- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.300
- 748
İnşallah vardır kuzum inşallahhhhYaa yerim sizi
Bişey diyim mi bende gördüm ama aynı şekilde oralı olmadım
Pazartesiye kadar olmazsam kan veririm hatta çarşamba evet evet anca çarşamba verebilirim sanırım
İnşallah vardır kuzum inşallahhhh
Çok sevindim canımkızlar eşim yaptırmış ultason şeysini göstermiş doktorada.
çok çok minik bi varikosel başlangıcı var bide önemsiz küçük bi kist var demiş.
cerrahi operasyonluk birşeyin yok şuan hamileliğe engel olcak bişeyde yok demiş.
3 ay kendine çok dikkat ediceksin bol su sigara yok düzenli beslenme demiş
3 ay sonra bi sperm testi dha yapcaz demiş değerlerde düşüş falan görürsem ve gebelik oluşmazsa o zamana kdr o zaman cerrahi operasyon gerekebilir demiş. şmidilik normal hayatına devam et demiş bi kaç kere eşim ne önerirsiniz demiş ilaç vs vitamin fln hiç bişey vermemiş bol su düzenli yemek sigarayı bırakıyosun demiş
dombili_xl @srplmtmtk çok şükür ameliyatlık birşey çıkmadı
Aa yerim yerim suyunu içemedim ben havuç zaten yiyorum sürekliKuzum kuru inciri yiyebilirsinde bende suyunu içemedim sabah akşam yiyom hatta @1609ece sagoksun o tarif etti o şekilde yiyorum
Sen çok yaşa emiAcaba şeyi mi.denesem hani.bi şeyi.40 kere dersen olurmuş ya arada buraya girip bence ben hamileyim yazayım
Ece vallahi öyle hamile kaldıAcaba şeyi mi.denesem hani.bi şeyi.40 kere dersen olurmuş ya arada buraya girip bence ben hamileyim yazayım
Ben galiba son bir başbaşa tatil isterim doktor izin verirseKızlar doğum hediyesi istemeyi düşünen var mı benm gibi ?
ece gibiAcaba şeyi mi.denesem hani.bi şeyi.40 kere dersen olurmuş ya arada buraya girip bence ben hamileyim yazayım
aynı şeyi düşünmüşüzEce vallahi öyle hamile kaldı
Ben görüyorum canım inş.vardır kuzum yaaaKızlar görüyomusunuz birşey ?
Canım ben 3 yıllık evliyim en başından beri istiyoruz 30 yaşındayım bi çok doktora gittim eşimde bende en son yine kendi doktorumun dedi çıktı inş arka arka sayfada butün bebiş bekleyen kızlarla haberlerimizi verelim çok yıpratıcı ve sabır isteyen bi süreç tevvekkül ile bekliyoruz bakalımAa yerim yerim suyunu içemedim ben havuç zaten yiyorum sürekli☺ Bu yaz hamile kalmak istiyorum inşallah yasen ne kadarlık evlisin canım
iste bi parça hamilesin senAyy kızlar benim patron ofise bi şey söylemiş onu yedi şimdi, isim veremiyorum gebeler var diye çıldırıcam nasıl güzel kokuyor. Allah'ım bir an önce mesai bitsin eve bile gitmeden bende yicem
Kız yedi bileiste bi parça hamilesin sen
İnşllh canım inşllhBen görüyorum canım inş.vardır kuzum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?