam size
hadi inşallahhh o zaman canım kan vererek içni rahatlatabilirsin bu teste böyle gölgede olsa varsa kanda kesin 5 üstü çıkar benceİnşallah canım ben bu ay daha farklı hissediyorum hamileyim sanki
bende gölge gördüm ama yzmak istemedim çünkü hamile olmadıgım halde laboquickte gölge çıkyor.İnşallah canım ben bu ay daha farklı hissediyorum hamileyim sanki
Gölgeyi bende gördüm ama korkumdan söyleyemedim..İnşallah canım ben bu ay daha farklı hissediyorum hamileyim sanki
Gecikmedi kiKaç gün gecikti canım başka test var mı ben bu teste hiç güvenmiyorum
İnşallah kuzum ya inşllh nasıl geçecek şimdi şu bi kaç gün gidip kan mı versem ben yabata 4 kalaysa tamda olması gerektiği gibi çıkmış
bence var gibi duruyor ama inşalalh vardır ve sağlıklıdır
hadi inşallahhh o zaman canım kan vererek içni rahatlatabilirsin bu teste böyle gölgede olsa varsa kanda kesin 5 üstü çıkar bence
bende gölge gördüm ama yzmak istemedim çünkü hamile olmadıgım halde laboquickte gölge çıkyor.
pembemse bişey görmedenn inanmamak lazım
Gölgeyi bende gördüm ama korkumdan söyleyemedim..
verebilirseniz verinn :)İnşallah kuzum ya inşllh nasıl geçecek şimdi şu bi kaç gün gidip kan mı versem ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?